Vad fan gör somalier i Turkiet och varför ska de åka gummibåt till Europa?

Är det sekt-krigare som Turkiet använde mot Syriens folkvalde president? I så fall är Erdoğans beteende turkarnas bekymmer och de borde rimligen huseras i Turkiet eller skickas med flyg eller båt till Somalia, inte i gummibåt till EU!

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkorsOch är det USA:s militärindustriella komplex, Israels nazi-sionister, eller Saudiarabiens mordiska krigsförbrytare, som har mutat Erdoğan till det krigsförbrytelserna mot Syrien, så är det rimligen även där krigsförbrytarna bör huseras efter sina krigsförbrytelser, för det är ju uppenbarligen där pengarna och vapnen finns för deras ”driftiga” ”verksamhet” att ”ta för sig”.

Den som villigt tar in krigsförbrytare i Europa, eller i Sverige, i olika former av ”falsk godhet”, är en folkförrädare eller landsförrädare, om jag tolkar brottsbalken korrekt, samt bör givetvis avsättas och dömas, t.o.m. kanske avrättas såsom ansvariga nazister avrättades efter Nürnbergrättegångarna, för konsekvenserna av införsel av massmördare är ju uppenbarligen potentiellt massmordiska i vårt eget land, så vida de inte hamnar i krigsförbrytardomstolen i Haag.

De som kommer drabbas av okontrollerad införsel är sannolikt ofta fredliga oskyldiga människor, även om de har lurats till att rösta fel i decennier, eller riktiga flyktingar som har lurats in i Sverige som inte längre kommer vara tryggt för dem.

Det är både svenskar och de som har flytt sekterismen som sannolikt kommer våldtas och/eller avrättas av vana krigsförbrytare och sekt-soldater, särskilt eftersom Sveriges politik inte går ut på arbete, integration eller assimilering, men hög arbetslöshet, segregering, utanförskap och s.k ”mångkultur”!

Bild på Jimmie Åkesson & Malcom Kyeyune

Jimmie Åkesson & Malcom Kyeyune

Bild på Callis Amid och Mustafa Panshiri

Callis Amid & Mustafa Panshiri

Som jag såg i en intervju med Jimmie Åkesson utförd av Malcom Kyeyune, Callis Amid och Mustafa Panshiri (som även ligger på den monopolkapitalistiska tuben, men inte på Archive.org som vi använder av etiska skäl) så finns det heller inget trovärdigt parti för att lösa det här, även om SD helt tydligt inte är ett rasistiskt parti.

Hur vet jag att SD inte är lösningen på det här? -Jo, för när jag besöker SD:s hemsida och kollar Åkessons video om EU och Europa, så säger han visserligen många bra saker likt en bra försäljare, som gör att jag nickar instämmande gång på gång, men eftersom han uppenbarligen är för fortsatt frihandel, d.v.s. inte kräver en folkomröstning om ett Ut ur EU till förmån för ett Nordiskt samarbete, så kommer han och SD inte lösa grundproblemet som skapar segregering och sekterism, nämligen arbetslösheten och ojämlikheten som EU:s frihandel driver fram, i s.k. ”race to the bottom”, d.v.s. underbudspolitik.

Åkesson och SD påstår sig vara ”moderata”, i betydelsen återhållsamma, men det är naturligtvis inget ”återhållsamt” med konsekvenserna av vare sig sittande katastrof eller SD:s icke-lösning. Den vettlösa massmigrationen bygger upp förutsättningar för kaos, medan SD och borgare vid makten sannolikt kommer hjälpa till att förvärra arbetslöshet, fattigdom, motsättningar och rasistiska känslor, samt därigenom utlösa mer kaos.

Bild på träskalle från afrika iförd tomteluva nerdragen över ögonenBombliberalernas Sabuni verkar ha tomteluvan långt nerdragen över ögonen noterar jag här och där i bloggosfären, men det är väl inte konstigt, när deras ledargarnityr och medlemmar länge har varit för bombmajoren, krigsförbrytelser och massinvandring. De är inte direkt raketingenjörer eller fredliga libertarianer i Bombliberalerna, om man säger så. Sabuni är alltså inte självt ansvarig för den träskalle-bilden i mitt medvetande, men enbart medansvarig. För tydlighetens skull så raljerar jag inte över chokladfärgen på träskallen i bilden, men med materialet trä i alla bombliberalers skallar, vilket syftar på hela det bombliberala partiet och deras blå dildo-logga och deras slaknade stöd.

Picture of the Swedish liberals logotype shrinking

Visst är det glädjande när de klandervärda bombliberalerna och deras ”Öppenhet bygger Sverige” slaknar, och jag tror inte att det är specifikt Sabunis fel, mer än att hon är precis lika medskyldig som resten av bombliberalerna. Det är istället hela den marknadsliberala kaviarvänstern och kaviarhögern som unisont måste slakna INNAN vi kan få ordning på Sverige! Däri ingår tyvärr även SD och deras karriärkåta Israel-vurmande och EU-vurmande.

Annons

4 reaktioner till “Vad fan gör somalier i Turkiet och varför ska de åka gummibåt till Europa?

 1. All vänsterliberalism och högerliberalism motarbetar den antirasistiska nationella självstyret. Varför ska vi svenskar betala 40 miljarder varje år till EU? Vad fan får vi tillbaka för denna dränering av svensk nationell ekonomi??? Någon som vet ?

  Bättre vore att satsa 40 miljarder på svensk cirkulationsekonomi, så att svensk konsumtion och svenska företagare gynnas. Egen härd är guld värd. Sedan får väl all politisk dumhet korrigera sig!

  Svensk ekonomi är nationalism! En typisk nationell gemenskap. Ett typiskt motstånd att att inlemmas i någon slags internationell ekonomisk överhöghet, vilken varken du eller jag vet konsekvenser av.

  Ja till nationalismen med egen valuta! Nej till överstatlighet, eftersom nationell demokrati är en svensk gemenskap. Att urholka svensk demokrati är detsamma som att upphäva nationens egenskap, inte att vara en fri nation. Sverige ut ur EU ! Sverige ut ur NATO !

  1. I detta är jag nästan helt enig, Gunnar, men jag ser en stor skillnad på den demokratiska socialistiska vänsternationalismen och på högerns fascistiska etnonationalism, som ständigt leder till kigshets, p.g.a. högerns girigbukars tendens att ständigt korrumperas av det militärindustriella komplexet och i begreppet ”högern” ingår för mig tyvärr även kaviarvänstern.

   Fulmedia missbrukar ordet nationalism genom argumentationsfelet associationsskuld. Därför vill jag rekommendera dig varmt att vara pragmatisk och ständigt byta ut ordet ”nationalism” mot vänsternationalism! Jag tror att det är viktigt om vi vill ha potential att lyckas.

 2. Ha ha ha! Är SD inget rasistiskt parti? Tillåt mig småle! Hur förklarar du då att SD är för Israels ”nazi-sionistiska” rensningar, eller vill gå med i Nato som sanktionsmördar, drönarmördar och helikoptermördar miljontals människor genom sina krigsförbrytelser?

  1. Jo, visst är det ett slags massmord att ha den politiska åsikten. Där har du rätt, Torsten, men SD:s rysshets visar att det sannolikt inte handlar om ”rasen”, men om ”kristna värderingar”, eftersom ryssar till stor del är kaukasier/arier och kristna, men även det faktum att SD har nolltolerans mot rasism i sitt parti idag. Att vara för Nato kan dessutom leda till storskaligt kärnvapenkrig, vilket främst skulle drabba norra hemisfären, d.v.s. mestadels kaukasier/arier och kristna, följaktligen är intresset att gå med i Nato som kommer öka spänningarna, samt SD:s rysshets raka motsatsen till rasism, om man själv är arier/kaukasier/kristen. Det blir snarast självhat.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s