Konspirationsteori – David Icke – Covid-19 existerar inte

David Icke har analyserat och teoretiserar, via London Real, om hur en liten sekt, steg för steg, konspirerar mot majoriteten och lurar in oss i den totalitära staten, genom Covid-19 och 5G, samt hur han anser hur han befriar sig och hur vi kan befria oss.

Jag gissar att den lilla onda sekten som han pekar på är den lilla onda sekt som jag precis har skrivit om. Jag är ingen expert på vare sig 5G eller virologi, så jag bör inte uttala mig om rimligheten i teorierna från David Icke, men utesluter inte att den lilla onda sekten säkerligen tänker använda alla medel de har till hands för att åstadkomma total kontroll, eftersom de har så inskränkta sinnen.

Vill du ladda ned videon så använd med fördel programmet youtube-dl i en Linux- terminal med kommandot:

youtube-dl https://www.bitchute.com/video/H4W7FwBy0Ukh/

2 reaktioner till “Konspirationsteori – David Icke – Covid-19 existerar inte

    1. Jag har inte undersökt detaljerna i det David Icke säger, men jag tror att han kan ha rätt i väldigt mycket. Själv tvekar jag på att han har rätt om 5G, men det förklarar inte varför de företag som implementerar 5G inte har forskat på hälsoeffekterna av olika frekvenser och styrkor. Det vore inte någon dyr forskning. Några möss och lite antenner som strålar.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s