Kortfattat

1. Varför en politik som baserar sig på etik och vetenskap?

Vi tror att det kommer vara det bästa för framtidens generationer att bättre kunna skilja på oetiska lögner och evident sanning. Med evident sanning som grund kan vi sannolikt skapa en mer civiliserad politik, som har verklig potential att lösa alla våra problem, långsiktigt och effektivt, så att även framtidens generationer gynnas i så många led som möjligt.

2. Vad vill Vetenskapliga partiet rent politiskt?

Vi vill många saker, ex. skapa ett fredligt modernt vetenskapligt ekologiskt hållbart samhälle i balans med naturen, införa en fördjupad demokrati i vilken politiken blir ärligare och förståelsen för politik ökar, så att folket kan ta tillbaka makten, samt minska kriminaliteten genom att öka jämlikheten, samt att använda rationalitet och känsla på ett balanserat sätt. Läs gärna A-Ö för olika politiska sakfrågor som vi försöker basera på vetenskapliga evidens, eller undersök mer allmänt partiets politiska färger!

3. När kan vi förvänta oss resultat i politiken?

Det vet vi inte. Hur etisk och vetenskaplig politiken kommer bli i framtiden hänger naturligtvis på hur motiverad du själv är och hur du kan motivera andra att agera lika etiskt försvarbart som dig. Vi har valt att gå till val genom en rödgrön valsamverkan som heter Valsamverkanspartiet p.g.a. många hållbara skäl. Vi hoppas att detta kommer ge ett gott resultat i politiken.

4. Var arbetar Vetenskapliga partiet?

Vi arbetar där vi finns, direkt, människor emellan, på gator och torg, eller närhelst tillfälle ges. Vi arbetar genom Internet, via alternativ media och genom enskilda bloggare, genom kommentarsfält och genom öppna fria forum. Vi arbetar därför gärna via WordPress som rekommenderas av FSF.

5. Hur arbetar Vetenskapliga partiet?

Vi utövar meditation eller introspektion. Lugn, medkänsla och medvetenhet ökar då, vilket är viktigt för vetenskaplighet som bygger på öppenhet och skepticism. Genom meditationen leder intentioner lättare till handlingar och ökad effektivitet. Alla som genom meditationen har nått ett högre medvetande försöker givetvis göra något bra för framtidens generationer varje dag, för annars har meditationen inte lyckats, i vår mening.

6. Hur leds Vetenskapliga partiet?

För att undvika infiltration och förstörelse, som har skett med vissa partier, så har vi ett system som bygger på 100% konsensus i centralkommittén. Den ende som kan besluta att förändra partiet utan 100% konsensus, är grundaren Martin Gustavsson, som är partiets säkerhetsvakt och administratör. Alla beslut skall givetvis ske av rationella skäl som skall förklaras tydligt för hela partiet.

7. Hur röstar man på Vetenskapliga partiet?

Partiet går till val genom Valsamverkanspartiet och stödjer ev. fraktionering av partiet självt, så länge dessa valsamverkar mot 4%-spärren. Vi är alltså för demokrati och samverkan, men har skyddat oss mot infiltration och förstörelse, vilket vi anser är nödvändigt för att kunna föra en etiskt försvarbar vetenskaplig politik.

8. Hur kan man bidra till en etisk vetenskaplig politik?

Ställ frågor, sök i sökfunktionen, meditera och vänta på svaren från ett högre medvetande! Därefter är du varmt välkommen till Vetenskapliga partiet med Vetenskapliga evidens eller ännu mer evident sanning än vad vi redan har hittat själva! Du kan även donera eller sponsra våra kandidater eller bli medlem och ställa upp som kandidat i nästa val.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s