Kritik – Jeff Bezos bör tacka Kommunistiska partiet och Proletären med många stora kyssar

Jag läser en kritisk artikel om Amazon i Proletären, av Jonatan Fahlén och tänker i stillhet att Amazon kommer få precis vad de vill ha, samt att alla som skriver i Proletären och är med i Kommunistiska partiet är medansvariga till det. Jeff Bezos bör tacka KP och Proletären med många stor kyssar, eller som man säger på spanska ”besos”.

Hur hjälper KP och Proletären Jeff Bezos och Amazon?

  1. Oförmåga att skapa folklig attraktiv branding i nya tilltalande fraktioner.
  2. Oförmåga att valsamverka brett med vänsterns olika fraktioner, likt de intelligenta danskarna i Enhetslisten och norrmännen i Rødt, för att komma över 4%.
  3. Oförmåga att ha folkliga öppna fria kommentarsfält eller forum via ex. WordpPress eller phpBB.

Skulle KP och Proletären tänka om på dessa fåtalet punkter så är jag övertygad om att Jeff Bezos skulle kunna få ett mycket effektivare sakpolitiskt motstånd i Sverige på fåtalet mandatperioder.

Jag är f.ö. själv arbetslös och nästan ingen visar mig solidaritet, i min situation, fastän jag är otroligt solidarisk med Sveriges medborgare och är för fred och demokrati i alla länder i världen och trots att mitt parti är det enda som jag känner till som är för ekologisk hållbarhet i realiteten, d.v.s. visar solidaritet med djur och natur. Solidariteten visas inte heller när folk röstar. Inte heller facken visar solidaritet med oss arbetslösa.

De osolidariska facken cementerar istället arbetslösheten genom att EU-vurma och vakta 8-timmarsdagen, åt Jeff Bezos, så att vi, folket, inte delar på jobben solidariskt och därigenom, medelst låg arbetslöshet, kan kräva högre löner på en marknad som då kommer tillhöra arbetstagarna, istället för globalistiska arbetsgivare. Det är naturligtvis inget solidariskt att medverka i sådana fack.

Jag har därför god lust att kanske bli solidarisk med Bezos och andra monopolkapitalister, precis som alla andra. Kanske automatisera bort ännu fler arbeten? Kanske gå med i ett EU-vurmande parti? Kanske rösta för att höja pensionsåldern ytterligare? Kanske bli för den USA-slickande bombliberalismen och vapenförsäljningen till diktaturer som sliter oskyldiga barn i bitar?

Kanske hylla inköpet av patriot-missiler från Trump? Kanske öka på massinvandringen som ökar arbetslöshet och rasistiska känslor människor emellan? Kanske t.o.m. använda de osanna kontrollorden ”Rasism!” eller ”islamofobi!” mot de som avråder från ytterligare segregering medelst religiös symbolism, friskolor och mångkultur, eftersom det skapar rasistiska känslor?

Tyvärr har jag snubblat över moralfilosofi och mediterat rikligt. Tyvärr. Tyvärr. Vad lätt allting hade varit utan moralfilosofi och meditation. Då hade jag, med lätthet och helt utan ånger, kunnat vara en del av problemet, precis som KP och Proletären… men kanske hade jag inte sovit så gott på natten? Jag är inte utan synd, men ett relativt gott samvete är definitivt den bästa huvudkudden.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s