Jordgubbstårta! – Hej alla på Tidningen Syre!

Jag är en allt fattigare f.d. miljöpartist som gick ur MP när den miljövidriga, djurrättsvidriga EU-vurmen påbörjades i Miljöpartiet. Jag medverkade kort i Gröna partiet, tills jag insåg att de lät sig spärras genom konsensus genom en infiltratör från MP och därför aldrig skulle kunna bli ekologiskt hållbara, lika lite som Miljöpartiet någonsin kommer kunna bli det igen. Det tåget har förmodligen gått. Infiltrationen är total. Miljöpartiet luktar INTE direkt  ”jordgubbstårta” längre.

En tillväxande vurm för barnavlande våldsbejakande kulturer, som tydligen skall segregeras och tillhöra underklassen, istället för att assimileras och leva i jämlikhet med oss, tycks, av outgrundlig anledning, vara en viktigare ”tradition” än frid för djur, natur, kvinnor, flickor och för andra som har flytt den kulturen, eller t.o.m. att hjälpa dem till ekologisk hållbarhet lokalt. Varför är det så? Mutor från Saudiarabien?

Jag har läst tidningen Syre på webben ibland och tycker INTE den har det som jag förväntar mig av en alternativ miljövänlig media. Jag ser mellan fingrarna på alla icke-triviala skripts som ni vill köra på folks datorer, eftersom det integritetskränkande beteendet är mer regel än undantag i den digitala världen nuförtiden, trots Richard Stallmans tydliga förklaringar om Javaskript-fällan. Få är de som bojkottar finanskapitalismens integritetskränkande skripts.

Jag förlåter även att det inte har gått att kommentera era artiklar, för jag vet hur gärna journalister vill leva i sina egna bubblor, i sin vilja att undvika kritik, svåra frågor om ekologisk hållbarhet och deras rädsla för kognitiv dissonans. Ni är på intet vis ensamma om att vilja leva i den media-inducerade masshysteriska bubblan eller i era egna bubblor. Även detta tycks vara mer regel än undantag bland journalister i allmänhet. Ni är inga undantag.

Jag har länkat till er Tidningen Syre ibland ändå, men när jag inte ens kan läsa länken till  inspiratören och visionären  Schlaugs text om lögn och jordgubbstårta, inte ens via archive.org, så säger jag inte direkt ”Jordgubbstårta!” i tacksam beundran. Jag kommer som motmedel sluta länka till både Schlaug och tidningen Syre nu.

Jag anser det vara hedervärt, från min sida, att ni åtminstone känner till orsak och verkan, istället för att jag enbart förtalar er bakom ryggen, vilket, enligt min egen mening, vore klandervärt. Sanningen i sak skall redovisas och ni skall ha rätten att ändra beteende och rätta osanning!

Att betala för en oftast osann envägskommunikation 2020 synes mig helt enkelt vara fullkomligt kontraproduktivt för både folk, fä och miljö, rentutav skadligt för miljön. Hur ni själva ser på osann propaganda är givetvis intressant för mig, men kanske allra mest intressant för er själva? Vad är det som driver er till detta beteende? Finns det verkligen ingen bättre lösning för er? Sover ni verkligen gott om natten? Hur är det möjligt?

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s