Ett nytt parti – Vänsternationalisterna

Vänsternationalisterna tycks vara ett parti för anställda arbetare och för arbetare som är småföretagare. Partiet svarar på vad vänsternationalism är för något, samt var vänsternationalismen finns, samt pekar på partier som tror på vänsternationalism och lokalism i sina kommuner. De driver samtidigt gäck med borgerliga företagare med dubbelmoral som numera vill livnära sig på statliga bidrag istället för att konkurreras ut av de monopolkapitalistiska jättar som med största sannolikhet ligger bakom både neddragningar av god beredskap, samt den påföljande Covid-19-hysterin, samt förslagen om massvaccinationer och repression mot de som vägrar vaccinera sig.

Ett tryggt samhälle, som vänsternationalism leder till, gynnar med all sannolikhet även barnen till monopolkapitalisterna, även om värdet av den tryggheten inte kommer kunna räknas i pengar på det egna kontot givetvis. Jag hoppas att många kontaktar partiet

6 reaktioner till “Ett nytt parti – Vänsternationalisterna

 1. Trevligt att det skapas organisatoriska partier inom vänstern , vara huvudagenda är nationalismen. Frågan är bara om detta parti kan samarbeta brett även med partier till höger som har samma huvudagenda ? Endast framtiden kan ge svar på min undran .

  1. Jag tror att man kommer kunna samarbeta med högern i flera olika sakfrågor, ex. migration eller totalförsvaret väl i Riksdagen, men kanske inte vad gäller privatiseringar, skattenivåer, samt kanske inte vad gäller förstatligande av skola vård och omsorg?

   Jag intervjuade ex. två kommunister som tyckte att det skulle bli alldeles för drygt att samarbeta med moderater.

   1. Jag hoppas också att varken Framåt Sverige, Vänsternationalisterna eller Vetenskapliga partiet snubblar in i FN klimatpanel IPCC och dess klimatalarmism. En massmedias klimathysteri som inte tycks vara helt sansad!

    T.o.m. IPCC har i sin statistik uppmärksammat att uppvärmningen stannat av sedan år 1998. Men klimatalarmismen lever sitt eget liv i massmedia numera utan att ta till sig IPCC nya rön om att uppvärmningen stannat upp.

    För den som vill studera mer om historiska fakta vad gäller klimatet bör besöka http://www.klimatsans.com eller gå in på Elsa Widdings
    http://www.klimatkarusellen.se eller studera litteratur som:

    1) Tänk om det blir kallare? av Tege Tornvall
    2) Klimatkarusellen av Elsa Widding
    3) Falskt Alarm av Gösta Pettersson

    1. Jag tror inte att Framåt Sverige eller Vänsternationalisterna kommer fokusera på just den frågan, men man vet ju aldrig vilka som går med. Det kan, precis som i alla andra partier, komma in människor som tycker att 0,02% CO2 är en jätteviktig fråga. Det där är ett dilemma för varje grupp som startar ett parti. Hur håller man ordning på skutan? Min lösning är att vara säkerhetsvakt för detta parti.

     Vetenskapliga partiet kommer fokusera på hög beredskap vad gäller klimathotet mot både värme och kyla, eftersom vetenskapen inte vet hur det kommer gå med klimatet. Det finns för många okända parametrar. Vid ett supervulkanutbrott eller ett stort asteroidnedslag kan vi ex. få flera år utan somrar.

     Problemet med överpopulation och överkonsumtion varnar flera vetenskapsfält för. Jag tror att ett ekologiskt sätt att bruka jorden skulle kunna leda till minskade öknar och att vi åter binder koldioxid i marken som en ren bieffekt. Det skulle rentutav kunna leda till att vi kan föda en större befolkning om vi gör rätt. Jag tittade ex. nyligen på Alan Savory på TED. Han har visserligen fått kritik på Wikipedia, men han verkar fundera i rätt banor, tror jag.

 2. Att samarbeta med moderater vad gäller huvudagendan SWEXIT finns inte på kartan , eftersom Moderaterna är för fortsatt medlemskap i EU !

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s