Varför fokuserar inte Vetenskapliga partiet på klimatet, men på ekologisk hållbarhet och beredskap?

Vi har tittat på klimatet med öppenhet och skepticism, såsom sig bör när man beter sig vetenskapligt. Är man inte beredd att göra det så är man motsatsen. Det kan man kanske inte rå för, om man INTE har utbildat sig själv i evident sanning, men istället har låtit sig vilseledas av fulmedias intressenter och deras forskningsfusk.

Klimatförändringar är visserligen en verklighet

Vår slutsats om klimatet är att vi ser klimatförändringar, visserligen bör varna för klimatförändringar, men även att vi inte vet om klimatet kommer bli varmare eller kallare i framtiden, eller hur snabbt det kommer gå. Vi vet inte heller om CO2-halten stiger p.g.a. värmen eller om värmen stiger p.g.a. CO2. Vi vet heller inte hur mycket människan ansvarar för om det kommer visa sig gynnsamt för oss, eller inte, i framtiden.

Vi kan som ett enskilt litet land heller inte nämnvärt påverka de CO2-utsläpp som sker globalt i en global frihandel, när stormakterna och majoriteten av populationen fullkomligen skiter i frågan, men istället använder kol, olja och naturgas. Miljöpartiet som repeterat klimat-mantrat mest, samt plötsligt blivit för ett nytt Tjernobyl i Sverige, kämpar ex. idag för att komma över 4% nästa val. Att folket alltså skulle uppfatta frågan som viktig, eller att den gröna rörelsen skulle vara sugen på ett nytt Tjernobyl, är alltså INTE sanningen, även om fulmedia skulle påstå detta åt sina intressenter, d.v.s. globalistiska storbanker och storföretag.

Vetenskapliga partiet vill istället skapa ekologisk hållbarhet, men utan att skapa käbbel. Tyvärr skapar klimatdiskussionen ett enormt käbbel, som dessutom den gröna rörelsen har förlorat på. Det finns alltså bättre och mer vetenskapligt gröna och hållbara argument, som kommer vara hederligare och kommer kunna övertyga bättre, samt kommer att sänka CO2-halten helt automatiskt, men helt utan käbbel, samt utan att skapa raka motsatsen, såsom sker idag. Utrotningen av djurarter p.g.a. mänsklig population ignoreras ex. nästan fullständigt av en majoritet av klimatalarmisterna och fulmedierna. Ca 80% av folket är märkligt nog också för massinvandring av icke-flyktingar, icke-barn, sekterister och deras barnavel i arktiskt klimat, vilket naturligtvis skapar både tillväxt och ökade utsläpp.

Och det är därför vi, som ENDA parti i Sverige, istället vill fokuseranedväxt till balans med naturen, samt att bygga upp en riktigt god beredskap, mot de klimatförändringar som har skett rent historiskt och som sannolikt kommer att ske i framtiden. Vi tror ex. att lokalism, vänsternationalism, sekularism, samt ekologisk hållbarhet är bra förutsättningar för enhet i samhället och även kommer har kraften att kunna skapa en riktigt god beredskap.

Vi vill även uppmuntra andra nationer och folk att göra likadant, samt hjälpa dem när de råkar ut för naturkatastrofer. Endast så kommer vi sannolikt kunna rädda även dem och deras natur, samt även kunna få hjälp av dem i framtiden om vi skulle behöva den. Tre kilometer tjock glaciär över Norden är exempelvis inte så lätt att skapa en hållbar beredskap mot. Inte heller en halvmeter med aska som täcker allting.

Supervulkaner jäser nämligen här och där i världen. Stora asteroider och kometer tumlar runt i solsystemet. Vid ett event skapat av dessa kan vi tala om intressanta utsläpp och intressant klimatpåverkan. Har vi beredskap för tre år utan somrar, svavelsyra i luften och en helt blockerad sol? Om inte, så varför har vi då inte det, när det faktiskt klimathotas?

Varför har vi 8 partier i riksdagen för EU:s och globalismens frihandel om nu ökade transporter av allsköns skit, som vi inte behöver, skapar NOx- SOx- och CO2-utsläpp? och varför är de för NATO-hetsen mot Ryssland? Har de flesta av oss gått på storbankernas, fulmediernas och politikeradelns gigantiska bluff eller är de enbart lurade själva? Förmodligen båda delar.

Är de som har lurat dem också grundlurade? Det anser jag. Girigbukarna som står likt tuppar på toppen av denna absurda gödselhög är sannolikt de första som kommer dingla i snarorna när skiten väl träffar fläkten. De som har lyckats ta sig till sina välfyllda bunkrar kommer sannolikt få se bunkrarna öppnas likt konservburkar av hungriga, kanske radioaktiva, kannibaler och rövarband, ungefär på samma vis som pyramiderna har plundrats. De verkliga ”vinnarna” (om man nu ska se det så) är nog mer okända intelligenta unga människor som skapar sin egen beredskap i Sverige, eller bunkrar/preppar flitigt på både ett mer tropiskt och på ett svalare ställe, likt någon form av flitiga ekorrar som förbereder sig för svårare tider.

Mer intressant:

Bob M Carter torpederar klimatbluffen

The Juice Media – Noam Chomsky about the dangers of Trump

Meet Sweden’s Doomsday Preppers – YouTube (Videon kan laddas ned i Linux med programmet Video Downloader)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s