Sekterism leder till grov barnmisshandel MED LÖDPISOL mot genitalier

Religionsfrihet kan väl i princip tolereras, för livet är ibland hårt och människor vill då fly in i olika former av villfarelser, ex. religioner eller droger som dövar det mänskliga lidandet en aning, men när svenska staten, föräldrar och sektledare ger sig på barns genitalier med lödpistol från Jula så har religionen faktiskt gått för långt! Det är inte humant, men ogudaktigt och djävulskt.

Bild på Devin Rexvid”bort med guds tassar
från gossebarns penisar!”
/ Devin Rexvid, forskare inom hedersvåld
Källa: http://proletaren.se/artikel/bort-med-guds-tassar-fran-gossebarnens-penisar

 

 

Barnet har en moralisk rättighet att själv välja både sin tro och huruvida de trevligaste delarna, som tilldelat barnet av den gudibehaglige Gud/Allah/Yaveh, skall vara kvar på kroppen, eller ej.

I Sverige räknas myndig ålder som 18 år. Det är då man betraktas som vuxen nog att ta körkort för bil och att rösta. Det är en lämplig ålder för att välja huruvida man vill ha kvar de trevligaste delarna på sina genitalier, som skyddar mot infektioner, eller om man inte vill ha dem kvar.

18 år är f.ö. också en lämplig ålder för ev. huvudvätning, anser jag, eftersom även det kristna dopet är ett övergrepp mot barnet, som kanske alls inte vill genomgå den ceremonin, eller inte alls vill bli ansluten till någon sekt som tror på övernaturliga väsen ur lastgamla sagoböcker.

Vissa barn föds nämligen med intelligens nog att ifrågasätta både jultomten och en allsmäktig godhetens gud, när denne ”allsmäktige” ”gud”uppenbarligen inte ingriper mot de vidrigheter som barn utsätts för i hela världen. Hade ”guden” varit god och allsmäktig så hade guden naturligtvis stoppat vidrigheterna, men gör alltså inte det, eller kan inte det.

Vi människor skulle kunna ingripa, mot världens alla krigsförbrytare, men hur många röstar på ett valsamverkande parti för världsfred i Sverige idag och vilka röstar för partier som frotterar sig med krigsförbrytare eller barnmisshandlare, eller vägrar valsamverka för att få mandat för att kunna skapa världsfred?

Jag är för att ta bort de lagar och de politiker som inte vill ta bort den där vidriga djävulska svenska lagparagrafen, samt att föräldrar och sektledare som vill utsätta, eller har utsatt sina barn, för dessa vidrigheter, direkt skall fråntas vårdnaden om sina barn och dömas till långa fängelsestraff.

Devin har nog fel. Omskärelse är förmodligen ingen guds verksamhet, men en djävulsk barnmisshandel på eget initiativ från svenska politiker, föräldrar och ondskefulla sektledare. Finns det en Gud, en himmel och olika hemska djävla helveten, så är djävulens helveten platsen för dem alla, anser jag.

Omskärelse är heller inget ”hedersvåld”, eftersom att skära i barns genitalier givetvis är grovt ohederligt mot barnen, likaväl som det är ohederligt att lura i barnen villfarelser.

En glad nyhet för alla pojkar och män som vill kunna njuta av förhud, är de kan få tillbaka sin förhud ganska enkelt om de vill det. Det finns olika flera olika sätt att få tillbaka den.

En glad nyhet för alla flickor och kvinnor som vill kunna njuta av genitalier är att det har experimenterats med stamceller och extracellulär matris för att skapa en ram, i vilken det ev. kommer att kunna regenereras saknade strukturer.

Mer intressant:
https://www.umu.se/nyheter/viktig-utmarkelse-tilldelades-devin-rexvid-pa-fadimegalan-2019_7540463/
https://www.flashback.org/t3127444p7
https://www.dagenssamhalle.se/debatt/omskaerelse-pa-tvaers-med-barnkonventionen-16947
https://nyheteridag.se/plus/skar-i-barnpenisar-med-lodpistol-slipper-fangelse/
https://www.barnombudsmannen.se/barnombudsmannen/i-media/nyheter/2013/2013/9/lat-pojkar-sjalva-fa-bestamma-om-omskarelse-1/

2 reaktioner till “Sekterism leder till grov barnmisshandel MED LÖDPISOL mot genitalier

 1. Helsjukt, att vissa sekter fortfarande lever på för-medeltiden efter gamla idiotiska religiösa traditioner, som all vetenskap , och medicinsk kunskap skulle förbjuda. Enda anledningen till att lagstiftningen inte tas bort helt och att de bärande partierna inte brottsstämplar eländet, är troligen att att de inte vill komma i konflikt med det växande antalet sekterister i Sverige (som är efterfrågade som röstboskap) för att behålla väljare, som kan hålla dem kvar i regeringsställning. USCH!

  1. Varför extrema sekterister skulle rösta på tok-liberaler som upphöjer radikalfeminism och de mest avvikande fenomenen inom HBTQ-rörelsen, kan jag själv inte förstå, eftersom sekteristerna själva naturligtvis är tok-konservativa i sin egen sekterism och vill slänga sådana människor från höghus eller stena dem. Följaktligen spekulerar jag i andra banor än att de gör det för att få röster i riksdagsvalen.

   Min egen teori är att dessa politiska psykopater har gått med i Frimurarorden i hopp om makt och pengar. Frimurarorden tycks vara en sekt som verkar ha i uppdrag att skapa konflikt och oreda i alla nationer, detta förmodligen innan åldermännen i Bilderberggruppen och dess mediemoguler utser sin monopolkapitalistiske världshärskare, vilket beskrivs i de läckta Sion vises protokoll, vilka tycks stämma överens med vad som pågår i nation efter nation i världen, som skall lockas in i den media-styrda imperialistiska globalism-idiotin, men de flesta psykopater i Frimurarna är nog lurade av sionistiska psykopater, tror jag.

   Kommer de inse det? Kanske, kanske inte. Psykopater är i regel väldigt kortsiktiga och narcissistiska, vilket nog sällan kan få dem att tänka långsiktigt på barnens väl i framtiden, eller ens kan få dem motiverade att överväga sitt eget eftermäle.

   Ytliga ting tycks locka dem mer, såsom dominans, makt, stora hus, vräkiga centrala lägenheter och fina bilar. Psykopater skiter fullständigt i sina medmänniskor, naturen, djuren eller barnen, eller framtidens generationer. Det gäller psykopatiska sektledare, såväl som psykopatiska politiker. Det gäller även de som villigt låter sig luras av dem, med ögonen medvetet hårt fokuserade på deras gamla medier & nya medier, fastän de egentligen vet bättre.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s