Intelligens eller politisk satir? – Är Vladimir Putin tidernas slugaste ledare eller en komplett dumskalle?

1. Är Vladimir Putin så slug att han förgiftar en viss Navalny, sedan ser till att denne hamnar i Tyskarnas ägo?

2. Är Vladimir Putin så slug att han använder ett mycket dödlig gift. Dock misslyckad hans vältränade undersåtar med att ta död på denne Navalny?

3. Är Vladimir Putin så slug att han låter förgifta denne Navalny med samma gift som sägs ha använts till att förgifta Skripal och dotter?

4. Tack ock lov har vi intelligenta journalister i väst som inser hur slug Vladimir Putin är. Dessa intelligenta journalister har givetvis inga kritiska frågor eller andra teorier som skulle kunna förvirra betraktaren. Det vore givetvis helt onödigt.

5. Politiker i väst är dessutom så intelligenta, synska och förutseende att de visste långt innan Navalny landade i Berlin att han var dödlig förgiftad av Vladimir Putin.

6. Vi har dessutom en extremt intelligent befolkning i väst som samverkar och väljer sådana intelligenta hederliga politiker i val efter val.

https://www.globalpolitics.se/vladimir-putin-tidernas-dumskalle/

Politisk satir? Nej. Skulle aldrig drömma om något sådant. Någon identitetspolitiker i väst eller några grävande intelligenta journalister skulle ju kunna bli kränkta och vi vill ju inte kränka dessa förträffliga politiker och journalister, som gör sitt jobb på ett så förträffligt och hederligt vis.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s