Känslor av Orättvisa & Revolution – Överklagan om Försäkringskassans stöld av rättmätig ersättning

Efter samtal med en F-kasse-handläggare, efter besök på Försäkringskassans hemsida, så krävdes ifyllnad av särskild blankett som tvunget måste skrivas ut och skickas in. Blanketten hade bara en rad att skriva förklaring på, så jag antog att det bara var en ren rutinsak att få en fullkomligt berättigad ersättning i samband med jobb-coachning.


Det var f.ö. en utmärkt coachning som dessutom faktiskt ledde till tillfälligt jobb och skatteintäkter till F-kassan, förutom långsamt avtagande värk i armarna p.g.a. extremt tungt arbete … men ok. Det är inte coachens fel, snarare frånvaron av ergonomiska åtgärder och automatisering.


Är mina känslor ”särskilda skäl”?

Jag vet inte om min känsla av att bli bestulen av F-kassan utgör ett ”särskilt skäl” till rättmätig ersättning från samhället vid ofrivillig arbetslöshet, som länge har krävt coachning för att ens få komma på intervju, för så ”särskilda” är kanske inte de känslorna som jag nu kommer beskriva, särskilt inte om fler myndighetspersoner stjäl rättmätiga ersättningar från ännu fler människor som redan har dålig ekonomi och har svårt att få arbete? Det framgår INTE av lagen vad som är ett ”särskilt skäl”, vilket givetvis leder till godtycklighet.

Ni kan ändå vara helt trygga på F-kassan

I min ”särskilda” meditation, vilken sannolikt gör att jag ännu inte har gett mig ut på särskild ”turné”, vilket nog är särskild tur i oturen för många som jag ser som moraliskt imbecilla medbrottslingar, så inser jag att det vore ett alltför milt straff med enbart olaglig tortyr och avlivning av bråkdelen av alla medskyldiga myndighetspersoner, innan jag ev. fångas in och får skaka galler, eftersom det är väldigt många som borde torteras helt lagligt och särskilt långsamt, ungefär såsom andra myndighetsutövare torterar Julian Assange idag, på ett särskilt långsamt och grymt sätt, enligt FN:s specielle rapportör om tortyr, fastän han är en hjälte-journalist som har verkat för världsfred, anständighet och hederlighet.

Jag känner faktiskt inte främst för att tortera diverse myndighetspersoner till döds p.g.a. min egen känslomässiga ilska, men känner att vissa av myndighetspersonerna ALDRIG mer borde få chansen att utföra dumheter mot betydligt svagare människor än mig i vårt samhälle, samt att de myndighetspersonerna dessutom borde få utgöra avskräckande exempel i nästa revolution, som sannolikt kommer likna den franska, ryska eller den kambodjanska revolutionen, eftersom historien tenderar att upprepa sig.

De straff, som utdelades de skyldiga i dessa revolutioner, var tydligen alltför humana straff för att få svenska myndighetspersoner att agera humant och moraliskt korrekt idag mot utsatta och svaga människor.

Inget mordhot från min sida

Ni har lämnat en massa digitala spår om er myndighetsverksamhet, och människor minns, så vid en revolution så ligger ni förmodligen mycket illa till, tror jag. Se gärna min upplysning som en hjälp till alla myndighetspersoner att få ordning på myndigheterna, samt ev. kunna undvika hemska framtida öden, INTE något hot, för jag är mycket förlåtande mot de myndighetspersoner som vaknar upp och börjar medverka till den solidariska lösningen, precis som jag tror att andra utsatta människor är det, för det är normal mental friskhet att förlåta den som ångrar sig uppriktigt, kompenserar för sina fel och gör det moraliskt riktiga så att alla människor får ett gott liv.

Förtydligande av tidigare angiven möjlig orsak till glömska

P.g.a. min tidigare erfarenhet av kontant arbetsmarknadsstöd via AF och mitt yrke som maskiningenjör, vilket innebär att jag förväntar mig effektiviseringar och rationaliseringar som arbetsbefriar, skapar mer rekreation och gynnar medborgarna, särskilt de som har det svårt av olika skäl, så kunde jag förmodligen inte föreställa mig behovet av särskilt onödig trippel byråkrati via F-kassan och nu ytterligare en blankett, när jag själv bad om rättmätig hjälp mitt i denna enorma arbetslöshet. Jag förväntar mig snarare effektivisering.

Min ansökan är en fullt rimlig rättmätig ansökan vilken ni alltså avslår, fastän ni själva sitter och gör detta godtyckliga och fullkomligt onödiga arbete, sannolikt med oproportionerligt hög betalning, från den skatt som även jag betalar när jag väl får ett tillfälligt jobb med hjälp av coachning.

Jag tillhör f.ö. de människor som utför riktiga arbeten som jag anser gynnar samhället, på ett så moraliskt och reko sätt som jag bara kan. Jag föreställde mig även automatiska påminnelser från AF, ex. om att ansöka om rättmätig ersättning, nu i en modern tid när det inte kostar någonting att göra det.

Ytterligare ev. ”särskilda skäl” till ev. glömska

Jag har förmodligen haft en släng av Covid-19, med några febertoppar och smakförlust, som ev. gör att hjärnan fungerar något sämre ibland, liksom en slags dimmighet som försvårar för hjärnan och sannolikt även för minnet. Jag backade ex. nyligen emot en bil, i det tillfälliga arbete som coachen uppmuntrade mig till att söka och finna. Jag har aldrig tidigare backat på någonting. En ofrivillig skam följde som skapade extra stress för mig, trots att jag knappast kan anses vara ensamt skyldig till situationen, som sannolikt enkelt hade kunnat undvikas med ganska enkla åtgärder som jag redan tidigare hade föreslagit för arbetsgivaren.

Jag känner även hög stressnivå p.g.a. en medvetet politiskt skapad hög arbetslöshet som har varat under ca tre decennier. Jag känner även stress p.g.a. dålig ekonomi, stress av självmordstankar, stress av att bo tillfälligt på andra människors soffor gratis och ibland i tält, när stressen blivit för stor. Jag har även en slags stressfylld njutning av tankar på revolution, i vilken skyldiga myndighetspersoner plågas till döds långsamt i koncentrationsläger och inte ens får Cyklon-B som kan göra slut på lidandet på fåtalet minuter.

Stressen kommer även av hatet och ledsamheten mot orwellska medier, politiker, samt de som betraktar dem och väljer dem, eftersom de alla är medskapare till orwellsk skönmålning av krigsförbrytelser, terrorism och sekterism, beteenden som har massmördat massvis med olika människor tillhörande olika minoriteter i världen, något som, i min värld, är en vidrigare och mer utstuderad rasism än den som fåtalet människor drabbas av naturligt i spåren av den mycket vidrigare rasismen från sittande regim.

Oskyldiga barn har lemlästas och massmördats av många medbrottslingar indirekt, genom demokratiska val och demokratiska beslut, samt stöd till terrorister. Detta skapar så stor stress för mig att jag får lust att tortera och avliva alla de som är medskyldiga till barnamorden, likt någon slags Jultomte med yxa i en skräckfilm, ex. ”Silent Night, Deadly Night” från 1984, en tomte som har en fin sida när han ger en godisklubba till ett särskilt snällt barn, medan mitt mål är glada barn som har ben och armar kvar att leka med och naturligt ekologiskt godis.

Inget hot, men en önskan om upprättelse för alla svaga

Handläggaren som tydligen bor i Karlshamn och tydligen heter Laek Ahmed Noori, följer förmodligen lagar och regler, tror jag, samt lyder nog sin chef som lyder sin chef, i syfte att behålla sin egen inkomst, precis som alla andra människor.

Även hundar och koncentrationslägersoldater lydde sin husse och sina chefer, mitt i Hitlertysklands krigsförbrytelser, så jag kan inte ha något logiskt agg mot någon som är likt en helt omedveten lydig hund, eller kanske ett slags räddhågset offer mitt i systemet, men enbart ha ett känslomässigt agg som jag själv kanaliserar rätt, i min meditation, till att öka medvetenheten om det evidenta tillståndet och motivationen till förändring.

Bild på rökutveckling efter terrorattentatDet är mer känslan som skapar en ”särskild” stress även just nu, även vid det som jag nu anser är dumhet, och det är därför jag publicerar denna text även på Vetenskapliga partiets hemsida, detta för att liksom lätta på trycket, istället för att bli likt en igentäppt tryckkokare vid Bostons maraton. Jag tänker inte ta terrorvägen, men har full känslomässig förståelse för de som vill göra det efter kontakter med myndighetspersoner.

Jodå. Känslomässigt vill jag tortera och döda alla de som är de svagas plågoandar, men logiskt anser jag att det måste ske med lagens hjälp, ex. en folkdomstol, eller en tribunal och det måste nog utdömas ett utdraget lidande om det ska bli rättvist mot alla de oskyldiga människor som har plågats och dödats av myndighetspersoner, ex. genom att de drivs till kriminalitet, prostitution eller självmord genom att myndigheterna inte betalar ut deras rättmätiga ersättningar.

Har du själv kämpat mot myndigheter och känner medlidande med alla som kämpar idag, så stöd gärna kampen för de svaga i samhället! Rösta rätt!

17 reaktioner till “Känslor av Orättvisa & Revolution – Överklagan om Försäkringskassans stöld av rättmätig ersättning

 1. En handläggare på Nyköpings arbetsförmedling frågade min dåvarande fru om hon ville arbetsträna.
  – Men det är utan lön , förtydligade hon.
  Eftersom jag var med på mötet svarade jag direkt :
  – Nej , vi arbetar inte gratis !
  Detta möte var för omkring 30 år sedan och än idag undrar jag om hon förmedlade gratis arbetskraft till sina vänner. Typ hemhjälp att städa och laga mat.
  Ibland förvånas man över fräckheten hos en handläggare.

  1. Er upplevelse borde kanske nedtecknas med den offentlige handläggarens namn och kanske bör denne även informeras om det?

   Rättvis skam och ett rättvist eftermäle genom er nedtecknade underskrivna upplevelse är inte att förakta. Jag tror knappast att det är förtal att informera om era gena upplevelser av myndighetspersoners beteende, eftersom de är offentliga personer med namn och adresser, men att få det sagt är heller inte att förakta, även om det skulle leda till förtalsmål, för en rättsprocess kan få fler att vittna mot diverse omoraliska beteenden som i sin tur kan leda till åtal för korruption etc.

   Det är tystnaden och fegheten som förtrycker människor, även myndighetspersoner som förtrycks av chefer och politiker förtrycks av sin tystnad och sin feghet.

   Jag vet inte om det är ren fräckhet eller chefers och politikers styrning som leder till dagens beteende. Det lär väl heller inte framgå, förrän myndighetspersonerna själva träder fram med mod och berättar om vad som egentligen pågår inom Sveriges myndigheter. Frågan är väl om det kommer ske innan tribunaler?

   1. Nja , händelsen skedde för 30 år sedan , vilket inte är nutid. Men en väldigt omtumlande händelse. Nej , då på den tiden hade jag stort förtroende vad gäller samhällelig service. Och kunde därmed inte anmäla handläggaren. I dagsläget har jag inget fötroende för riksdagspartier och dess maktutövning. // För övrigt : Sverige ut ur EU i det att satsa kapital på svenska medborgare och svenska företagare.

    1. Visst. Om vi går ur EU och sänker arbetstiden tillsammans solidariskt och inför medborgarlön så kan alla handläggare få riktiga jobb istället, eller om de inte vill arbeta alls, eller bara vill skriva ut och skicka papper till varann för sortering, så kan de få medborgarlön, precis som vilken annan människa som helst som har någon form av beteendestörning.

     1. Jo , byråkratin lever sitt eget liv med pappersarbete , utan att kunna producera ens en tummetott. Nej , nu var jag inte snäll , viss byråkrati mådte alltid existera

      1. ”About half of the people who work as civil servants now are basically there to make poor people feel bad about themselves. And in the same way burocrats in private companies are there to make rich peole feel good about themselves.”
       /David Graeber Source: @31:00 On Bullsh*t Jobs RSA Replay

 2. Ja , medborgarlön är samtidigt en stimulans för kapitalismen , då dess överproduktion är hämmande för dess vinst. Att få avsättning för en produktiv verksamhet är viktigt. Annars stagnation ! Medborgarlön innebär en stark positiv stimulans för kapitalistisk produktion i det att företagare får avsättning för sina tjänster och varor. I och med att robototar tar över i industrier och slussar ut människor i arbetslöshet , så är medborgarlön en revolution i det att robotarnas varuproduktion får verklig konsumtion. Utan konsumtion kan inte inte robotar producera ! ! ! JA TILL MEDBORGARLÖN OAVSETT VARJE INDIVIDS ARBETTSINSATTS !

 3. Jag kan inte hitta i texten vad det är som gått fel. Har FK nekat ersättning för en aktivitet som du utfört eller har du missat att rapportera att du utfört aktiviteten? (Har hänt mig en gång då jag dubbelbokade coaching och möte på AF samtidigt en gång och nekades ersättsättning och blev avstängd fast jag faktiskt genomförde en aktivitet)

  I övrig blir jag oroad för ditt allmänna mående och mentala hälsa när jag läser det du skiver. Det handlar mycket om att döda och tortera andra människor och det är inga sunda tankar utan snarare självdestruktivt.

  Sen är det så att du inte kan skriva att du vill döda och tortera personer samt namnge personer och samtidigt hävda att det inte är ett hot du utför. Det går inte att friskriva sig från hot utan det är mot innehållet i det du skriver som prövas mot lagen om en målsägare känner sig hotad och anmäler. Myndigheter som får reda på att personal blir hotade eller misstänkt hotade anmäler direkt idag så du får nog börja tänka dig för vad du skriver. Olaga hot faller dessutom under allmänt åtal så en eventuell målsägare har inget att säga till om vad det gäller åtal utan åklagaren bestämmer (och har åtalsplikt). Tror att minimistraffet idag för grovt våld eller hot mot tjänsteman är ett år i finkan.

  Jag tror efter det jag har läst på din blogg att du behöver gå och prata med någon inom vården för ditt eget bästa. När du tycker att du blir orättvist behandlad av t.ex. AF och FK blir det mycket tankar på att döda, tortera och revolutioner när man normalt blir bryter ihop och blir förbannad samt säger några svärord för att sedan komma igen. Det blir en helt oproportionerlig överreaktion från din sida och det är ett tecken på att allt inte står rätt till.

  Tar du inte tag i dina problem snarast kommer du förr eller senare hamna i riktigt allvarligt trubbel.

  1. Klart att jag har tänkt mig för. En ev. åklagare, jurister och nämndemän kommer också ha namn och adresser efter en demokratisk revolution.

   FK:s handläggare har nekat mig ersättning för en aktivitet som jag har utfört som jag har missat att rapportera.

   Jag blir själv mest orolig över andras allmänna välmående när myndigheter håller på med sådant här mot fattiga människor:

   1. Be dem skriva ut och fylla i blanketter, betala porto och kuvert.

   2. Sedan vägra ersättning som de uppmanat dem att söka på detta makabra vis.

   3. Be dem skriva ut blanketter och betala porto IGEN för att överklaga deras vägran.

   Detta i ett modernt digitaliserat samhälle. Vi betalar alla för det här via skattsedeln när vi väl har arbete. Det är helt förfärligt. Jag har all rätt att bli förbannad och att uttrycka min ilska på dåliga fenomen i samhället.

   Jag vet inte om tankar på att tortera och döda de onödiga individerna, som är ansvariga, är ”osunda tankar” eller ”självdestruktivt”. Det är ditt värdeomdöme. Personligen tror jag att känslorna är fullkomligt naturliga för varje varelse som blir bestulen och misshandlad på det här viset, men även för de som vill hjälpa oss som blir utsatta.

   Naturen är ex. ofta väldigt våldsam och dödlig. Själv känner jag att min text gör att jag mår bättre och blir lugnare. En slags meditation och ett öppet agerande med intentionen att problemet kommer lösas på det ena, eller på det andra viset, så att inga fler drabbas av myndighetsidioti i framtiden. Jag är en djävligt stark modig individ med militär utbildning, som vet precis vad jag kan åstadkomma, men det finns betydligt svagare individer utan självförtroende som jag tycker djävligt synd om.

   Mer märkligt för mig är väl att människor som har det relativt gott, samt INTE har blivit bestulna, ändå genom historien har varit väldigt grymma mot oskyldiga människor, oftast i grupp. Det kallas bl.a. krigsförbrytelse, missioner, insatser, genocid, folkmord, massmord, ofta välsignat av diverse sekters andliga eller diktatoriska ledare, men även välsignat av demokratiskt valda ledare som valts in och har stöd för detta bestialiska beteende av folket självt.

   Jag får väl skriva om människor som skickar brev till mig och om mina känslor när jag tar emot de breven. Hur skulle annars folket kunna veta vad myndigheten håller på med och kunna spåra upp de ansvariga i framtiden för förhör? Jag får även nämna deras namn när de utför sina offentliga jobb och skriver under med namn. Jag får även förstå dem och deras bullshit-arbete, men ändå vilja att dessa onödiga arbeten avskaffas genom automatiseringar och införande av medborgarlön.

   Visst får jag samtidigt hävda att det inte är ett hot som jag utför. Det är t.o.m. viktigt i sammanhanget, anser jag, för att personen skall veta just det och givetvis, som du påpekar, inte bryter mot lagen.

   Jag har rätt att beskriva mina upplevelser och att känna känslor och förmedla dem. Vem som är ansvarig vet jag inte och det skriver jag. Personen som skriver till mig är sannolikt inte personligt ansvarig för myndighetens beteende. Det är sannolikt en chef, kanske chefens chef, eller den politikeradel som styr den chefen.

   Jag vill att ansvariga onödiga individer skall torteras och dödas, efter folkdomstolar eller tribunaler, i avskräckande syfte. Det är inget hot, men en önskan, helt inom lagens ramar, som jag ser det. Om jag skulle hota dem så skulle det vara olagligt. Dessutom varför hota dem, om jag verkligen tänkte döda dem? Naturligtvis helt kontraproduktivt.

   Jag tänker inte göra någonting mot någon av de ansvariga, mer än att arbeta politiskt för förändrring och stödja en förändring, eller ev. propagera för hårda straff i folkdomstolar eller tribunaler, eftersom de med stor sannolikhet har fått människor att drivas mot prostitution, drogmissbruk, eller att begå självmord. Att stödja en demokratisk förändring är naturligtvis lagligt, dessutom moraliskt korrekt. En revolution tänker jag endast stödja om den har ett mycket stort folkligt stöd, d.v.s. en demokratisk relvolution.

   Så visst har jag friskrivit mig både från olaga hot, men även mot uppvigling. Hur en målsägare ”känner sig” har naturligtvis INTE med lagen att göra, för då skulle många i politikeradeln kunna dömas för folkförräderi, eftersom det är så väldigt många ”känner sig” idag, inkl. jag. Likväl är den vägen förmodligen inte framkomlig ens i en folkdomstol, eftersom majoriteten av folket faktiskt har röstat för detta folkförräderi och då s.a.s. kommer döma sig själva.

   Personen eller myndigheten får givetvis polisanmäla hur mycket de vill. Jag har inte beskrivit personen som klandervärd eller hotat denne, men har varit förstående för individens vilja att ha ett arbete och inkomst i ett samhälle med hög arbetslöshet. Jag skulle själv kunna vara i dennes sits. Hur det skulle vara hotfullt förstår inte jag.

   Jag ser hela myndigheten som klandervärd och det är inget personangrepp. Jag skulle gärna bli chef i F-kassan och få den mer anständig, samt kanske kunna rationalisera bort hälften och göra F-kassan populär hos folket som betalar för den.

   Jag tycker att myndighetens beteende är onödigt och bör förändras. För att myndigheten skall kunna spåra ärendet och att framtida folktribunaler skall kunna förhöra den offentlige individen, om dennes chefs order, så är givetvis namnet av allra största vikt.

   Att det är en ”helt oproportionerlig överreaktion” att uttrycka känslor, så att myndigheter vet hur människor känner sig, samt berätta om historiska event som klargör den evidenta faran för dem, så att de kan vidtaga åtgärd och skydda sig, det anser inte jag.

   Vad man tycker om det jag gör är nog mest en personlig åsikt som säkerligen kan bero på en massa saker, ex. om man själv är fattig eller om man njuter när fattiga blir fattigare, om man själv är extravert eller introvert etc.

   Sjukt blir det först när jag inte kan fungera normalt i samhället, men det kan jag genom meditation och ljusterapi. Sänk arbetslösheten solidariskt och ge oss alla ett anständigt jobb och pengar så finns det ännu mindre fara för någon. Det visar vetenskapliga metastudier om mordfrekvens.

   Jag slipar inte en yxa eller kollar in biljetter till Karlshamn, vilket en psykolog säkerligen hade ansett vara väldigt farligt och sjukt. I samhällen med mycket hög ojämlikhet, ex. USA, är detta sannolikt betydligt vanligare.

   Jag känner att du hotar mig med ”Tar du inte tag i dina problem snarast kommer du förr eller senare hamna i riktigt allvarligt trubbel” Är det ett olaga hot från din eller myndighetens sida?

   1. OK. Du har missat att rapportera till en myndighet igen som utbyte mot att få lyfta bidrag. Och återigen har du blivit avstängd.
    Själva syftet med att stänga av individer som inte sköter sin rapportering eller närvaro är att lära dem att bidraget kommer mot en motprestation, en slags vuxenuppfostran. Du är inte ensam med att missa sin skyldighet och inte ensam om att betala ett pris för detta.

    Du vill alltså döda, tortera och starta revolutioner p.g.a. en missad rapportering och tycker själv inte att det är att överreagera?

    Spontant känns det som om du behöver behandling för att kontrollera dina känslor innan de tar över helt.

    Ja du kommer definitivt råka i trubbel, rejält med trubbel, med olika myndigheter om du fortsätter skriva som du gör. Inget hot, bara ren och rak fakta att hot mot tjänsteman inte medför nått gott.

    1. På tal om mental friskhet…. Här har du fler människor som försäkringskassan genom sitt sjuka beteende, helt evident, försöker misshandla, håna och sannolikt även firar med tårta utställd på skattebetalarna när de lyckas:

     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lAarqM/amanda-om-systerns-sjalvmord-hon-tappade-framtidstron
     https://www.aftonbladet.se/debatt/a/50kLEE/f-kassans-beslut-ledde-till-saras-sjalvmord
     https://www.expressen.se/kvallsposten/familjens-ilska-mot-forsakringskassan/
     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1kXeJJ/forsakringskassan-hanade-sjuk–rakade-spela-in-misstaget

     Jag tror följaktligen att det är Försäkringskassans chefer och anställda som behöver psykiatriker, psykolog och permanent mentalvård för att skydda samhällets mest utsatta människor. De utsatta behöver nog mest bara behandlas med vänlighet och få en rimlig mängd pengar att leva på. Jag tror att den mentala friskheten sannolikt är större generellt sett hos de utsatta än hos Försäkringskassan.

 4. Din motprestation är att aktivt söka arbete och genomföra rapportering varje månad precis som alla andra som är inskrivna hos AF och vill lyfta bidrag. Varför skulle just du slippa avstängning för missad rapportering?

  Myndigheterna behöver knappast hjälp av de som nyttjar deras tjänster men om man inte klarar av det man är ålagd att göra måste man ansöka om god man, boendestöd eller personligt ombud som kan stötta. Din skyldighet är att rätta dig efter de lagar och regler som gäller i samhället med eller utan hjälp.

  Det är säkert 1000-tals som missar rapporteringen varje år och hur skulle samhället se ut om man började tortera eller avrätta folk till höger och vänster varje gång det inträffar. Du ser säkert orimligheten i ditt resonemang om du bara ger det lite tid att fundera på.

  Tro det eller ej men det behövs faktiskt uppfostran av många vuxna arbetssökande för du anar inte hur många som bara går och dräller ute i samhället år efter år utan att göra ett vettigt handtag. Det kan låta grymt men det är för både samhällets och individens bästa. Problemet är att inte alla individer har kapacitet att förstå detta.

  Att försöka projicera dina egna tillkortakommanden, som du så utförligt beskriver, på andra är inte en lösning på dina problem.

  1. Min motprestation är att söka arbete, helst ett riktigt arbete som gör världen bättre, om du vet hur ”riktigt arbete” stavas? Alltså inget Bullshit-arbete som ingen människa egentligen behöver.

   Låt säga att du p.g.a. stress skulle bli utbränd, bli av med arbetet, bli deprimerad, glömma något, ska du då inte få pengar till mat och hyra? Behöver du då uppfostras? Jag tror inte att du varken vill eller behöver det för just det misstaget.

   Tja. Visst har jag gjort fel enligt regelverket. Det var naturligtvis inte meningen, men jag har inte gjort något allvarligt fel, samt förklarat varför, alltså inte gjort felet med flit och jag anser att priset och riskerna för myndighetspersonerna är alltför högt för små misstag som alla kan göra, särskilt med tanke på att inga påminnelser skickas ut.

   Jag försöker faktiskt hjälpa myndigheten att uppföra sig korrekt mot människor, d.v.s. uttrycka kritiken och visa den positiva och konstruktiva lösningen. Det är både mod och mental friskhet.

   På tal om ”en slags vuxenuppfostran” så tror jag inte att det är syftet med reglerna eller syftet med frånvaron av påminnelser, men faktiskt att trycka ned och att stjäla pengar från fattiga människor som är deprimerade och stressade.

   Jag vill inte döda, tortera och starta revolutioner p.g.a. en missad rapportering, men visa min känsla p.g.a. deras s.k. ”uppfostran”(provokation), som absolut ingen i en prekär situation behöver.

   Det är exakt sådana provokationer som kan leda till allvarliga konsekvenser för svaga människor i vårt samhälle, vilka jag betalar skatt för att F-kassan skall hjälpa istället.

   Nej. Jag tycker inte att jag överreagerar. Framprovocerade självmord och andra kriminella konsekvenser av överdrivna uppfostringsförsök är INTE OK. Jag vill inte ha ett omoraliskt kriminellt samhälle där våra barn och barnbarn blir bestulna av F-kassan, samt därefter rånade eller våldtagna som en konsekvens av det. Vill du ha det?

   Jag tror att ditt sista uttryck kan vara freudiansk och ett rop på hjälp. Spontant känns det alltså som om DU behöver behandling för att kontrollera DINA känslor innan de tar över helt. Mina är under kontroll. Du är ju ex. närmast psykopatiskt elak mot mig utan minsta medlidande att jag har blivit bestulen. Det är i min mening inte mentalt friskt alls. Du är kanske utbränd?

   Vem som råkar i trubbel får nog historien visa … som vanligt … Jag gillar faktiskt INTE att jag brukar ha rätt och att väldigt få lyssnar på mig.

   Jag hotar inte någon. Jag enbart upplyser om mina känslor och myndighetens helt evidenta belägenhet och onödiga risktagande.

  2. Dessutom, bäste individ, som för alla läsares intresse, ömsom verkar vara Coola-Onny, Knut, Lasse Norsson, Sven Spegel & Nils Service, samt tycks vara extremt fixerad vid mig och detta parti.

   Du bor i Växjö, har IP-nummer 151.252.167.132 och har postnummer 352 55 och är, av någon anledning, extremt bitter. Trots din flitiga läsning så anser jag inte att du fyller någon funktion alls för att skapa ett bra samhälle för framtidens generationer, oavsett vilka det kommer vara, vilket jag tycker är tragiskt.

   Visserligen är det inget fel att nätobba välgödda politiker som håller på med extremt kapitalistisk marknadsliberalism, men du är i min mening idag något så meningslöst som ett nätmobbande Internettroll, som inte ens klarar av den satiriska rollen.

   Så jag kan enbart tycka synd om dig när du inte lyckas med ens den enkla uppgiften och blir då faktiskt besviken på dig, eftersom du uppenbarligen enbart försöker dölja ditt eget livs totala meningslöshet och din egen oförmåga, smärta och bitterhet, genom att ge dig på mig, i min prekära situation, när du egentligen borde arbeta med din egen personliga utveckling, eller ev. göra träffande satir på något vis som är evident sann och pekar på dubbelmoralen och löjligheten i beteendet.

   Du ger dig på mig och säkerligen även andra under andra påhittade eller upplevda namn. Jag är säkerligen ett mål som du ogillar starkt, eftersom jag upplyser dig och människor som dig, om era lögner och er belägenhet. Att ni INTE kan ta det till er det beror sannolikt på er egna ologiska rädsla, som i sin tur beror på att ni vägrar meditera eller göra introspektion, eller inte lyckas med det, vilket gör att ni förblir mentalt lågt utvecklade.

   Så istället för att ge mig rätt, när jag faktiskt har rätt, så kämpar ni emot likt galna bävrar som biter sig krampaktigt fast i fulmedia och köksbord. Ni är, med all sannolikhet, livrädda för den kognitiva dissonansen det skulle innebära att skapa en positiv konstruktiv omkoppling av era tankemönster, vilket med all sannolikhet skulle minska både lidande och bitterhet och göra er till glada lyckliga människor som kan göra det mänskligt friska och det mänskligt korrekta, nämligen att stödja era medmänniskor, särskilt de som har det svårt.

   Jag lovar att dissonansen kommer vara över på fåtalet veckor om ni råkar ut för den. Jag menar inte att ni måste bli för något speciellt partis politik för den sakens skull, för vi kan ju alla ha olika syn på hur hur höga skatter och bidrag skall vara, även om vi hjälper varann.

   Det är faktiskt inte så svårt att bli anständig eller skaffa sig lite mod. Man måste bara ta första steget! Lyckas du inte med din meditation så ger jag dig gärna gratis behandling genom en metod som kallas för Metamorfisk metod i ditt hem.

   Är du själv fattig p.g.a. tre decennier av EU-vurm, eller inte tror på behandlingens effektivitet, så behöver du alls inte känna att du måste ge någon donation tillbaka heller. Behandlingen behöver inte fungera på dig, men har fungerat på mig, är likt en djup meditation och tar ca två timmar och utförs med fördel ca två timmar innan man ska sova. Metoden är till för människor som önskar sig förändring. Man kan vara flera människor som gör den samtidigt och turas om att ge den på varann. Jag lär då ut metoden till alla innan vi börjar. Meditera på saken!

   Jag kommer inte publicera ditt namn eller din gatuadress och skulle du vilja fortsätta med anonyma kommentarer efter behandlingen så kan även jag lära dig hur du utför detta mer anonymt, för anonymitet fyller en annan viktig funktion för de räddhågsna i samhället, särskilt eftersom arbetslösheten har drivits upp så högt av den EU-vurmande välgödda politikeradeln och de som väljer in dem.

 5. Kristina Johansson, chef på Försäkringskassan i Karlshamn ville veta om det var ett direkt hot från mig mot en av hennes anställda, men jag meddelade att så inte var fallet. Hon verkade heller inte bry sig om människornas öden när de inte får de pengar som de behöver från FK.

  Johansson verkade vara en empatilös individ, i min mening. Hon uttryckte ingen skam eller ånger för de människor som drabbas av FK:s inskränkta tolkning av reglerna och verkade heller inte vilja lyfta ett finger för att förändra systemet, så att färre människor råkar illa ut. En märklig chef för en myndighet som ska hjälpa människor med våra inbetalade skattemedel, anser jag.

  Men kanske är det inte så märkligt ändå, när folket röstar in EU-positiva psykopatpolitiker som förmodligen njuter av fattiga människor som de kan utnyttja på olika vis, ex. i prostitution eller svartjobb, medan deras egna löner, villor och bostadsrätter blir allt vräkigare, vilket framhäver deras ytliga narcissism?

  Jag tror inte ens att Johansson har tolkat sina regler korrekt och i min mening är det allvarligt, med tanke på konsekvenserna för människorna. Efter en förvaltningsrätt som ger mig rätt borde hennes chef se till att få henne avskedad, anser jag. Hon passar förmodligen mycket dåligt för chefsyrket och i kommunikationen med människor, anser jag. Jag är arbetslös, har empati med människor som har det tufft, förbättrar gärna systemet och ersätter henne gärna, så att Laek Ahmed Noori får en chef med empati och att systemet blir mer förlåtande mot människorna som behöver hjälp.

  1. Internettrollet, som går under diverse olika anonyma alias, med den alltid återkommande IP-adressen 151.252.167.132 håller sig inte till kommentarsreglerna och har nu därför spärrats helt och hamnar därför direkt i papperskorgen, d.v.s. exakt där internettroll hör hemma.

   Jag undanber mig kommentarer från detta Internettroll, på alla de artiklar som jag är skapare till och kommer polisanmäla Internettrollet för trackasserier om det ändå skulle fortsätta. Detta beslut tar jag efter diskussioner med centralkommittén och de rekommendationer som de har gett mig.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s