Navalny samarbetar med CIA?

Den ryske presidentens talesman Dmitry Peskov sade den 1/10 att Moskva har information om att Navalny utnyttjas av västs underrättelsetjänster och särskilt av CIA. Källa: https://www.globalpolitics.se/ryssland-bevis-finns-for-att-navalny-far-instruktioner-av-cia/

Peskov tror inte att det är Navalny som arbetar åt väst, men att det är väst och CIA som s.a.s. använder honom, d.v.s. att Navalny är utnyttjad av väst. Källa: https://www.rt.com/russia/502229-navalny-kremlin-putin-cia/

Jag noterar alltså att Navalny inte anklagas av ryssarna som landsförrädare, men att det skulle kunna bli så om han fortsätter samarbeta med väst och CIA.

Ryssarna har, enligt uppgift i samma artikel, inte längre sådana stridsmedel, men FSB vet nog hur man dödar landsförrädare på en mängd olika sätt, så detta måste nog ses som ett hot från Ryssland. De verkar vara trötta på västs och CIA:s grundlösa förtal av Vladimir Putin. Jag förstår dem.

Vad vore den bästa hämnden? Kanske att starta ett nytt direktdemokratiskt FN utan vetorätter där demokratiska ländernas folkröster viktas efter folkmängd och ekonomiska bidrag och där folken i varje land får inflytande över världen och världsfreden för framtidens generationers väl?

Vad skulle kunna ge ett bättre eftermäle till Vladimir Putin m.fl. världsledare, samt reta de krigshetsande plutokraterna och det militärindustriella komplexet i väst mer, än äkta direktdemokrati och världsfred vi ett nytt kraftfullt direktdemokratiskt FN? Jag kan själv inte komma på något bättre, heller inte något viktigare än det, för framtidens generationers väl.

2 reaktioner till “Navalny samarbetar med CIA?

  1. Jag behöver endast läsa din rubrik i det att vara inne på samma analys / antagande. Navalny fejkade en förgiftning. Jag undrar hur många andra ryska människor som i propagandasyfte med fejkad förgiftning ( oftast utomlands ) har till syfte att negativisera . Negativisera den ryska regimen. Propaganda är propaganda och alla minns hur USA anklagade IRAK om att ha massförstörelsevapen. Detta var en bluff. Det finns en annan propaganda från USA , att coronavirus är ett kinesiskt virus. Varför då ? Detta virus kanske är ett USA – virus ! Kina och USA hade ett gemensamt laboratorium i Kina och forskare från USA reste naturligtvis till Kina . Att ta med sig ett virus från USA till Kina är väl en lätt transport. Viruset syns inte på flygplatser kontroller. Alltid hävdas det att alla virus härstammar från asiatiska länder . Precis som om det inte finns laboratorier i USA. Kanske även virus härstamning är en politisk propaganda ? Dvs att asiater är typ orenliga , medans Västeuropa och USA är änglar vad gäller renlevnad. Och att laboratorier i USA i all dess forskning är mer säkra än kinesiska laboratorium. Tja, många frågor ställer sig omkring virus och politik !

    1. Jo. Det är snarare så att USA:s och västs ledares idiotiska hetsande visar på att de är svaga ledare som försöker skapa paranoia hos folket mot en yttre fiende i syfte att kunna behålla makten internt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s