Julhälsning och inbjudan till Djurens parti

Hej alla medlemmar i Djurens parti! Ni gör 100% rätt känslomässigt i Djurens parti. Så jag gillar er och alla som röstade för era kandidater. Ni har goda hjärtan.

Bild på Martin i tomteluva och läsglasögonSom Jultomtens tomtenisse vill jag enbart meddela att ni inte kan få vad ni vill ha om ni inte verkligen önskar er det och verkligen ber om det, vilket leder till intentioner och handlingar i den riktningen som sedan leder till det ni vill ha.

Jag önskar att Sverige vore mer demokratiskt och ni fick göra er röst hörd i Riksdagen, för politiken är så hjärtlös mot djuren, men för att få göra er röst hörd i Riksdagen och kunna pressa politiker till att hjälpa djuren, så måste ni tyvärr ta hänsyn till 4%-spärren, som förhindrar väldigt många att rösta för er och det som så många av oss verkligen vill ha.

Folk luras att ”taktikrösta” av ondskefulla djurplågare i fulmedia, som är för EU:s makabra djurhållning och långa skräckfyllda frihandels-transporter.

Folk vill att deras röst ”skall räknas”, m.a.o. skall påverka mandatfördelningen i Riksdagen efter valet, vilket gör att de då kommer rösta på det som de anser vara minst dåligt för djuren som redan befinner sig över 4%, vilket blir något av de hycklande EU-vurmande partierna, som inte alls är bra för djuren.

Tyvärr hurrar alla EU-vurmande djurplågare på varje röst som läggs på Djurens parti, eftersom detta leder till färre röster på mindre dåliga partier än de värsta djurplågarnas partier.

Detta hjärtlösa 4%-fenomen innebär att man MÅSTE bli PRAGMATISK om man verkligen menar att man vill hjälpa djuren, verkligen vill att det man säger skall påverka mandatfördelningen.

Det innebär rent logiskt att man MÅSTE valsamverka med andra partier som är emot EU-vurmarnas klandervärda beteende mot djuren, OM man verkligen bryr sig om djuren, för annars är det bara hyckleri eller självbedrägeri som inte kommer hjälpa djuren alls. Vill ni fortsätta att ta mandat från djuren, istället ge dem en, två, tre eller fyra äkta djurvänner i Riksdagen redan 2022?

Ni har härmed fått ett ping från denna post och min lilla Julhälsning och bjuder samtidigt in er till Valsamverkanspartiet, något som ert djurvänliga parti verkligen borde diskutera på djupet och rösta för på nästa kongress … OM ni verkligen menar vad ni säger?

Jag tror att ni menar det. Det är bara att visa det! Ni når mig bäst via de hemsidor som jag administrerar. God Jul & Gott Nytt År till er alla och era djur!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s