Vad kan splittra Vänstern och vad kan ena den?

Vänsterns inre konflikt är med stor sannolikhet skapad av bourgeoisien. Den nakna konflikten ligger i öppen dag, i fullt solljus, likt en naken vackert frodig människa på en filt i en glänta i skogen nära en öde badstrand.

Bild på  kvinna som vadar i vattenDet är en inbjudande naturnära liknelse för många människor som jag förmedlar, likt ett konstverk av Anders Zorn. Personen är dig kär och personen är kär i dig och villig att tas i sommarsolen, likt en blomma är redo för en humla, precis så är sanningen om vänsterkonflikten mogen att tas och pollineras. Sanningen står inte upptryckt i svarta kläder mot en bokhylla för att dölja sitt vackra hull och den låter sig inte hunsas heller. Den står rak och stolt och oberörd av okvalificerat elakt tyckande.

Tag den evidenta sanningen! Den är lika bra eller t.o.m. bättre än blommorna i solen, förspel och orgasm i solsken inkl, dopp i vatten efteråt, även om hela eventet kanske kommer innehålla blandade känslor av ånger och ansvar, men låt kärleken till blommorna, solen, personen och sanningen vara större! Låt sommardofterna och energin av sanningen värma dig!

Bild på kvinna på loftAtt inte ta det som bjuds av naturen är som att fega ur, gömma sig i skuggan i långärmad skjorta och långbyxor, samt stå där och glo likt en idiot, liksom gnagandes på en torr gammal grankvist i ett artfattigt öken-likt trädplantage. Det kommer heller inte tillfredsställa någon, bara skapa hånskratt om någon får syn på dig, så fatta modet till dig nu, kära Vänsterperson!

Men vilka är agenterna som vill upprätthålla konflikten inom Vänstern? Vilka är det som hetsar mot sanningssägare inom Vänstern och vilka gör att vissa i Vänstern fegar ur? – De skadliga agenterna är lätta att upptäcka för den i Vänstern som vill öppna ögonen, men ofta är ögonen totalt igenbommade med något som jag vill likna vid superlim, d.v.s. en slags massmedia-inducerad masshysteri som gör att Vänsterns folk blir grovt penetrerade av den amerikanska drömmen.

Allt som kan skapa konflikt och kan vara frånstötande, som har förmedlats via bourgeoisiens medier, används tyvärr flitigt inom Vänstern, istället för att fokusera helt på vänsterns mycket tilltalande paradgren, genom vilket folket strömmar till, nämligen det nationella trygga folkstyret och jämlikheten, d.v.s. den traditionella och vinnande demokratiska socialismen, ni vet den som försvann genom mordet på Olof Palme.

Även avledningsmanövrarna, HBTQ, tatueringar, mode, sport, matlagning, väder, klimat och Covid-19, som repeteras till leda av bourgeoisiens medier, tillåts cementera ögonen på i stort sett hela vänstern, trots att man vid en kort skeptisk analys inser vilka som, med stor sannolikhet, ligger bakom det avledande fokuset, nämligen globalistiska monopolkapitalister i maskopi med sina dominanta agenter som vilseleder folket genom olika former av lögn.

Även det nedsättande och osanna fobi-tjafset mot ditten och datten, riktat för att styra det konservativt lagda folket, är frånstötande helt i onödan och ger heller nästan inga röster. Varför uppehålla sig vid frågor som bara irriterar majoriteten av människor? Avvikarna har friheten att utöva sina bisarra beteenden (inom lagens ramar) ändå i ett fritt demokratiskt samhälle, helt utan att det måste vara frånstötande för majoriteten.

Varför måste det som egentligen är helt ointressant, samt t.o.m. är frånstötande för majoriteten, envetet paraderas av just Vänstern? Både män och kvinnor i vänstern, helt oavsett sexuell läggning, kan faktiskt klä sig anständigt och dölja sina tatueringar och personlig sekteristisk tro i offentliga sammanhang, precis som jag tar på mig badbyxor på en strand med barnfamiljer, för svajande ballar kan naturligtvis vara frånstötande för dem. Man är naturligtvis medkännande mot sina medmänniskor och anpassar sig efter situationen, eller så lämnar man situationen.

Tänk om Gula västarna i Frankrike hade paraderats lika mycket i medierna, som det där andra meningslösa frånstötande tjafset? Jodå. En ny slags revolution pågår i Frankrike, men vi får nästan inte veta någonting om den genom bourgeoisiens fula medier, men all annan oviktig och repellerande smörja matar vänstern sig med, likt korkade svin.

Vad kan splittra vänstern? Den frågan har givetvis bourgeoisien länge frågat sig. Söndra och härska. Redan Karl Marx och Friedrich Engels gav dem svaret och idag är det detta, samt lite till, som kaviarvänstern och högern paraderar tillsammans på alla olika fronter, medan den riktiga vänstern blundar, trots att deras läromästare pekade med hela handen på faran med en splittrad arbetarklass och att revolutionen måste vara nationell om än inte i samma mening som bourgeoisiens etnonationalism, som Europa tyvärr fick smaka på 1939-1945, trots Marx och Engels varningar.

Bild på kvinna vid vattenNär folket drabbas av de globalistiska konsekvenserna, d.v.s. fascismens krig, misär, folkomflyttningar, segregering, arbetslöshet och rasistiska känslor, samt följaktligen överger den frånstötande Vänstern, som fokuserar helt fel, så är allt denna s.k. Vänster har att komma med nedsättande glåpord mot det folk som de vill ha röster från.

Hur ska Vänstern vinna tillbaka arbetarklassen med den förlorar-taktiken? – När riktig Vänster som vill och kan skapa ett enat fokus behöver mig, så kontakta mig, särskilt om ni är mogna kvinnor med vackert hull och ganska stor rumpa, för då blir min glädje liksom dubbelt kramgo!

Personligen skulle jag gärna vilja se den nakna medelålders heterosexuella kvinnans Pride-parad och jag tror att en majoritet av medelålders män och medelålders kvinnor är eniga med mig, även om vi inte skulle göra det mot alla de som skulle bli upprörda, men givetvis gladde jag mig åt den senaste reklamen för underkläder på TV och sist jag fick se vårruset. Ni kvinnor är ofta jättefina, precis som den evidenta sanningen är. Jag gillar er allihop.

Mer intressant:
https://www.etc.se/kultur-noje/jan-guillou-jag-var-och-ar-vansterextremist
https://www.etc.se/kronika/asa-linderborgs-bok-ar-full-av-kvinnohat
https://www.etc.se/kultur-noje/asa-linderborg-jag-har-blivit-papucklad-och-missforstadd
https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/opbMjW/asa-linderborg-skriver-personligt-om-metoo
https://jensganman.wordpress.com/2020/08/24/jag-alskar-dig-morgan-johansson/
https://www.etc.se/ledare/andreas-malm-ar-militant-och-det-vacker-mig

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s