Kritik & Bojkott – Newsvoice och Torbjörn Sassersson bedriver osann propaganda mot socialismen

P.g.a. Norbergs och Ugglas repetitiva osanning, som försöker associera allt dåligt i Sverige med ordet ”socialism”, när det till 90% är 7 stycken extrema marknadsliberala partier som ligger bakom utvecklingen i Sverige de senaste 30 åren, så bojkottas härmed Newsvoice. Norbergs och Ugglas tillåts tyvärr hjärntvätta läsarna, helt utan åtgärd från redaktören Torbjörn Sassersson, trots mina evidensbaserade tillrättavisningar om den korrekta betydelsen av ordet ”socialism”.

Vetenskapliga partiets centralkommitté uppmanar alla andra att bojkotta Newsvoice, tillsammans med oss, tills problemet är löst och Sassersson ber om ursäkt för Newsvoice repeterade lögnaktiga journalism och lögnaktiga internettrolling-kommentarer, samt genomförd åtgärd, i kommentarsfältet nedan.

Det är viktigt med ord. Om vi använder orden med samma betydelser så finns möjligheten att resonera på ett hederligt sätt och förstå varann i samhället. Försvinner denna förmåga så kommer debatten bli kaotisk och meningslös samt leda bort från förståelse, ömsesidig respekt, fred och demokrati.

Om Sassersson inte vidtar åtgärder snarast kommer även äldre länkningar till Newsvoice att raderas systematiskt på Vetenskapliga partiet.

Vetenskapliga partiet söker och delar nämligen den evidenta sanningen. Söker även du den evidenta sanningen? Hjälp då gärna Newsvoice att få bort sina lögnaktiga skribenter och osanna kommentarer! Skriv till Sassersson! Klaga! Bojkotta! Prenumerera gärna på Vetenskapliga partiet istället, eller på andra medier som försöker hålla sig till den evidenta sanningen!

 

18 reaktioner till “Kritik & Bojkott – Newsvoice och Torbjörn Sassersson bedriver osann propaganda mot socialismen

 1. Martin, du verkar vara irriterad över vad som skrivs i kommentarsfälten. Alla som skriver där tar ansvar för sina egna texter. Det vore fel att censurera vad folk tycker om socialism etc. Jag tror det är bättre att du konfronterar genom att skriva en egen debattartikel i NewsVoice. Välkommen. / Tobjörn S, redaktör NewsVoice

  1. @Torbjörn
   Jag föreslår att du som redaktör plockar bort ständiga repetitioner av lögn och tillrättavisar de som ljuger! De osanna kontrollorden om ”socialism” och ”vänster” är en mycket tråkig och splittrande Internettrolling som jag är trött på att rätta och inte vill gynna. Hur du själv kan låta det fortgå är ett stort mysterium. Just dessa vettlösa repetitioner av lögn gör att bloggen framstår som nästan lika korkad som fulmedia.

   Jag är inte intresserad av att publiceras jämte dessa extrema internettroll, heller inte att ständigt behöva läsa och rätta deras repeterade lögner utan betalning likt någon slags psykolog på mentalsjukhus. Om du ändrar taktik så hör av dig igen! Jag kommer vänta en vecka på att radera Newsvoice-länkar eftersom du svarade. Meditera på saken och återkom med hur du kommer gå vidare! Löser vi det här problemet så skriver jag gärna något intressant ibland.

   Jag skulle ex. kunna modernisera den här: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/24/sprakvetenskap-hur-anvander-man-bast-orden-hoger-och-vanster-i-politiska-sammanhang/

 2. Känner att jag vill kommentera detta.

  Hos NewsVoice finns utmärkta skribenter som
  Olle Johansson
  Jacob Nordangård
  Kerstin Unger-Salén
  för att nämna några ur en lång rad.

  NewsVoice är en av de viktigaste rösterna inom alternativa media. Det finns dock problem med tonen där. Du nämner Jan Norberg. Efter att han som vanligt hade satt stämpel på en kommentator skrev jag följande kommentar:

  – – – – –

  Till redaktören

  När det gäller att dra fram viktiga frågor som ofta kompletteras med skärpa och kunskap i kommentarsfältet så är Newsvoice ett friska luftens andningshål. Men släng ut Jan Norberg från allt skrivande här. Senaste smakprovet 30 juni 04:53 avslutades så här:

  ”… är en myt och något som du med dina smygsocialistiska drömmerier kan glömma.”

  Det riktades mot en som ofta kommenterar, både kunnigt och intresserat och alltid i en respektfull ton.

  Jan Norbergs tonfall är inte på något sätt en frisk fläkt; de är äckliga och sänker nivån mycket.

  – – – – –

  Dagen därpå kompletterade jag med:

  – – – – –

  Till Jan Norberg 30 juni 20:04

  Det är löjligt att skälla folk hit och dit för att vara ”socialister”. Vidare om åsikts- och yttrandefrihet. Javisst har vi det, men alla åsikter och yttranden passar inte överallt.

  Jag uppskattar den här webbplatsen för dess goda diskussioner, bland annat i kommentarer. Här finns ämnen som måste komma fram. Två exempel:
  – Strålskyddsstiftelsen med Mona Nilsson får plats här med sina varningar understödda av fakta.
  – Här har funnits material som varnar för kontrollsamhälle.

  Båda ämnena är ytterst viktiga och vänder sig till 99 % av befolkningen.

  Men Jan Norberg suger hit personer som gillar en, vad jag tycker, avskyvärd debattstil och skrämmer bort andra som NewsVoice bör behålla.

  – – – – –

  https://web.archive.org/web/20200812184354/https://newsvoice.se/2020/06/sd-valstrateger-afs/

  * * * * * * * * * *

  Jan Norberg sätter en prägel på webbplatsen med dels egna artiklar men främst med långa kommentarer. Lärorikt är att läsa hans attacker mot Ingemar Ljungqvist, flera inlägg här:
  https://web.archive.org/web/20200919200014/https://newsvoice.se/2020/09/de-svenska-maffiaklanerna-wallenberg-och-bonnier-maste-exponeras/

  Seriös diskussion?

  Jan Norberg försöker skapa en speciell och mycket obehaglig stil hos NewsVoice, en stil som drar dit vissa som läser och kommenterar, men som skrämmer bort andra.

  1. Jo. Visst finns det bra artiklar. Men det är en sådan enorm ström av dålig text och dåliga/tråkiga kommentarer som får härja fritt och det drar ned helheten.

   Jo. Tonen är ofta dålig och rent ut sagt avskyvärd. Jag är inte emot att herrarna får skapa alster och kommentarer. Alla kan väl råka ut för problem med att hålla sig sakliga och hövliga, men min kritik här går till Sassersson, för han gör ju inte sitt jobb med att vara den redaktör som rättar till det där osakliga och rabiata. Utger man sig för att vara redaktör få man väl göra det redaktionella arbetet också!

   Det är rimligt att Newsvoice bojkottas även av vettiga skribenter och kommentatorer tills problemet är löst.

   1. Det enda du faktiskt kan göra är ju att bemöta de åsikter som du inte håller med om. Du kan inte påverka hur andra modererar sina forum så länge kommentarerna inte är kränkande eller brottsliga.

    Du förespråkar ivrigt öppna och ocensurerade kommentarsfält men nu vill du alltså att åsikter som inte stämmer överens med dina ska censureras annars hotar du (ni?) med bojkott.
    Jag kan väl känna att dina egna kommentarer ibland går över gränsen när du vill halshugga personer eller knyta en snara när du är kränkt över något i samhället, där kan man kanske ifrågasätta varför dessa kommentarer inte modereras av ex. Torbjörn.

    1. Vi får se om jag kan påverka hur andra modererar sina forum. Sassersson verkar ju rimligt intelligent och kommer säkert komma fram till en bra balans i sin meditation, tror jag.

     Repeterad osanning kränker givetvis Newsvoice och dess läsare. Det är inte brottsligt, men i min mening klandervärt att publicera/repetera osanning, när man har goda evidens för att det är osanning, samt man har goda evidens för att det bara sänker Newsvoice och repellerar läsare.

     Jag har förespråkat relativt öppna kommentarsfält, men även att de ska modereras. Vi har också kommentarsregler och moderering här.

     Jag är alls inte emot andra åsikter baserade på evident sanning, däremot repetition av evident lögn.

     Bojkott är inget hot, men en påtryckning och ett löfte om situationen inte regleras och klargörs.

     Det är en personlig värderingsfråga om giljotinering/hängning av krigsförbrytare/massmördare/folkförrädare, som har förstört vår och andras nationalstater, är att ”gå över gränsen”.

     I min mening är det ett allt för milt straff som inte avskräcker tillräckligt. Psykopaterna bör i min mening piskas till långt slavarbete och därefter torteras till döds, anser jag, detta för att avskräcka framtida beteende från andra psykopater som överväger något liknande, men det straffet ska inte jag avgöra. Det bör en folkdomstol avgöra, vilket sannolikt kommer leda till alltför milda straff.

     Men jag kommer gärna lägga fram det moraliskt rimliga att bestraffa massmord mycket hårt, genom det s.k. ”spårvagnsproblemet”, så att straffet kommer avskräcka och inte framstår som en lång hotellvistelse.

     Straff i relation till brottets konsekvenser är, i min mening, moraliskt korrekt.

 3. VARNING

  Jan Norberg – och troligen en grupp kring honom med tanke på textmassorna – försöker antingen TA ÖVER NewsVoice eller åtminstone stöpa om dess karaktär.

  Jag uppskattar mycket NewsVoice för kvalitet och bredd och för att den tar in bra skribenter som belyser ibland rena ödesfrågor för oss.

  Men läs MYCKET NOGA vad Norberg skriver i en kommentar 23 september kl. 13:01:

  – – – – –

  Mitt take i detta är att få Newsvoice att utvecklas till en plattform där vi ”vanliga” människor upphör med alla djupsinniga och hypotetiska resonemang om ”djupa” saker som ändå aldrig kommer att göra någon skillnad för folkflertalet.

  […]

  Jag har funderat igenom min och NewsVoice situation, Torbjörn förtjänar all framgång då han under många år slitit som ett djur men jag upplever att han står och stampar på samma ställe. Han behöver komma upp med scoop som uppmärksammas utanför den något nördiga läsekrets som normalt frekventerar NV, läs typ Ingemar Ljungkvist, Börje Peratt och andra världsfrånvända socialister.

  – – – – –

  https://newsvoice.se/2020/09/newsvoice-granskar-utnamningen-av-lakemedelsverkets-gd-del-3/

  Häpnadsväckande, men nu vet vi vilken agendan är.

  Det påstås alltså vara FEL på nuvarande NewsVoice, och vi har vid det här laget förstått vad det är Jan Norberg vill ha I STÄLLET. Han vill ha mindre av saklig diskussion och mer av angrepp.
  – Men nu är det så att saklig diskussion är vägen för att föra ut fakta till allmänheten samt för att få in vanligt folk i debatten.
  – Stilen med angrepp skapar en sorts diskussion där fakta får mindre betydelse och tonläge större. Läsarens uppmärksamhet hamnar på skällsorden. En överhet som fruktar att en viss fråga ska diskuteras kan slappna av.

  Martin, önskemål är att du ger Torbjörn Sassersson ytterligare en vecka betänketid.

  1. Det hänger givetvis på ägaren hur det går vidare och jag hoppas att elake Norberg kommer förlora den kampen och vår gode Sassersson kommer vinna den.

   Nätet behöver inte en till extremhögermedia för elaka gubbars korkade låga repetitioner av vidrigheter och osanning. De har redan så många andra sådana agendafulmedier att ljuga repetitivt igenom.

   Nätet behöver istället mer evident sanning, objektivitet och högre höjd, där hållbar argumentation möts. Det är en nisch som vi alla behöver, som skulle gynna samhället och demokratin, men som nästan inte finns alls, förutom på Vetenskapliga partiet.

   Newsvoice var halvt om halvt där, bortsett från de osanna trollen och blinda tyckarna som saknade evidens för sina påståenden, samt aldrig rättades av redaktören, vilket jag anser är ett mycket viktigt arbete, men INTE mitt ständiga obetalda arbete genom kommentarsfältet.

   Jag har själv funderat på att starta en evident sann media och typ kalla den för ”Dagens Sanning”, i vilken fulmediers lögner avslöjas, och kräva en hög nivå av hänvisningar till påståenden och sann argumentationsteknik, d.v.s. frånvaron av välkända lögner och det ständiga ljuset på de som ljuger, vilseleder och bedrar folket och hur de gör det och vad lögnerna heter.

   Den Tidningen skulle nog bli omåttligt populär, men kanske jag överskattar människorna? Är de motiverade att se sanningen som den helt evident är?

   Jag har lämnat det ljugande Newsvoice bakom mig tills vidare, men om problemet inte blir löst så kommer alla länkningar dit tas bort på olika vis, på samma vis som jag arbetar kontinuerligt för att ta bort länkningar till andra fulmedier som ägs av demokratins och yttrandefrihetens fiender och därför är fulla med olika former av lögn och osanna personangrepp, istället för att hålla sig till sak och sanning.

 4. Följande artikel tar NewsVoice inte in, och redaktören har svarat vänligt varför artikeln inte publiceras. Motiveringen känns inte övertygande, men svaret var inte heller att slänga igen en dörr.

  * * * * *

  VILKEN VÄG FÖR NEWSVOICE?

  Rakt in i kriser

  Vi går rakt in i en BIOLOGISK KRIS. Detta på grund av miljögifter och elektromagnetisk strålning. Vi går också rakt in i FÖRTROENDEKRISER då allmänheten tappar förtroendet inom olika områden för regering och myndigheter.

  NewsVoice behövs i arbetet för att avvärja kriserna och kan ta på sig att vara något slags enormt stor studiecirkel med information och debatt. Men, i denna allvarliga tid, är vi bekymrade över vilken väg NewsVoice väljer.

  Tyvärr är något på gång

  Jan Norberg – och troligen en grupp kring honom med tanke på textmassorna – försöker att antingen TA ÖVER NewsVoice eller åtminstone stöpa om dess karaktär.

  Läs MYCKET NOGA vad Norberg skriver i en kommentar 23 september kl. 13:01:

  – – –

  Mitt take i detta är att få Newsvoice att utvecklas till en plattform där vi ”vanliga” människor upphör med alla djupsinniga och hypotetiska resonemang om ”djupa” saker som ändå aldrig kommer att göra någon skillnad för folkflertalet.

  […]

  Jag har funderat igenom min och NewsVoice situation, Torbjörn förtjänar all framgång då han under många år slitit som ett djur men jag upplever att han står och stampar på samma ställe. Han behöver komma upp med scoop som uppmärksammas utanför den något nördiga läsekrets som normalt frekventerar NV, läs typ Ingemar Ljungkvist, Börje Peratt och andra världsfrånvända socialister.

  – – –

  https://newsvoice.se/2020/09/newsvoice-granskar-utnamningen-av-lakemedelsverkets-gd-del-3/#comment-386782

  Det påstås alltså vara FEL på nuvarande NewsVoice. Vi har förstått vad Jan Norberg vill ha I STÄLLET, nämligen ANGREPP OCH FAJTER. Vi ska vara tacksamma för att Jan Norberg är så korkad att han avslöjade planerna.

  Med långa artiklar och långa kommentarer försöker han få det att se ut som om han är den viktigaste kraften hos NewsVoice, och därmed få möjlighet att genomföra planerna.

  Vilken väg?

  När Jan Norberg stämplar ”socialist” på andra är det billiga försök att fösa undan dem och hoppas att sedan vill ingen ha med dem att göra. Det är viktigt hur den information och debatt som når allmänheten ser ut. Vilken väg väljer NewsVoice?

  1. ANGREPP OCH FAJTER. Hos NewsVoice får läsaren se matcher mellan debattörer. Tonläge märks mer än fakta. Angrepp, skällsord och en och annan oförskämdhet blir spännande. Sådant är ett gammalt trick för att DET SOM SAKEN GÄLLER ska hamna i bakgrunden.

  2. SAKLIG DISKUSSION. Fakta och argument läggs lugnt fram för läsaren att värdera. Detta är vägen för att FAKTA OCH ARGUMENT SKA FASTNA HOS ALLMÄNHETEN samt för att få in VANLIGT FOLK I DEBATTEN. Det är ansvarsfullt och långsiktigt och den rätta vägen.

  Björn Backengård

  * * * * *

  Några ord i efterhand

  NewsVoice har haft stor betydelse. Där har lysande skribenter som Mona Nilsson från Strålskyddsstiftelsen och Ingemar Ljungqvist samt en lång rad andra kunnat publicera sig.

  Hos NewsVoice finns just nu en artikelserie och debatt om Katolska kyrkan och hemliga organisationer med stor makt, historiskt. Läs!

  [Länk till Newsvoice raderad]

  1. Jag tackar för din kommentar Björn, samt får känslan att du förmodligen istället bör starta en ny nätmedia, såsom jag har tvingats starta ett nytt parti, ex. kalla den för ”Dagens Sanning” och samtidigt hålla undan nättrollen. Jag kommer nog skriva i den.

   Du bör även överväga att bojkotta de fulmedier som inte lyssnar på relevant kritik, anser jag. Det är förmodligen den bästa bestraffningen, tror jag.

   För varför ska du arbeta med aggressiva dementa individer som skiter i vad du säger eller helt enkelt glömmer vad du säger, utan att få betalt för det arbetet?

   Sassersson verkar heller inte ha makten att få bort Norberg, förmodligen p.g.a. någon slags ekonomisk realitet ex. ägarförhållanden och/eller vänskapskorruption.

   Peratt är f.ö. nog ingen ”socialist” i ordets korrekta betydelse, såsom Vetenskapliga partiet är, vilket vi är p.g.a. moralfilosofi och vetenskapliga metastudier.

   Peratt tycks istället stödja högerfalangen i ”Demokraterna” i USA. Att stödja den Wall street-mutade högerfalangen Clinton, Obama och Biden (motsvarar kanslihushögern i sossarna i Sverige) skulle jag vilja kalla ett stöd för bombliberalism, krigsförbrytelse, landsstöld, fascism och etnisk rensning av palestinier (d.v.s. etnisk rensning av muslimer, ateister och kristna med palestinsk bakgrund).

   Jag noterar f.ö. att alla sekter som förlorar inflytande får panik, religiösa såväl som politiska, så det är en anledning till att inte läsa artikeln, samt att gå ur de där sekterna som håller på med en massa psykopatisk skit.

   Men ger du mig två goda anledningar att läsa den, ex. publicering på annan plattform, t.o.m. egen blogg, samt någon del i analysen som jag har missat i ingressen, så får jag naturligtvis all anledning att läsa den.

   Fortsätt kampen, men var strategisk! Newsvoice är ett förlorat slagfält där dementa rester tycks vilja gnaga på varann.

   1. PROVOKATION OCH HOT

    Nyligen skrev jag hos NewsVoice en kommentar i ett kommentarsfält och kritiserade debatten där. Jag menade att den inte tillförde något för vanligt folk och namngav Jan Norberg som ansvarig för debattens kollaps. Min kommentar, och en del annat, togs sedan bort, men svar från Jan Norberg fanns kvar 15 oktober:

    * * * * *

    Jan Norberg 7 oktober, 2020 at 05:43

    Citat Björn B:

    ”För vissa kan den vara spännande att läsa, men den medför inte att vanliga läsare växer i någonting av betydelse.”

    Din lärargärning är över BB (inse det nån gång), och hur dina elever ”vuxit” kan vi som resultat se på gatorna i dagens Göteborg där dina socialistiska gelikar innehaft den lokala makten under många år. Ett vanstyrets högborg som totalt förfallit under socialisternas maktinnehav.

    Jag skulle inte tro att din cykelhjälm räcker som skydd när du får ett basebollträ i bakhuvudet och blir rånad av vad Stefan Löfvén kallar ”smågangsters”. Men du är ju trogen din Führer så du lär väl prisa de socialistiska gudarna för gåvan han skänkt Sverige i form av Stefan L.

    Din kvasiintellektuella framtoning gör det svårt att mobilisera rätt form av argument, i en fajt så blir dina socialistiska argument pulvriserade. Därför vill du inte ha en livlig debatt, du kan då inte använda dina väl inlindade men ack så socialistiska argument.

    Inte heller kan du fortsätta din tidigare lärargärning, ingen lyssnar Björn!!

    Jag antar att du med dina 75 år på nacken är nöjd med samhällsutvecklingen under din livstid, det är du sannolikt ganska ensam om att tycka.

    Det är såna som du vilka med sina socialistiska ideal förstört Sverige. Jag är nöjd att slippa möta såna som du här i Portugal, det räcker med att via skattsedeln varit med om att försörja dig och din socialistiska gärning.

    Du påstår att vi skall diskutera ”FAKTA”, du menar väl socialistiska fakta som att det är häftigt att betala skatt, som din idol Mona Salin uttryckte det på sin tid.

    Förmäten fråga Björn Backengård, vad hade du att säga med anledning av artikelinnehållet??

    Lika lite som när du debatterar i övrigt??

    Titta igenom detta youtubeklipp så kan du se hur det ser ut för Joakim Lamotte när du och dina socialistkompisar fått styra debatten.

    [länk till Fulmediet Youtube borttaget]

    * * * * *

    [Länk till kommentar i fulmediet Newsvoice borttaget]

    Svaret är rent sanslöst, och två saker bör betonas:

    1. Det är en PROVOKATION för att försöka lura in mig i en diskussion som skulle trasa sönder kommentarsfältet ytterligare. ANGREPP OCH FAJTER alltså, som nämndes i artikeln tidigare.

    2. Det är HOTFULLT. Han visar att han kan ta fram personliga uppgifter om mig, så jag bör alltså passa mig.

    Man undrar hur svaret kunde passera filtret med kommentarsregler.

    Vad ska vi tro?

    a) Är Jan Norberg i praktiken en del av redaktionen med rollen att vara busen som ska dra dit en viss sorts läsare och debattörer?

    b) Eller har han på något sätt trängt sig fram till inflytande?

    1. 1. Jo. Provokationen är inte särskilt dold. Bäst är följaktligen att antingen meditera så att man blir lugn, ifall man blir provocerad av halmgubbe-retorik, samt dementera och förtydliga, eller att helt enkelt lämna Newsvoice om man inte ser någon bättring efter korrigeringarna.

     2. Jodå. Du har ett icke-anonymt namn, men något hot ser jag det inte som. Jag har aldrig känt mig hotad av Norberg eller av någon annan äldre människa någonstans på nätet. Gnället är nog snarare en del av att bli gubbe och man riskerar väl snart att bli likadan själv, så jag har enbart medkänsla med Norberg.

     a) Uppenbarligen kontrollerar Norberg Newsvoice, inte Sassersson.

     b) Jag misstänker att Norberg ev. är bundis med ägaren, som sannolikt har liknade åsikter, vilket följaktligen leder käpprätt åt käbbel.

     1. Jo, det är hotfullt. Om JAG känner mig hotad, eller inte, är en sak. En annan sak är att HAN VISAR att han kan ta fram information om mig, han hotar.

      Inte heller är det som du antar att ”Gnället är nog snarare en del av att bli gubbe”. Så oskyldigt är det inte.

      Han jobbar på att hos NewsVoice föra in metoden ANGREPP OCH FAJTER. Ett gammalt trick för att fakta ska försvinna bakom tonläge och skällsord. Om det lyckas sjunker som en sten förtroendet för NewsVoice.

      Alternativet till den metoden är SAKLIG DISKUSSION, vilken kan göra att fakta och argument fastnar hos allmänheten och kan dra in vanligt folk i debatten.

       1. Jag har läst länken ovan. Bra saker där, kryddade med citat av Gandhi. Jag vill lägga till en sak om NewsVoice och Norberg, för att sedan säga några ord om Vetenskapliga partiet.

        = = = FÖRST OM NORBERGS ROLL HOS NEWSVOICE = = =

        ETT

        I hans kommentar ovan, 7 oktober, nämner han min cykelhjälm. Han hade alltså sett en bild på mig iklädd cykelhjälm, vilken bifogades när jag strax innan sände till redaktionen en artikel, vilken refuserades. Mejlet KAN ha sänts till Jan Norberg för utlåtande om artikeln, men det går inte utesluta att han hade tillgång till det automatiskt. Jag har frågat Torbjörn Sassersson om det men fick inget svar.

        TVÅ

        Efter en artikel hos NewsVoice i juli undrade en kommentator varför man inte får vara anonym när man kommenterar. Då svarade Jan Norberg i en kommentar: ”… du har trots allt själv uppgivit ditt korrekta namn och e-post adress”. DET visste han alltså, och då är slutsatsen att han hade tillgång till insända kommentarer.

        Han är ingen vanlig artikelförfattare och kommentator utan ingår i praktiken i redaktionen.

        = = = SEDAN OM VETENSKAPLIGA PARTIET = = =

        1. JAG UPPSKATTAR

        – upprepandet och betoning av FRED;
        – sådant som texten i länken ovan;
        – strävan till valsamverkan då ingående partier måste lära sig att prioritera sina önskemål och samarbeta.

        2. KONTAKTMÖJLIGHETER MED WEBBPLATSEN

        Menyn längst upp ser ut så här:

        | CCO VETENSKAPLIGA PARTIET | IN ENGLISH | VI VILL | CITAT | ÖVRIGT |

        Under ÖVRIGT hittar vi KONTAKT, och där hamnar vi i en röra. KONTAKT bör placeras i huvudmenyn, och CITAT bör flyttas in i ÖVRIGT. Huvudmenyn kan förslagsvis se ut så här:

        | CCO VETENSKAPLIGA PARTIET | VI VILL | ALLMÄNHETENS DEBATTSIDA | KONTAKT | IN ENGLISH | ÖVRIGT |

        Gör kontakten enkel med en epostadress eller formulär eller båda. Till formulär ska finnas möjlighet att bifoga filer, t.ex. med artiklar som man vill publicera.

        3. ALLMÄNHETENS DEBATTSIDA

        Skapa en Allmänhetens debattsida för artiklar och debatt. Betona att den är öppen för alla och att man inte behöver vara medlem i partiet. En sådan sida behövs bland annat för personer och partier som har vaknat för frågan om valsamverkan och annat politiskt samarbete.

        1. Kontaktmöjlighet finns i varje inlägg, förutom under kontakt, alltså behövs inte ”kontakt” i huvudmenyn. Alla kan kommentera, även via en Tor-browser. Det kan nästan inte bli mer öppet för allmänheten.

         Citaten ser jag som ytterst viktiga, alltså inget ”övrigt”, även om du anser det. Har du läst dem?

         Jag var en initiativtagare till en slags ”ALLMÄNHETENS DEBATTSIDA”, som liknade Flashback, d.v.s. ett phpBB-forum. Detta togs över av infiltratörer/idioter som gjorde den dold för allmänheten, eftersom det var en demokratisk ”ideell förening” men visst har det slagit mig att jag kanske borde återskapa detta, men utan infiltratörer/idioter denna gång, men samtidigt är kommentarsfälten ett mycket bra forum. Det är ingen större skillnad, förutom att jag anser att WordPress, samt mitt godkännande av kommentarer, förmodligen är bättre för partiet.

         Du kan skriva artiklar på egen WordPress-blogg om du vill publicera något helt fritt.

         Mediterar du regelbundet och blir medlem kan du skriva inlägg som vi diskuterar/redigerar innan publicering.

         För frågan om valsamverkan har jag startat Valsamverkanspartiet. Däri kan alla partier ansluta sina ledare/språkrör/talespersoner och även diskutera annat politiskt samarbete.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s