Den globalistiska elitens slutfas – Nationell demokratisk revolution i USA har börjat

Efter valet som innehöll enorma valfusk, samt därefter korrupta domare som ensidigt gynnade Joe Biden, vilka struntade i både rättsstat och demokratiska principer, så har Donald Trump peppat sina nationella supporters att vidta åtgärder, förmodligen med motiveringen nationell frihet och demokrati för republiken USA, men de har, enligt CNN, misslyckats.

Om misslyckande är sanningen måste naturligtvis ifrågasättas, eftersom CNN är känt för att vilseleda ljuga och bedra sina tittare, precis som svenska fulmedier, ägda av ungefär samma slags ägare. Enligt Rob Kall på OpEdNews är hela Washington nedstängt.

Oavsett om just detta slag är vunnet eller förlorat, så har en gräns passerats, och de nationella republikanska demokratiska revolutionärerna inspireras nu säkerligen av historien om George Washingtons ledarskap, som gav namn åt huvudstaden. Händelsen kommer säkert inspirera fler amerikaner att ansluta sig med de vapen som de har, kanske även äkta demokrater som inte vill ha valfusk i USA, även om Republikanerna skulle vinna?

Den nationella demokratiska revolution som skulle komma har jag redan spekulerat i, när väl valfusket uppdagades och inga åtgärder vidtogs för att rätta till det. Flera stora medier i USA försökte vilseleda befolkningen, medan Donald Trump m.fl. som försökte rätta till felen hånades ensidigt. Det var många stora medier i USA som hånade USA:s demokrati på detta vis. De kan snart vara avrättade, tror jag.

Kommer den nationella demokratiska revolutionen sprida sig till Sverige? Det beror nog på flera faktorer, tror jag, men främst på hur valprocessen uppfattas av alla som deltager i den i Sverige. I USA har valprocess och rättsstat varit helt katastrofal, både vad gäller valfusk och mediernas rapportering.

Detta är nog därför början till slutet för USA:s globalistiska elit, tror jag. De gör nog bäst i att söka asyl i andra globalistiska monopolkapitalistiska länder, som kommer kunna upprätthålla den ordning och illusion som de önskar sig för sina pengar och sina tillgångar, tills illusionen krossas även där och demokratin gör revolution även där.

6 reaktioner till “Den globalistiska elitens slutfas – Nationell demokratisk revolution i USA har börjat

 1. Ingen revolution att tala om, bara ett gäng misslyckade hillbillies som eldats på av ex-presidenten. De kommer alla att lagföras och straffas. Bra att samhället tar ansvar och stänger av exet från nätet.

  Nu har alla, precis alla, viktiga politiker övergivit Trump. Absolut ingen vill längre associeras med galningen. Förmodligen väntar riksrätt för hans uppvigling. Avsättande och förnedring är nog bara början.

  1. Fulmedias fokus var givetvis på Hillbillies. Hillbillies under rätt slags ledarskap skall dock inte underskattas. Trump är fel slags ledare, anser jag. Jag tror mer på de individer som fulmedia mörkar, ex. Tulsi Gabbard och Bernie Sanders. Det finns även partier som vägrar sitta i samma parti som Hillary Clinton, ex. socialister och kommunister. Men det är klart att plutokraterna och deras medier inte kommer fokusera på dem.

 2. Mycket av det som skrivs på partiets blogg handlar om att avrätta folk. Jag undrar hur ni ser på partiets möjlighet att växa om det yttras sådana kommentarer. Har ni ingen moderator som kontrollerar vad som skrivs eller är det partiets officiella line?

  1. Jag hoppas att folket snart ska vakna. Då kommer skiten inte sjunka så djupt att avrättningar blir resultatet, enbart kompensation och förlåtelse, men rent historiskt så finns det väl bara en sak som är evident. Bourgeoisien lär sig aldrig av historien, ej heller folken.

   Själva kan de bete sig precis hur som helst mot andra människor, men när de människorna beslutar sig för att ta ut hämnd så blir de förfärade. Blotta tanken gör dem så oroliga, att de inte ens vill se historiska händelser, men likväl tänker de inte förändra sitt dumgiriga beteende.

   Människor har oftast inte tur när de tänker.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s