Kritik – Google & Wikipedia försöker påverka svensk politik – Jävlas med Vetenskapliga partiet

Googles kriminalitet upptäckte jag när jag sökte efter Vetenskapliga partiet i en mobiltelefon via Googles webbläsare ”Chrome”, som påtvingats den telefonen och inte kan avinstalleras. Istället för att ”Vetenskapliga partiet” blir första sökfras så blir det ”Vetenskapliga partiet wiki”. Idiotiskt.

Tack-o-lov har inte Vetenskapliga partiet blivit desinformerat via svenska Wikipedias desinformations-politruker… än, eftersom vi utsätts för mörkning, men detta Google-fel leder i sin tur till att folk kommer till länken med taggen ”Wikipedia”, istället för vår utvalda startsida, vilket NATURLIGTVIS är rätt väg att komma in i partiet och det normala för vilket parti som helst.

Googles tafflighet betyder i min värld att jag personligen gör helt rätt som blockerar denna taffliga sökmotors scripts genom att i allmänhet använda GNU+Linux+Facebook+NoScript.

Samtidigt ska man kanske vara lite stolt över att Google, samt eliten som styr dem, ger sig på oss på det här viset via Wikipedia och Google. Det betyder sannolikt att Google, Wikipedia och eliten, som styr dem, ser den evidenta sanningen som ett hot mot deras egen maktfullkomlighet.

Google, Wikipedia och den omoraliska eliten vill förmodligen inte att folket ska styra. De vill inte att folket ska styra med det bästa för framtidens generationer för ögonen, samt inte att folket ska göra det med vetenskapliga evidens som grund.

Frågan är nu: – Vad vill du? Fortsätta att ständigt bli lurad av Google och Wikipedia, samt de psykopater som styr dem, eller byta till mer anständiga sökmotorer/uppslagsverk?

Mer intressant om Google från uppfinnaren av GNU:
https://stallman.org/google.html

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s