Black Lives Matter – Polisvåld och aktivistvåld leder till cykloper på skogsvandring

Jag läser i The Guardian om polisvåld, p.g.a. att jag har tittat förbi Richard Stallmans lista över klandervärda bolag som han bojkottar, men artikeln från The Guardian ignorerar helt aktivistvåldet, vilket gör att den inte framstår som objektiv och det är mycket synd, anser jag. Likväl är artikeln intressant för den visar vad frånvaron av balanserad jämlikhet leder till i USA. Jag skall här ge förslag på en bättre lösning än konfrontation och våld.

Vilka gynnas av våldet? Självfallet gynnas inte de som blir skadade, lika lite som 99% av folket, heller inte poliserna som kanske får känna skuld och skam för eget felaktigt användande av vapen, precis såsom stenkastare etc. får känna skuld för sitt beteende om de skulle skada någon oskyldig demonstrant eller polis.

Likväl behöver polisen vapen i vissa situationer om de skall kunna upprätthålla våra gemensamma lagar och demokratin på ett tryggt sätt, förutom sin egen trygghet, särskilt om gatstenar etc. flyger eller olagliga vapen är i omlopp, eller lagliga vapen inte förvaras säkert, samt om de som innehar dem inte genomgår regelbundna psykologiska undersökningar, som ex. i Schweiz.

De som gynnas av våldet kortsiktigt är i min mening ca 1% psykopater, som kommer undan med den ojämlikhet som följaktligen leder till demonstrationer. Även den konservativa medelklassen som tillhör de övre 2/3-delarna av samhället, anser sig nog gynnas, eftersom de låter sig luras av de medier som ägs av denna 1%, i vilken våldsamma aktivister klumpas ihop med fredliga demonstranter, vilka framställs i dålig dager genom argumentationsfelet associationsskuld.

På detta vis får den psykopatiska 1%:en tyvärr 2/3-delar på sin sida, även om 1% absolut inte arbetar för majoriteten, men för sina egna kortsiktiga ytliga känslokalla mål, vilket handlar om ännu mer ägande, absurd tillväxt och dominans, egna privatjets och lyxjakter etc. , vilket hotar både naturen och civilisationen, eftersom vetenskapliga evidens pekar på att vi behöver en ordnad och jämlik nedväxt i god välfärd ned till balans med naturen.

Inte ens psykopaterna själva gynnas av det här, men de är oftast oförmögna att förstå den saken, eller så använder de vulgär filosofi om den starkes rätt, vilket inte är känslomässigt hållbart och därför heller inte kan anses vara rationellt.

Psykopater är heller inte starka, men både sårbara, omoraliska och mentalt handikappade. Äkta rationalitet kräver nämligen känsla och samverkan människor emellan, för annars haltar den grovt. Det finns absolut inget rationellt med psykopaternas kortsiktiga ytliga och förödande verksamhet på vår planet eller vår splittring.

Så hur skapar man fredliga demonstrationer? Det är ganska enkelt, i min mening. Demonstranterna måste samverka med polisen och ingripa tillsammans mot bråkstakarna! Då kommer polisen heller inte använda vapen mot demonstranter, men känna samhörighet med de fredliga demonstranter som de samverkar med. Vi måste även resonera känslomässigt och rationellt med de våldsromantiska kvinnor som belönar bråkstakarna genom sexuella gentjänster. De är en stor del av problemet.

Polisen kommer heller inte se någon anledning att vilja skada demonstranter, kanske t.o.m. vilja lyssna på deras budskap och börja sympatisera med dem, för polislöner är heller inte så väldigt feta och hemma har poliserna ofta familjer som vill att de skall komma hem oskadda. Även poliser bryr sig om fred för sina barns trygghet och framtid.

Den stora nyheten bör istället bli att demonstranterna motverkade våldet, som hade infiltrerat deras led i syfte att förstöra den fredliga demonstrationen, samt att de våldsamma demonstranterna sannolikt arbetade åt finanskapitalet, medvetet eller omedvetet, eftersom finanskapitalet helt tydligt livnär sig på krig och konflikt genom det militärindustriella komplexet och dess terror mot suveräna stater, samt säkerligen även finansierar våldsamma aktivister eller våldsamma poliser.

Poliser som känner samhällsansvar måste givetvis själva rensa ut sådana rötägg ur sin egen organisation! Det är den andra viktiga biten för ett civiliserat samhälle. Gör inte polischeferna det så måste poliserna själva skaffa sig lite djävla ryggrad likt Gunvald Larsson i filmen Beck! I Sverige vet vi alla hur det kan gå annars. Rent ut sagt åt helvete, eftersom resultatet, d.v.s. globalismen, har fått allvarliga konsekvenser för vår demokrati.

Givetvis kommer finanskapitalets medier inte fokusera på fredliga demonstrationer och deras innehåll, eftersom dessa kommer kritisera vad finanskapitalet och det militärindustriella komplexet sysslar med i världen, d.v.s. krigsförbrytelser, stöld och massmord som sliter barn i bitar.

Aktivisters våldsromantiska argument, om den publicitet som våldet skapar, ter sig ibland lockande för fredliga demonstranter, vilket kan skapa passivitet mot bråkstakarnas våld, men jag anser att våldsargumentet inte håller, om fokuset är att nå resultat genom att övertyga medelklassen om den falska amerikanska drömmen och en logisk och fredlig förändring av samhället.

En sådan fredlig attityd och samverkan med polisen, hos en stor majoritet hos demonstranterna, hade kanske kunnat rädda många krossade ögon, samt genom övervakning, infiltration och förhör, kanske t.o.m. hade kunnat avslöja vilka som betalar våldsverkarna i de egna leden för att förstöra demonstrationerna? Vilka är finansiärerna och vad är deras syfte? Är det att undergräva demokratin åt finanskapitalet, så att de kan införa sin egen oligarkiska diktatur?

Hur får vi då fokus på fredliga demonstrationer? Först och främst bör vi givetvis bojkotta och uppmana till bojkott av de medier, och sociala medier, som ägs av finanskapitalistiska intressen som beter sig klandervärt, bl.a. de som Stallman tar upp, eftersom de misshandlar sina användare, inkl. dig och mig. I Sverige kallar jag dem för ”fulmedier”, eftersom de är medier som gör fula saker.

Du bör samtidigt komma ihåg att tydligt förespråka fina medier, även fina sociala medier, som är öppna och fria, ägs gemensamt via föreningar eller ideellt drivna medborgarjournalister, d.v.s. människor som gärna behandlar sina användare och läsare med respekt. Så gör Vetenskapliga partiet i sidospalten.

Hur känner man igen sådana fredliga medier som behandlar dig med respekt? I min mening så bör dessa medier kunna:

 1. betraktas, samt kommenteras, utan att köra finanskapitalets skripts (d.v.s. okänd och potentiellt skadlig programkod). I WordPress.com kan man ex. ställa in så att kommentatorn ges full frihet och anonymitet. Stallman listar några sociala medier som inte bör användas och har även olika förslag på alternativ.
 2. läsas med LibreJS eller NoScript 100% aktivt, eller med Tor-webbläsare, vilket kan blockera alla potentiellt skadliga skripts om de används rätt. De är alla relativt enkla att förstå och att använda.
 3. klargöra för läsarna att det finns skripts som spionerar på dem om användarna själva inte blockerar dem.(Vetenskapliga partiet använder ex. WordPress.com som finansieras genom att köra spionerande Google-reklam-skripts, men vi informerar om den saken och det går att blockera skripten. Sidan fungerar ändå till 100%. Man kan t.o.m. blockera WordPress-skripten och ändå kommentera, även om WordPress sociala programvara och annan funktionalitet då tyvärr sätts ur spel, men Vetenskapliga partiet fungerar alltså till 100% med Tor-browser på högsta säkerhetsnivå för läsarna.)
 4. länka till ljudfiler och videofiler som kan laddas ned och köras utan att användarna påtvingas att köra skripts, ex. via archive.org, eller åtminstone informera om GNU+Linux-programmet Video Downloader, som möjliggjör sådan fri nedladdning för GNU+Linux-användare som inte vill bli misshandlade digitalt av ex. Youtube eller andra tjänster.

Ingen är väl prefekt, men jag gör reklam för sidor som arbetar i rätt riktning, detta genom att länka till dem i sidospalten, genom att uppmana dem att göra som jag, skriva om dem eller länka till dem ibland, samt publicera deras trackbacks, vilket ökar deras relevans. Bli gärna motiverad att göra som jag! Gör det gärna via WordPress.org eller via WordPress.com och visa alltid din tacksamhet på olika vis, även om det bara är en uppmuntrande kommentar eller t.o.m. kritik eller evidens som motsäger oss så att vi blir utvecklas och blir intelligentare!

Genom WordPress, detta utmärkta verktyg, så har jag även skapat en blogg för fred medkänsla och förståelse på engelska. Stöd fredliga individer! Bli en fredlig individ!

Jag skulle f.ö. gärna behöva stöd av fredliga kompetenta individer för att kunna förstå varför stödet i stort sett uteblir för Vetenskapliga partiet och för Valsamverkanspartiet? För mig är det ytterst förvånande. Jag har mycket svårt att förstå detta. Hjälp mig gärna, medelst evident sanna argument!

Annons

2 reaktioner till “Black Lives Matter – Polisvåld och aktivistvåld leder till cykloper på skogsvandring

 1. Bra skrivet!

  1. KOMMENTAR TILL DEN FÖRSTA DELEN OM DEMONSTRANTER OCH POLIS

  Poliserna är rättens och lagens yttersta utpost. Om man tar bort dem så kan varje firma, skola, bostad få besök av personer som kräver en månadsavgift för annars kommer några dit och slår sönder inredningen. Ingen hindrar i praktiken detta. Utan poliser går det till och med att stoppa val till riksdag och kommuner. Personer med svarta sopsäckar går bara in i vallokalen och bär bort valsedlarna.

  Vi ska vara glada att det finns ungdomar som vill bli poliser och som en dag skyddar oss om det behövs. De får ett svårt och farligt jobb och ska dessutom stå ut med förolämpningar.

  Polisen godkänner varje demonstrationsansökan om det inte finns starka skäl emot, och när en demonstration har fått tillstånd så är polisen beredd att kraftfullt skydda demonstrationen.

  När våldsamma demonstranter konfronterar polis är jag övertygad om att de är dolt ORGANISERADE av de farligaste och mest avskyvärda krafter som finns i landet och som har utländska kontakter. Målet är att slå in en kil mellan allmänhet och polis. Ledarna följs av en svans av grundlurade ungdomar.

  Läs om Gladio. Det är omöjligt att begripa de krossade skyltfönstren och bilbränderna utan att söka större sammanhang. I flera västeuropeiska länder har Nato bedrivit terror, mest känd genom organisationen Gladio i Italien. Aktuella kravaller i Sverige är jämförelsevis lindriga, men de är av det slaget. Våldsamma demonstranters mål är alltså att slå in en kil mellan allmänhet och polis. Vi måste se till att de inte lyckas med det.

  Här i Sverige väntar den yttersta makten på att de butiksägare som sopar krossat glas, eller de som har blivit utan bil när den har brunnit upp, ska börja fråga vad polisen gör. Sedan väntar den yttersta makten på önskemål om en ny sorts polis, och det är dit de vill komma, till en ny sorts privatiserad polis.

  Börja med att söka på Gladio hos svenska Wikipedia, och fortsätt med boken Natos hemliga arméer.

  2. KOMMENTAR TILL DEN ANDRA DELEN OM DITT MISSMOD OM SVAGT GENSVAR

  Jag beundrar ditt tålamod med att gång på gång föra fram önskemål om valsamverkan för att FÅ IN FOLK I RIKSDAGEN. Du resonerar bra, och jag tror att ditt förslag och din önskan får genomslag. Tänk på ketchup-effekten: Först kommer ingenting, sedan kommer ingenting, sedan kommer allt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s