Varför inte visa upp ett helt ärligt ansikte på USA:s krigshets och imperiebygge?

Alla med ögon i skallen vet redan hur korrumperat USA är, detta p.g.a. av flera amerikanska intellektuella, ex. Noam Chomsky och Paul Praig Roberts, samt att folket i USA ÄNDÅ röstar för detta elände, samt tycks strunta i om krigshetsarna väljs in (medelst valfusk eller inte). Så varför hyckla?

Varför inte göra Raytheon självt till försvarsminister? Beslöt inte högsta domstolen att företag i alla fall är människor? Gör Raytheon till försvarsminister, gör Boeing till utrikesminister, gör Goldman Sachs till finansminister, gör ExxonMobil till miljöminister (United States Environmental Protection Agency; EPA-chef), gör Amazon till CIA-chef och Google till chef för National Intelligence (Underrättelsetjänsten). Då skulle du visa upp ett helt ärligt ansikte på huvudet av det amerikanska imperiet.” Källa: https://www.globalpolitics.se/biden-valjer-raytheons-styrelseledamot-att-leda-usas-krigsmaskin/

Vad är värre än denna öppna korruption som rånar USA:s folk och begår krigsförbrytelser mot land efter land? – Det värsta är ett folk som röstar för det, när det faktiskt finns andra alternativ att rösta för.

En reaktion till “Varför inte visa upp ett helt ärligt ansikte på USA:s krigshets och imperiebygge?

  1. Ett politiskt parti står antingen på roffarnas sida (oavsett om de roffar åt sig inom landet eller utomlands) eller så står ett politiskt parti på folkets sida. Folket/folken i USA och andra länder är beroende av fred och schyssta lönevillkor för att få en funktionell vardag. Ett politisk parti har alltså en valmöjlighet att gå folket tillmötes, eller att alliera sig på roffarnas villkor. Medelväg? Hurdå?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s