Uppvaknade & Världsfred – Månadens citat om dårhuset i USA från kinesisk konfucius-dyrkare

”Kina använder sig av Konfucianska principer. USA leker världshuligan. Har svårt att se likheter där. Vidare bygger Kinas militär doktrin på bland annat Sun Tzus berömda läror om krigskonst. Ett av dessa läror går så här: krigets högsta konst är att underkuva sin fiende utan att fajta. USAs militärdoktrin däremot är huliganens. Därför är USA känt för att starta många krig och förlora dessa. Hur som helst det är kört för USA. Och nu med en halv-senil i förarsätet lär det gå snabbare utför för dårhuset USA.” Källa: https://www.globalpolitics.se/varldens-storsta-frihandelsomrade-bildat-stor-framgang-for-kina/#comment-27773

Själv väljer jag att tro på världsfred, helt utan att underkuva någon, en befrielse som börjar med Trumps vilja till tillbakadragande av trupper från USA:s konstanta krigsförbrytelser och världskrig, samt att Biden fortsätter med detta, med stöd av fredsduvor i de gröna, hos Demokraterna och bland Republikanernas libertarianer, samt att det militärindustriella komplexets monopolkapitalister, efter att ha blivit lika arga som sekterister i teckningar av Charlie Hebdo, plötsligt låter girigbukarna sansa sig och skaffar sig en mer långsiktig approach, vilket leder till världsfred redan 2022.

Biden och Trump kommer, som belöning, få Nobels fredspris innan de drar sina sista andetag i mycket stor värdighet, med det finaste eftermälet någon ledare kan önska sig. I ögonblicket de får priset kommer de välja att dela det med andra fredliga världsledare, vilket är ögonblicket som kommer skapa minst 1000 år av världsfred.

Visserligen tror jag att USA:s frihandel läggs ned och att staterna befrias, precis som EU:s stater, men även asiaternas nya frihandel faller samman, av samma skäl som de första, d.v.s. att frihandel alltid är ett ”race to the bottom” i välfärd, d.v.s. underbudspolitik. Nationalismen får alltså ett uppsving, men inte den där dåliga formen av nazi/sionism-nationalism, men en fredlig respektfull form.

Det är sannolikt de grundlurade folken i de olika staterna som kommer driva den fredliga utvecklingen via nätet, men även politiker som får ryggrad genom meditation, så att de slutar förvillas av de uppenbara avledningsmanövrarna och annan osanning.

En stor del av befrielsen kommer sannolikt ske genom effektivt samarbete via öppna fria plattformar som Jitsi.org, Archive.org, WordPress.org, phpBB.org, alltså sannolikt inte via monopolkapitalets kontrollerade plattformar, men alltså via plattformar som fungerar enligt principer från FSF.org.

Folkets efterfrågan av aktivister för anständighet samt öppen fri hårdvara kommer också öka och säkerligen vara en del av uppvaknandet, tror jag. Världsfreden kommer även befria den torterade journalisten Julian Assange. Klimatet kommer inte vara fokus heller, p.g.a. att det kommer bli kallare, så ekologisk hållbarhet blir fokuset, vilket kommer sänka CO2-utsläppen helt automatiskt. Detta kommer även minska klimatångesten hos de som har vilseletts av monopolkapitalisterna och deras medier.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s