Revolutionen i USA – Är detta elitens falskflagg för censur på Internet?

Handlar det om en ”Problem-Reaktion-Lösning”-falskflagg från eliten i USA, som både korrupta republikaner och korrupta demokrater är med på för att kunna ta kliv i en allt mer totalitär riktning? Den frågan slår mig efter att ha läst MSM använder redan ’Capitol Hill Riot’ för att kräva mer internetcensur.

Inte omöjligt, men den här falskflagg-operationen kommer i så fall med stora risker för bakslag mot eliten. Det är inte enbart bataljen i sig självt som är problemet, men även USA:s historia om Washington som förlorade sina första bataljer och nedvärderades, men även globalistiska mediers ensidiga propaganda, fuskvalet i USA och rättsstatens oförmåga att skapa bättre rösträkning eller omval.

 

2 reaktioner till “Revolutionen i USA – Är detta elitens falskflagg för censur på Internet?

 1. Det handlar om att Presidenten har blivit skvatt galen och måste skärmas av från de lågpannor som följer hans uppmaning att begå terror mot folket och staten.
  Nu måste man utnyttja möjligheten att avsätta Trumpeten p.g.a. mental ohälsa a.s.a.p. och utesluta honom från partiet så att rättvisan får ta hand om honom.

  1. Det hela går sannolikt ut på att skapa konflikt och kaos i USA för att plutokraterna ska kunna skapa en allt mer totalitär stat. Därför har man förmodligen skapat två olika bubblor och två olika berättelser plus käbbel. Rösträkningen, i de delstater som är anklagade, är skäligen misstänkta för massivt valfusk. Bara för att man inte kan stoppa fusket via korrupta domstolar, eller få nyval, i de delstaterna, så betyder det inte att plutokrati-valet gick rätt till.

   Det är utomordentligt viktigt att alla som vill kandidera får rimlig uppmärksamhet, att diskursen är deliberativ, att alla röstberättigade har en röst, andra inte, att ingen manipulation kan ske, vilka som räknar rösterna, samt hur rösträkningen går till, OM man vill kalla ett val ”demokratiskt” (folkstyre), men det är inte plutokratins fokus. Orsaken är uppenbar. Plutokratin vill inte ha demokrati, men vill inskränka den.

   Plutokraterna, på båda sidor, har i detta ett gemensamt intresse. Folket, som låter sig vilseledas av dem, bör göra demokratisk revolution mot plutokraterna, men demokratisk revolution är faktiskt inte att rösta på olika överbetalda plutokrater.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s