Hypotes – Vaccination i Bergamo och Surahammar – Två katastrofer som kan förklaras vetenskapligt?

Sambandet mellan vaccination och insjuknande verkar vara tydligt både i Bergamo Italien och Surahammar Sverige. Hypotesen från Ingemar Ljungqvist och Almanova är att vaccinationen gör att immunsystemet fokuserar på att bekämpa det DNA som har blandats med okänt miljögift, vilket sannolikt gör att andra virus eller opportunister kan orsaka sjukdom utan att de angrips av det redan upptagna immunsystemet.

”Eftersom vi på AlmaNova som nästintill enda publikation sökt en orsak till den enorma explosionen som skedde i norra Italien, Bergamo där Corona- epidemin fick sitt första starka fäste i Europa, så hade vi en extra erfarenhet med oss i bagaget. I just regionen Brescia/Bergamo uppvisades den värsta nedsmittningen och också de högsta dödstalen i Europa under januari-mars 2020. Till och med före detta friska läkare och sjuksköterskor skulle dö. Detta kom inte att upprepas i så stor omfattning på andra platser i Europa. Alltså måste det tidiga Coronautbrottet i Italien ha en alldeles egen förklaring. Efter att ha förkastat flera hypoteser stannade vi för att invånarna i Bergamo hade vid den tidpunkten ett immunsystem som just då stod vidöppet när Coronan dök upp. Orsaken till detta var att 40 000 människor främst åldringar och den personal som stöttade dem erhållit gratis massvaccination mot den säsongens vanliga influensa.” Källa: http://almanova.eu/utbrottet-i-surahammar-koppling-till-influensavirus/

En katastrof för läkemedelsindustrin om det skulle vara sanningen och om den sanningen kommer ut, så förmodligen kommer inte hypotesen tas upp som en fråga i fulmedia, som kontrolleras av samma intressenter som kontrollerar läkemedelsindustrin, men kommer sannolikt dränkas av ovetenskapliga rapporter som visar något helt annat. Här behövs forskning från stora vetenskapsmän med karaktär. Finns de?

albert_einstein_80x80”De flesta säger att intellektet är vad
som kännetecknar en stor vetenskapsman.
De har fel: Det är karaktär.”
/Albert Einstein

Min egna reflektion är att människor skulle kunna bli sjuka av den amerikanska militärens miljögift, som ingår i vaccinet, och att det inte behöver handla om något annat virus, men så är jag inte heller inte någon virolog eller läkare som är byxad att avgöra det.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s