Professor Jan Hallenberg från Försvarshögskolan och Utrikespolitiska institutet underminerar USA:s demokrati

Jonas Nilsson bemöter Jan Hallenbergs analys på Youtube i klippet ”Så undermineras demokratin av Utrikespolitiska Institutet” och det får jag reda på via ett google-mail.

Nationalkapitalisterna på Palaestra Media befinner sig alltså, till synes nästan helt och hållet, på globalistkapitalisternas plattformar. Märkligt. Bisarrt. Konstigt. De har inte ens en bloggsida där man kan kommentera klippet öppet och fritt med en Tor-browser, utan att köra monopolkapitalisternas spionerande JavaSkripts på Youtube. 

Nåväl. Till saken! Jag är visserligen en betydligt större beundrare av Michael Parenti, Bernie Sanders, Jill Stein och framför allt fredsprinsessan Tulsi Gabbard, än nationalkapitalisten Donald Trump, eller globalkapitalisten Joe Biden, i USA, men jag håller med nationalkapitalisten Jonas Nilssons analys av från Palaestra Media ändå.

Professor Hallenberg lägger sig inte enbart i USA:s interna demokratiska angelägenheter, även om det vore OK om analysen strävade efter att stärka och skydda USA:s interna demokrati, men det verkar som Hallenbergs ingrepp går ut på att skapa motsatsen, vilket skulle kunna leda till inbördeskrig i USA. Jag tror inte att detta är i det amerikanska folkets bästa intresse, även om USA:s lilla globalistiska sekteristiska elit kanske har andra ambitioner för USA?

Men kanske har jag fel? Kanske är ett inbördeskrig i USA exakt det som kommer leda till världsfred och anständighet? Vad vet jag? Hallenberg skulle ev. kunna vara en bidragande faktor till det inbördeskrig som kommer krossa hela det militärindustriella komplexet och befria hela det amerikanska folket och hela världen från träskkrokodilerna i Washington och den lilla rasistiska sekt som kontrollerar dem?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s