Taktikbyte? – Kan fredskämpen Julian Assanges liv räddas av ett nytt starkt FN eller av Tulsi Gabbard?

Lawyers for Assange publicerade i augusti ett öppet brev till premiärminister Boris Johnson, som i skrivande stund har underskrifter från hela 19st jurist-organisationer och 178 underskrifter från individuella jurister. Detta beror förmodligen till stor del på Nils Melzers excellenta arbete, tror jag. Melzer har avslöjat de fejkade nyheterna och rättsrötan som ligger bakom och har använt korrekta ord för den vidriga tortyren av Julian Assange.

Över 160 nuvarande och tidigare politiker från hela världen kräver omedelbar frigivning av WikiLeaks grundare via ett pdf-dokument, enligt internetportalen The Microsoft Metwork (MSN). (Politikerna borde givetvis ha använt ISO-standardiserat läsbart PDF/A-format för poängen är väl rimligen att man ska kunna läsa de dokument som de har publicerat?)

Jag är en positiv konstruktiv individ, men jag tror inte att underskrifterna av ledare, jurister och folk kommer hjälpa, tyvärr. Rättsrötan och föraktet mot folkets vilja är helt enkelt för omfattande. Rättsstaten och demokratin har redan havererat i för många länder. Majoriteten av de fega juristerna och politikerna, som låter sig kontrolleras av det militärindustriella komplexet, som Wikileaks har exponerat, kommer nog inte hjälpa honom heller. De är tyvärr syltryggar.

Men jag tror att hederliga ledare skulle kunna hjälpa Assange indirekt genom att skapa ett nytt kraftfullare FN för världsfred, ett FN utan vetorätter, så att man kan lagföra fascistiska imperialister och deras lydiga krigsförbrytare och terror-resenärer, i en allt större och växande del av världen, allteftersom allt fler nationer ansluter sig och åtnjuter det skydd som ett nytt starkt FN skulle kunna erbjuda mot dessa krigsförbrytare och terrorister.

Ett nytt starkt FN skulle även kunna införa sanktioner mot länder som skyddar krigsförbrytare, torterare och rättsröta. När sedan krigsförbrytarna faller, vilket kan vara nära förestående, så kommer konsekvensen sannolikt bli frigivningen av Assange, för jag har känslan av att Storbritannien mestadels håller honom fången och torterar honom i feg strykrädsla för USA, eller ev. för att han har uppgifter om deras egna pedofili, eller liknande.

Samtidigt är Boris Johnsson och Jeremy Corbyn två speciella individer som skulle kunna vända detta, tror jag. Det skulle t.o.m. kunna göra att någon av dem vinner nästa val och blir hjälten som frigav Julian Assange och Storbritanniens folk skulle kunna bli stolta över sin ledare för en gångs skull.

Det militärindustriella komplexets mediers makt har nämligen minskat markant, i takt med att deras sätt att snärja, svartmåla och hota politiker har exponerats genom Epstein-Maxwell-historien och den drevnings-teknik som förr fungerade mot hederliga politiker för fred.

Den gamla media-drevningen har ex. visat sig vara i stort sett kontraproduktiv mot Donald Trumps taktik, d.v.s. att påpeka att den är osann, vilket den är, samt att nå ut via sin egen kanal. Folket tror helt enkelt inte på en allt mer ljugande media längre som t.o.m. fabricerar data. Problemet är väl i USA mestadels att de tror på Trump i USA, i en osund motposition, istället för att lyfta blicken.

Folket i USA borde ex. rösta för fredsdrottningen Tulsi Gabbard, som vill släppa anklagelserna mot Assange, samt vill förbjuda USA att beväpna terrorister, eller någon fredlig libertarian med samma åsikt. I Sverige har vi samma problem. Människorna lyfter inte blicken, organiserar inte motstånd, valsamverkar inte mot 4%-spärren och röstar inte på de fredliga partier som mörkas av de bombliberala medierna som göder terrorn mot suveräna nationer.

Mer intressant om saken:
https://www.globalpolitics.se/160-av-varldens-ledare-kraver-att-julian-assange-slapps-fri/
https://peacecompassionunderstanding.wordpress.com/2020/08/29/our-focus-on-world-peace-in-meditation-is-the-key-to-freedom-for-all/

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s