Vilseledning & konfliktskapande – Fulmedia vilseleder Stockholm och Sverige igen

TV4, DN och andra fulmedier ljuger vilseleder och bedrar, med all sannolikhet för att skapa rasism och konflikt mellan oss människor i Stockholm och i Sverige, men i dag får du ändå höra en annan version av den evidenta sanningen från en ordningsvakt som var med när en mörkhyad gravid kvinna inte ville betala sin resa i Stockholm. Tyvärr så får den mörkhyade kvinnan inte ge sin version.

Det är intressant att ordningsvakten har gett ut en bok om händelsen för att ge sin version och Palaestra Media låter Ordningsvakten, Mattias Elb, komma till tals i en timme. Det är utmärkt av dem.

Jag har sett att Palaestra Media har intervjuat mörkhyade individer förr, så jag väntar även på en intervju med den kvinna som ordningsvakterna tog hand om, för jag föreställer mig att hennes ekonomi inte är den bästa om hon väljer att inte köpa biljett och på något vis är jätte arg på systemet, eftersom hon tydligen demonstrativt vägrar ta emot extraavgiften.

Hur kommer det sig att hon inte köpte biljett? Hur kommer det sig att hon dolde sin graviditet? Vart var hon verkligen på väg och varför? Vad är det som verkligen ligger bakom hennes beteende? Vilken kulturell bakgrund har kvinnan? Allt detta intresserar mig, eftersom jag tror att den evidenta sanningen kan skapa fred, medkänsla och förståelse, vilket sedan kan leda till ett jämlikare samhälle, respekt för Moder Jord och Världsfred.

I min mening har DN, TV4 och Palaestra Media INTE lyckats med sitt uppdrag för mänskligheten och förtjänar därför heller inga betalande prenumeranter eller presstöd innan hela jobbet är gjort, d.v.s. att rapportera objektivt på ett sätt som ger oss alla en bättre helhetsbild.

Jag tror tyvärr att jag vet varför de inte kommer lyckas med uppgiften. De är nämligen allihop extrema marknadsliberaler som vaktar den rikare elitens ägande. De sitter därför i samma båt som alla andra politiska fulpolitiker och propagandister som nämns ur kaviarhögern och kaviarvänstern. Följaktligen så drar de sig för att ärligt undersöka det kaos och de klassmotsättningar som marknadsliberalismen skapar, samt skyller hellre på andra fenomen med sina marknadsliberala skygglappar på.

Extrema organisationer, som skapar konflikt, gynnas av dessa mediers mediedrev, men vilka är det egentligen som står bakom denna konflikt? – I min mening så är det sannolikt monopolkapialister som har kunnat skapa sina enorma rikedomar och kontroll över hela nationer, genom den extrema marknadsliberalismen och den frihandel som de alla är rörande eniga om, d.v.s. den som undergräver både nationernas demokrati och nationernas välfärd.

De rika girigbukarna lever på konflikten mellan människor, i underklass och medelklass, eftersom den fungerar som en avledningsmanöver som gör att ingen fokuserar på dem. Men det är klart att jag skulle kunna ha fel också. Klankandet på ordningsvakten som blir osakligt påhoppad, samt den fattiga kvinnan som inte tillåts försvara sig, är kanske omedveten? I så fall kommer de här medierna att skärpa sig.

Må den media vinna som byter stil, blir objektiv och hedervärd! På den punkten anser jag att Palaestra Media har betydligt bättre potential än DN och TV4, som länge har ljugit vilselett och bedragit oss fullt medvetet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s