Covid-19 – Varning från James Corbett för politikers försök till diktatoriska åtgärder

Bild på hund i skyddsmaskJames Corbett har i en video med transkribering tyckt till om det orimliga med nedstängningar för Covid-19. Lockdowns för ett virus som endast är dödligt för 1% av de drabbade, bl.a för äldre och multisjuka människor som kan dö av vilken influensa som helst, är orimligt, menar Corbett, eftersom Lockdown i sig självt leder till bl.a. självmord, samt svält.

Covid-19, samt många andra märkliga händelser, ligger fåtalet girigbukar med största sannolikhet bakom, vilket de själva visar upp planerna för i The Economist 2015. Covid-19 är sannolikt enbart en av alla planer som sammanfaller med andra planer.

Bld på ekonom med portfölj, horn och bockfötter.Planen med Covid-19 och nedstängningar är förmodligen att utlösa nästa stora kris, i vilken räntorna höjs och folk som har tagit lån blir av med sina företag, sina hus och sina bilar, samt p.g.a. detta kommer stå i evigt skuldslaveri till girigbukarna, tror jag. Alltså en konspiration och konspiratörerna är välkända.

Så James Corbetts uppmaningar är nog inte orimliga, men kanske olagliga i många nationer i världen, eftersom han uppmanar att bryta mot de beslut som olika regeringar i världen beslutar om i maskopi med girigbukarna och deras medier. Den s.k. ”rättsstaten” lär nog vara på deras sida också. Vi vet ju vad den går för numera…

Mer intressant:
https://runelanestrand.com/2020/11/22/nu-hastas-det-fram-ett-nytt-daligt-beprovat-vaccin/
https://runelanestrand.com/2020/11/24/svt-sviker-nar-det-galler-granskning-av-nya-covid-vaccin/

5 reaktioner till “Covid-19 – Varning från James Corbett för politikers försök till diktatoriska åtgärder

 1. 1% av 10 miljoner svenskar blir rätt många i slutändan. Runt 100.000 döda, vilket inte går att jämföra med någon vanlig influensa sedan spanskan. 1% av 7,8 miljarder blir nästan 80 miljoner döda i världen. Kanske per säsong dessutom. Inget man skojar bort.

  Många ur vården, främst intensiven, som jobbat länge har vittnat om att detta inte går att jämföra med något annat de upplevt tidigare utan snarare är en situation man upplever i krig.

  Utan bromsande åtgärder som t.ex. lockdown blir dessutom vården fullständigt överbelastad, vilket den blev redan var i våras då 3 av 4 intensivvårdsplatser upptogs av covidpatienter. Bromsar vi inte smittan är vi snart där igen eller ännu värre. Sen kommer det bli en personalflykt från vården om detta höga tryck fortsätter utan återhämtning och normala semestrar och då står vi med brallorna nere.

  Verkar som om många personer fortfarande inte förstår allvaret i pandemin. Jag känner själv yngre friska personer i 30-års åldern som varit elitidrottare men ändå hamnat på intensiven. Att tro att vaccinet ska frälsa mänskligheten är naivt utan det kommer behövas många andra åtgärder som bättre bromsmediciner och nya rutiner i vardagen.

  1. Du gör precis som fulmedia, d.v.s. rabblar upp siffror i skrämselsyfte, samt ger en personlig ovetenskaplig anekdot som ditt ”bevis”, helt utan att ange vetenskapligt evidens för ditt påstående.

   Elitidrottare är ex. kända för att försvaga sina immunsystem på en mängd olika vis, ex. felaktig användning av eller överkonsumtion av antibiotika, eller överansträngning fastän de är lite hostiga, eftersom de tror att de är Stålmannen och inte behöver vila när de är krassliga.

   Att människor kommer dö p.g.a. politiska åtgärder mot covid-19, vilket leder till ex. farlig ensamhet, att de inte besöker vårdinrättningar i rädsla, eller begår våldshandlingar mot sig själv eller andra, väger du heller inte in i din bedömning alls. Noll.

   Men låt oss ändå titta ENBART på influensa och dödsfall för att minska din dödsrädsla något:

   ”Varje år dör runt 90 000 svenskar totalt, ungefär 250 personer om dagen. 2019 dog ovanligt få, 89 000. Inte sedan 1977 har det dött så få i Sverige, enligt SCB. Året innan, 2018, dog 92 000 och ovanligt många dog i influensa. ” Källa: https://emanuelkarlsten.se/antalet-doda-2020-hittills-ett-tiotal-over-snittet-per-dag/

   Jag har talat med undersköterskor på stadens gator och frågat dem om de anställer fler undersköterskor eller höjer deras löner nu för att locka fler, men det sker inte.

   – Varför vill man ha en dålig beredskap och varför vill man inte höja den, tror du?

   – Varför ställer fulmedias s.k. ”journalister” inte de här svåra frågorna tror du?

   – Varför skapar de rädsla med ensidig skrämselpropaganda, tror du?

 2. Nja, nu var det du som skrev att bara 1% av de drabbade dör. Jag gjorde bara ett evidensbaserat vetenskapligt matematiskt exempel på vad ditt påstående betyder i praktiken. Tänk innan du skriver.

  Det är ingen anekdot att sjukhusen inte har kapacitet för alla covidpatienter om smittspridningen ökar ännu mer. Det har sjukhusen slagit fast. Vad tror du händer med dödligheten då? 2, 3 eller 5% dödlighet utan modern intensivvård?

  Och vad händer med alla andra som har behov av intensivvård? Ska vi prioritera bort alla trafikolyckor eller hjärtattacker som också är i behov av intensivvård när platserna är slut.

  Skrämmande är även att det finns folk som tror att det finns bot mot Covid19. Sanningen är att man har lyckats halverat dödligheten på intensiven genom nya rutiner och timing i insättandet av olika mediciner. Men boten lyser än så länge med sin frånvaro. Man kan lindra förloppet men det är fortfarande den egna kroppen som måste göra jobbet.

  En liten kul anekdot är den unge mannen i USA som gick på covidparty för att bli smittad. Och det blev han och han dog också :-)
  https://www.nbc12.com/2020/07/12/i-think-i-made-mistake-young-man-texas-dies-after-attending-covid-party/
  ”I think I made a mistake” – No shit Sherlock :-P
  Men det var ju bara en vanlig influensa som någon sa.

  1. Unga män med riskbeteende kan röka, supa, ta droger, ha HIV, diabetes av dålig mat, samt en massa andra sjukdomar som är bidragande, men i Sherlocks anekdoter så framkommer inte det, heller inte hur självmorden kommer öka av alla konkurser och familjetragedier som politikeradelns diktatoriska åtgärder kommer skapa.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s