Hur många kan det egentligen vara som verkligen vill äta fulmedias svinfoder?

Vissa fulmedier önskar sig uppmärksamhet, men de förtjänar den inte. Det är nämligen helt ointressant med deras provokationer och konfliktskapande. Jag klickar inte på sådana länkar, eftersom det vore att stödja dem och att uppmuntra dem.

Vissa nedlåter sig att läsa konfliktskapande osanningar, t.o.m. länka till dem, men fjäsket för landets qvislingar, krigsförbrytare, andra terrorstater och terror-organisationer via fulmedier är inte ens intressant, men naturligtvis bisarrt, makabert och beklagligt.

Tecknad gris i blå flugaDessa fulmedier är inte värda att uppmärksammas, samt bör givetvis ignoreras, eller ev. nämnas med samlings-beteckningen “fulmedier”. Det bör ev. noteras att deras ljugande redaktioner, med sina bås, är likt svinstior, även om riktiga grisar ändå är intelligenta, renliga och trevliga djur i jämförelse med dessa svin. Fulmedia-svinen är inte enbart onödiga människor, men eftersom de skapar konflikt och kaos så är de dessutom likt en cancer på mänskligheten.

De saknar både höjd och värde och svinfodret som de producerar är av dålig kvalitet. Vem vill associera sig med dem på minsta vis? Vem som helst, som känner stanken och ser svineriet, vill ju bli vegan för fanken. De påminner mig enbart om att floskeln “alla människors lika värde” är just en floskel.

Vissa har då programmerats av fulmedier, eller av fulpolitiker, att tala om “människovärde”, men för mig blir det också en floskel, dels eftersom ordet “värde” är en floskel, men även eftersom människoapan har överbefolkat planeten och har utrotat massvis med arter p.g.a. sitt absurda tillväxt– och svinaktiga girigbuks-beteende. Vilket “människovärde” har dessa korpulenta människo-svin för de utrotade djuren?

Föreställ dig ett svin, iförd blå fluga runt halsen, som grymtar aggressivt på dig, eller grymtar på någon annan som vill skapa fred i världen, ur en svinstia. Hur kan man bli arg eller ens bry sig? Vem skulle ens spela in det och lägga upp det på det utmärkta Internet Archive, eller på någon annan mindre bra plattform ägd av svin, än mindre spendera tid på att betrakta det? Det enda jag kan tänka mig är väl ett annat svin som känner för att bli uppviglad av ett svin?

Hur många kan det egentligen vara som verkligen vill äta fulmedias svinfoder? Vad vill du egentligen?

Med anledning av:
https://www.globalpolitics.se/svds-ledarskribent-patrik-oksanen-lanar-ut-sitt-namn-till-demagogi-och-angrepp-pa-kanda-debattorer-och-mig/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s