Opinionsundersökning 2019 – Fler ville ha nordiskt samarbete i stället för EU-medlemskap

http://nejtilleu.se/2019/05/fler-vill-ha-nordiskt-samarbete-i-stallet-for-eu/

Frågan är väl vad folket tycker idag 2021, nu efter alla lögner och den ovetenskapliga tafflighet som alla EU-vurmande svenska luspudlar har medverkat till?

EU-avgiften och frihandeln är givetvis starkt bidragande till den dåliga beredskapen som massmördade svenska medborgares äldre familjemedlemmar och den dåliga beredskapen hotar fortfarande oss alla.

Massmord genom ökade självmord, orsakat av WHO:s nedstängningar, samt biverkningar av otestade vacciner, är sannolikt inte över än, för nu ska de ge sig på barnen.

Hur kommer detta påverka förtroendet för EU-oligarkin? Kommer de dömas i Nürnbergrättegångarna 2.0  för sina brott mot mänskligheten?

Skyll inte på mig! Jag röstade nej. Därefter har jag inte röstat för EU-vurmande partier, men motarbetat dem. Vad gjorde du? Vad ska du göra nu? Ska du hjälpa till och ge oss ett Swexit?

Annons

2 reaktioner till “Opinionsundersökning 2019 – Fler ville ha nordiskt samarbete i stället för EU-medlemskap

  1. Nästan ingen jag känner är för EU-medlemskapet. Det är bara borgerliga medier och aktörer som vilseleder. På samma sätt som makten kontrollerar Text-TV, Rapport och Aktuellt.
    Varning även för TV4 som inhämtar nyhetsreportage okritiskt från källor som kontrolleras av USA:s Pr-byråer och andra subversiva källor, som måste ifrågasättas

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s