Sverigedemokraterna släpper in hela krigsförbrytar-stocken i sitt Nato-arsle

SD byter fot igen – positiva till Nato? är rubriken till Jenny Pipers bloggpost, men SD hade redan byxorna nere och halva Nato-stocken inne i arslet, så jag är alls inte förvånad att de nu vill ha hela Nato-stocken. Så här står det på SD:s hemsida:

”Genom partnerskapet med NATO skapas utökade samarbetsmöjligheter inför internationella insatser. ” Källa: https://sd.se/vad-vi-vill/forsvarspolitik/

Kaviarvänster och kaviarhöger har redan länge marscherat i takt med imperialisterna som skapar misären som människorna migrerar bort från, så att det nazi-sionist-vurmande SD skulle vilja gå med i det spektakel som stärker dem är för mig inget märkligt alls. Jag är mest förvånad över att detta inte kommit tidigare, men bombliberalerna borde givetvis vara oroliga nu. SD låter sig inspireras av deras bombliberalism. Liberalerna borde skaka av rädsla nu.

För fredliga anständiga människor får jag helt enkelt rekommendera andra partier än de Nato-vurmande, helst sådana som valsamverkar med vetenskapliga partiet givetvis, för annars kommer de knappast över 4%-spärren.

Annons

2 reaktioner till “Sverigedemokraterna släpper in hela krigsförbrytar-stocken i sitt Nato-arsle

 1. Det låter schizofrent att nu vara för Natosamarbete och inbilla sig att man är för alliansfrihet. Det går inte ihop med de uttalanden som kommit från Nato tidigare.

  Faktum är ju att det är främst USA och Storbritannien som är drivande till att Natos fortfarande existerar, fast denna krigsmakt inte längre behövs då Warzavapakten är nerlagd sedan länge. Nato utgör i stället ett formidabelt krigshot för Europa som syftar till att vidmakthålla spänningen mot Ryssland.

  Utgör Ryssland ett hot mot Europa? – Nej. Det finns ingenting objektivt eller faktamässigt som pekar åt det hållet. Däremot produceras ständigt en mängd myter och lögner om hot från försvarsmakten och regering, som det inte finns något bevis för. Ryssland som potentiell angripare är rent ut sagt löjlig.

  Det enda större land med tillräckligt stor krigskapacitet är USA, som gång på gång utnyttjat, intervenerat, bombat, sanktionerat och hotat andra länder. Är detta som vi ska ansluta Sverige till? – Det blir ju konsekvensen.

  Det enda skälet till att man vill upprätthålla hotbilden i EU och Nato mot Ryssland, är att man vill legitimera fortsatt vapenproduktion och försäljning av krigsmateriel, teknologi, samt motivera militärmaktens existens och kapacitet.

  Man håller hela svenska folket som ”gisslan med konstant lögnpropaganda” i massmedierna. Säkert sker även detta i övriga europeiska länder.

  1. Jo. Och tittar du på SD:s video så ser du att även att Åkesson och SD rysshotar oss i den. Det är så man kan ana att även Åkesson och SD:s ledning arbetar åt främmande makt, inte för Sveriges folk.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s