Covid-19 & vaccin – Miljöriskanalytikern Solveig Silverin är skeptisk till vacciner

Risken att friska personer dör av vaccin, är troligen större, än att friska dör av Covid19, menar miljöriskanalytikern Solveig Silverin. Det är en intressant läsning, med många källhänvisningar till vetenskapliga rapporter.

Bild på Solveig Silverin”Det är inte försvarbart att friska personer skall offra sina liv, för att skydda några känsliga personer. Känsliga personer får vaccinera sig, samt byggas upp med näringsrik kost, vitaminer och ges god sjukvård när det behövs.” … ”Jag har enbart tittat på de ämnen som finns i mRNA-vaccinet från Pfizer/BioNtech vaccinet. Hjälpämnet 2‑[(polyetylenglykol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamid (ALC‑0159, innehåller klassat miljögift, men ett ämne decylacetamid går inte alls att få någon information om trots tillgång till CAS-numret. PubChem refererar till USArmy. Sedan har jag inte lyckas komma längre, hur jag än sökt på ämnet och CAS-numret. Eftersom en del av hjälpämnet är klassat som miljögift så lär det inte vara nyttigt att spruta in i kroppen. Det kan vara detta hjälpämne som orsakar de kraftiga allergiska reaktionerna och inte DSPC som man tror.”
/Solveig Silverin, miljövetare och miljöingenjör

Den censurerade norska filmen ”COVIDFILMEN 2020 – Historien om hvordan tall og ord lammet en hel verden” har intressanta referenser, som kritiseras via faktisk.no. Att censurera är inte är ett vetenskapligt tillvägagångssätt, men ett totalitärt.

Bild på George Orwell”The really frightening thing about totalitarianism is not that it commits ‘atrocities’ but that it attacks the concept of objective truth; it claims to control the past as well as the future.
/ George Orwell  Source: ”As I Please”Tribune (4 February 1944)

Varför filmen först har faktafel och sedan INTE läggs upp på ex. archive.org eller Peertube gör att jag undrar om det verkliga syftet med spektaklet? Varför är dessutom en mängd människor så enormt måna om att bli censurerade på Youtube, i stället för att lämna det där totalitära eländet bakom sig?

I övrig fulmedia, som ägs och kontrolleras av samma banker som äger Big Pharma och Youtube, är det nästan enbart fokus på det totala dödstalet, vilket sannolikt är en medveten metod för att skapa rädsla, istället för att jämföra med föregående års dödstal i diagram, vilket sannolikt skulle skapa ett rimligt lugn. Folk dör ju faktiskt varje år.

Man kan naturligtvis ändå helt lugn följa Tegnells råd, d.v.s. hålla avstånd och att tvätta händerna, och även följa mina råd om man vill öka tryggheten med en skyddsmask med mer filtreringsförmåga, samt ev. skyddsglasögon, eller en helmask, så man inte går runt i en falsk tro om sämre skyddsmaskers skyddseffekt. Även om min egen ovilja att ta vaccin är baserad på evidens, medan Gandhis mest verkar vara baserad på gammal doktrin, så är våra slutsatser samstämmiga:

Bild på Mahatma Gandhi”The vaccine is a filthy substance, and it is foolish to expect that one kind of filth can be removed by another. … The fact of the matter is that it is only the self-interest of doctors that stands in the way of the abolition of this inhuman practice, for the fear of losing the large incomes that they at present derive from this source blinds them to the countless evils which it brings.”
/ Mahatma Gandhi Source: https://vaxopedia.org/2016/09/18/mahatma-gandhi-on-vaccines/

Jag tror bara på vacciner som är ordentligt testade och innehåller rimliga ämnen som aldrig kan göra mer skada än nytta, samt verkligen behövs i ett ekologiskt hållbart helhetsperspektiv. Jag tror heller inte på tvång om PCR-testning eller antikroppstester, men att de som är i farozonen, eller har anhöriga i farozonen och därför vill skydda sig lite extra, istället bör ha bättre skyddsmasker i butiker, i kollektivtrafik och i flygtrafik.

Jag tror även på Silverins rekommendationer om näringsrik kost, vitaminer och god sjukvård när det behövs. Tyvärr verkar inte detta vara de EU-vurmande marknadsliberalernas fokus. Eftersom dagens politiker inte tar sitt ansvar så bjuder jag härmed in Silverin att vara med och leda landet genom Vetenskapliga partiet.

(Vad gäller kondensstrimmor så är jag och Silverin oeniga om evidensen, men vem vet om jag har rätt eller fel? Kanske försöker de genom inblandning av svavelsyra i bränslet täcka himlen med moln för att värma upp planeten i syfte att kunna utvinna azolla-oljan på Nordpolen?  En sak vet jag. Att jag ingenting vet.)

Mer intressant från Norge om COVIDFILMEN 2020:

Den norske «Covidfilmen» går viralt – stiller spørsmål rundt coronatesting og nedstenging av samfunnet

Tv2.no – Kontroversiell norsk Covid-film tar av på nett – dette sier skaperen

Covidfilmen 2020 – en søvndyssende halvtime med løgner

Mer intressant från Sverige:

Jenny Piper – Att människor dör i samband med vaccinering borde vara lika viktigt att rapportera om som hur många som dör av och med Covid-19

 

4 reaktioner till “Covid-19 & vaccin – Miljöriskanalytikern Solveig Silverin är skeptisk till vacciner

 1. Frågan är om det finns någon långtidssjuk (inte att blanda ihop med slaskbegreppet ”sjukskriven”), som inte på något sätt blivit offer för F-kassans tråkningar, kränkningar och trakasserier. Man kan fråga sig om varför sjuka personer ska behöva drabbas av det? Det är inte de korttidssjuka som drabbas, för dom återgår snart till arbetslivet spontant, utan de som inte går att rehabilitera av olika skäl. Det enda syftet som man inte kan blunda för, är att skära ner på statens utgifter givetvis, nästan till vilket pris som helst.

  Staten och F-kassan i symbios med Tv och pressen producerar mediebilder som anspelar på fusk där det knappast existerar hos långtidssjuka och som därför används som motiv för att driva hårda tag mot sjuka. Hänsynslösa byråkrater och tjänstemän som bara följer de regelverk och direktiv, som sittande regering håller dem med. Ett mått på hur väl ett samhälle fungerar avspeglas i hur man behandlar sina fattigaste och sjuka medborgare. Medborgarnas reaktioner på samhället och myndighetsutövningen kan tydligt avläsas på nätet.

  Statsmedierna kan man glömma. Deras uppenbara censurmaskineri mot samhällskritik är avsedd att vidmakthålla den rådande ordningen.

  1. Jo. Skulle inte förvåna mig om F-kassan utsätter människor som har fått långvariga Covid-19-biverkningar också. Så tycks deras psykopatiska ordning vara idag, tyvärr. Fusk å fusk, förresten? De fuskar ju själva å det grövsta på så vis att de inte följer paragraf 2 i Regeringsformen, men ändå stjäl våra skattemedel till sina feta löner.

   Mediebilder som anspelar på Covid19-sjukskrivningsfusk har jag inte sett, men jag sitter heller inte som klistrad vid fulmedia-eländet. Visst finns det nog fusk, men om moralen är låg hos makthavarna och myndigheterna, så är det väl inte konstigt om moralen sjunker även bland bland det terroriserade folket, eller? Det är ett samhälle i moraliskt förfall, men ändå finner jag ofta de snällaste och mest moraliskt karaktärsfasta individerna i botten av samhället.

   Jag tror att statsmedierna ändå ligger på en högre moralisk nivå än den som Försäkringskassan befinner sig.
   I statsmedierna går ibland faktiskt att få höra om självmorden som Försäkringskassan har drivit fram.
   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sjalvmordstankar-vanligt-bland-de-som-forlorar-sjukpenningen
   https://sverigesradio.se/artikel/5535454

   Det får vi ändå kalla för ”public service”, men med tanke på hur vanligt det är borde kanske blåslampan sättas hårdare på F-kassan?

 2. Jag har inte sett filmen men Saksynts kommentar osar arrogans vad gäller andra läkare/vetenskapsmän.
  Att exempelvis avfärda någon automatiskt för att denne är homeopat eller förordade HCQ + vitaminer och mineraler i början av plandemin stinker. Det är som om Kina inte hade klarat sig mer än hyfsat bra jämfört med paracetamol/ Remdesivir/ Rivotril-länderna.
  Att allt som inte är kemibaserad medicin är olagligt i Norden betyder bara att det gamla totalitära arvet lever och frodas. Utanför nomenklaturans förkunnade trosatts finnes blott kätteri.

  Funnes det ingen grund för homeopatin skulle det inte gå att behandla djur med framgång.
  Egna erfarenheter av homeopatin från min barndom i Frankrike (där specialiseringen till homeopat kräver en tvåårig påbyggnadskurs efter läkarexamen) pekar på en viktig sak, nämligen att de flesta ”alternativt”-medicinare tar sig mer tid till att etablera en diagnos och tar betydligt större hänsyn till hela levnadsbilden. Sen, om man ordineras ”sockerpiller” medföljer stränga uppmaningar till att skippa alla gifter (inklusive kaffe och pepparmynts te) under behandlingen, samt att äta vettigt och sova ut. Detta får fördelen att man kan avvisa diverse mer eller mindre farliga huskurer (exempelvis traditionella groggar vid förkylning – även till tonåringar). ”Sockerpiller” i Frankrike ger samma respekt som bilnycklar i Sverige om man vill skippa spriten. Jag har aldrig sett någon vifta med något allopatiskt läkemedel för att avböja alkohol.
  Homeopater skriver inte ut opiater till en kedjerökande alkoholist, vilket har förekommit i min släkt.

  Oavsett om det gäller homeopatisk, indisk, kinesisk, eller fytoterapisk medicin avkrävs patienten eget ansvar medelst självdisciplin. Knarkar, super och röker du – samt låter bli att sova ordentligt – gräver du din grav i förtid, vad än någon kemisk trollkarl må sprutar i dig.

  Faktaresistens och totalitarism på IVO, hos självaste chefen Ann Garpefält:
  https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/09/lakare-ivo-anmald-for-vaccinkritik-strider-mot-allt-vi-jobbar-for
  Läkare Ivo-anmäld för vaccinkritik: »Strider mot allt vi jobbar för«

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s