Covid19 – Dr Reiner Fuellmich – Nürnbergrättegångarna 2.0?

Dr Reiner Fuellmich verkar tro att Nürnbergrättegångarna 2.0 är på gång, eftersom väldigt många vetenskapsmän kommer vittna om oegentligheter från WHO och mot de läkemedelsbolag som har profiterat på Covid-19-hysterin.

Jag är öppen för att det skulle kunna vara så, eftersom eliten genom historien ofta har fått lida för sina tilltag, men tillåt mig vara skeptisk vad gäller ett frimurare-infiltrerat korrupt rättssystem, som samvetslöst torterar Julian Assange trots FN:s fördömanden, kommer vara den väg som kommer leda i mål!

Dr Reiner Fuellmich ser det rättsliga ljuset i tunneln påstår han, men jag undrar om det juridiska hoppet inte är falskt? Är denna juridiska process till för att inge falskt hopp hos folket, i syfte att stoppa den revolution som är nästa logiska steg för att kunna återskapa demokrati och rättsstat?

Men ok, kanske behövs en korrupt rättsprocess först? Varför då?

Bild på Che Guevara”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara

Bild på Che Guevara”Where a government has come into power through some form of popular vote, fraudulent or not, and maintains at least an appearance of constitutional legality, the guerrilla outbreak cannot be promoted, since the possibilities of peaceful struggle have not yet been exhausted.”
/ Che Guevara

Dr Guevara kan ha haft rätt. Först efter fallerade rättsprocesser kommer kanske en demokratisk revolution faktiskt kunna få folkligt stöd? Om den kommer för tidigt blir den kanske meningslös och rent kontraproduktiv?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s