Skaffa dig ryggrad! – Skriv på för Julian Assange!

http://chng.it/VXMpx5fxmG

Jag vet inte om det kommer hjälpa hjälten och journalisten Julian Assange och hans vänner på Wikileaks att jag skriver under petitionen ovan, men jag hoppas det, så jag gör det, samt uppmanar alla läsare att göra det samma, reblogga, länka och e-posta till fler!

Jag tror att Assange kommer bli fri med hjälp av världsfred som kommer inträffa innan 11 april 2022, men ingenting förhindrar att vi verkar för båda delar tillsammans och det är därför jag hoppas att de som stödjer Wikileaks och Assange också stödjer en större valsamverkan som kan göra att vi får in rakryggade politiker i Riksdagen som håller ordning på Sveriges utrikespolitiska beteende, eftersom det hela börjar likna nästan onämnbara saker:

Bild på Anne Ramberg“Should we extradite to Germany’s Hitler someone who has revealed the existence of concentration camps and genocide, regardless to how that information was obtained?  I don’t think so.” / Anne Ramberg, Secretary General Swedish Bar Association comments in relation to the breech of legal principals in the treatment of Julian Assange. Källa: https://www.globalresearch.ca/head-swedish-bar-association-condemns-handling-assange-case-uk-sweden-deplorable/5677741

När skall vi börja lära oss något av historien?

Mer intressant:
Behandlingen av Assange – ett svenskt misslyckande
Sveriges ansvar för Julian Assanges nuvarande situation uppmärksammas i denna anmälan till ICC i Haag

Annons

3 reaktioner till “Skaffa dig ryggrad! – Skriv på för Julian Assange!

    1. Assange är en Don Quijote i modern tappning i all sin godhet. En stark massrörelse saknades dock . Ett politiskt parti och journalistisk har större kraft att stödja varandra.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s