Åsa Mattsson, Vänsterpartiet : ”Hör av dig till Rött!”

”Har du idéer på intressanta uppslag som skulle passa för Rött?” Det frågar sig Åsa Mattsson t.f. redaktör för Vänsterpartiets tidning Rött i nr. 2/2021 – Kul. Jag har massvis med idéer, Åsa, även om Vänsterpartiets sekterism tyvärr utesluter alla de vänstermänniskor som har uppslag som uppmanar sektmedlemmarna att tänka öppet fritt och självständigt, på ett sätt som skulle kunna utmana SD och de andra högerpartierna.

”Har ni gjort något spännande på din ort?”, frågar Åsa. Jodå, Åsa. Det klandervärda Vänsterpartiet i Växjö har precis förtalat mig med lögn och uteslutit mig, p.g.a. fel s.k. ”värdegrund”, men helt utan att definiera den. Det här kommer bli minst sagt spännande i valrörelsen när jag kommer förtala dessa rövhål. De ler likt kloaköppningar på hönor, men för omväxlings skull kommer de falska hönorna i Vänsterpartiet förtalas med sanningen. Verkligen pinsamt för dem.

”Har du åsikter om tidningens innehåll och utseende?”, frågar Åsa. -Javisst. Du får säkert inte så många ärliga åsikter från den där falska sekten av hönor som du frotterar dig med, Åsa, men jag skall hjälpa dig på traven, för sån är jag. Kamratlig mot de snälla och hjälpsam mot de som ber snällt. Och du ber ju snällt, även om du ser ut att lida på bilden. Har du smärtor kan jag rekommendera meditation eller att du provar på metamorfisk teknik. Har funkat utmärkt för mig.

Att ta upp frågan om marknadshyror och bostadsbristen är en sådan där vinnarfråga för V, som angriper alla de partier som har samsats om makten de tre senaste decennierna och därför är ansvariga, vilket även Hans Jensevik i Nix to the Six har noterat. Jensevik skyller inte på V, egentligen inte jag heller. Jag menar, likt många andra vänstermänniskor, att ni är grundlurade som har gett er in på feminism, antirasism och HBTQ av bombliberala borgarbrackor, d.v.s. sådant som är repellerande. Gå ett steg till! Tala er varma för ett utträde ur EU och förespråka ett nordiskt förbund, för det gillar folket! Det skapar förutsättningar för kapitalbeskattning och byggande av allmännytta ägd av kommunerna, vilket kan konkurrera ned priserna på det privata, eller varför inte hota marknadsdjävlarna med att driva deras intressenter i bankrutt om de vågar införa marknadshyror! Folket skulle jubla, tror jag. Lite mer stake!

Barnvagnsbilden och närbilden på Lena Redebjörk är kanonbra, men man publicerar i min mening inte bilder på barn utom i undantagsfall, ex. på den yngre Thunberg, som redan var i totalt media-fokus. Bilden på Anders Mattsson borde vara lika stor som bilden på Redebjörk, inte förminskas, inte ligga under bilden på Lena, men sida vid sida. Jämställt. Radikalfeminismens klandervärda sätt att trycka ner män som redan har det svårt uppfattas som extremt klandervärt av mentalt friska kvinnor och män och i den frågan är numera V ute på snedsegling.

Tag inte med maskerade människor på bilder! Det skrämmer upp människor och de flesta masker fungerar heller inte enligt vetenskapliga studier. Gamla människor hör ofta dåligt och går då närmare varann, med de dåliga maskerna, och smittar då varann. Att hålla avstånd fungerar och masker med HEPA-filter borde fungera. Det kan man använda för att skydda sköra människor i sin omgivning när man måste befinna sig nära. Det gäller varje år vid influensatider och har alltid gjort det.

Bild på man som stänger av skrämseln från TV:n

Att kalla en person med asiatisk härkomst, som är nästan lika vit som snö, för ”icke-vit” framstår inte som särskilt intelligent och vad är det förresten med denna stolthet att vara ”icke-vit” eller ”HBTQ-person”? För att se hur löjeväckande det hela är så föreställ dig att ni presenterar er själva som ”hetero-person” eller ”icke-svart”! Helt ok att vara en avvikare, men de där identitetstokerierna repellerar givetvis massvis med människor och flyttar bort fokus från de frågor vi bör fokusera på.

Under det där Q:et (och under viss extrem sekterism) ingår f.ö. barnvåldtäkts-personer. Är det lämpligt att vurma för detta? – Nej. Det repellerar människor bort från Vänsterpartiet. Det är ingen åsikt, men ett faktum. Hur många tjo och hej med ”Federlej” tål Vänsterpartiet? Fundera på det innan nästa pedofil-bomb briserar i svensk politik!

Hur många överdimensionerade bilder behöver egentligen kvinnan i röd basker? F.ö. en motsägelsefull artikel. Hennes far, var välkomnad i Sverige och hade dubbelt medborgarskap, men beslutade sig för att resa tillbaka till sitt hemland och sitter nu inlåst i Eritrea för sin kamp/agentverksamhet mot följande ideologi. Vilka arbetar den där familjen för egentligen? Var är ”rasismen”? I Eritrea? I Sverige? Verkar inte så, även om asiaten, i min mening, uttryckte sig rasistiskt.

Nyligen tryckte polisen ner en svensk journalist. Skrek journalisten ”Rasism”? – Nej. Naturligtvis inte. Att kvinnan i röd basker ljuger om vad polisen sade är betydligt mer troligt, anser jag, eftersom människor kan ha hemliga kameror på sig och polisen själv kan ha det, så polisen har särskild press på sig att vara PK idag, särskilt med HMF-lagen.

Polisskolornas psykologer tar, mig veterligen, inte in människor som inte kan hålla stilen i arbetet. Vad hon själv sade till polisen undanhåller hon förmodligen. Falskheten inom den godhet-signalerande vänstern är tämligen stor. Det har jag fått uppleva.

Men kvinnan i röd basker har rätt också. Det är en feg vänster, men fegheten sitter inte i hudfärgen, men inuti sektvänsterns klandervärda hjärnor och är det något jag föraktar så är det denna feghet. Enligt psykiatriprofessor Tara Swart, med indisk bakgrund, kan vi se skillnad i hjärnaktiviteten på kvinnor och män, men färgen på vår hud avspeglas inte i våra hjärnor, enligt Swart. Könsskillnaderna syns, men inte etnicitet.

Toppen med ”Klimatnödläge i Stockholm” en riktig dödsstöt för Miljöpartiets hycklande karriärister, om deras medlemmar och valboskap får syn på den. Visa dem! Ni kommer lura över MP:s fårskock i ett nafs. Att vetenskapen inte vet hur klimatet kommer bli är naturligtvis en helt annan sak. Det kan bli både varmare och kallare. Det vetenskapsmännen tycks ha bättre evidens för är att ekologisk hållbarhet är eftersträvansvärt. Det ger lägre utsläpp av CO2, NOx och SOx helt automatiskt, men fortsätt gärna med era globalistlögner i V, så att frihandeln kan fortsätta gynna monopolkapitalisterna! Inkassera sedan era provisioner i era bruna kuvert!

Bittra feminister och lesbiska kvinnorättskämpar borde rimligen meditera och tagga ned sitt hat mot män! Våld är redan olagligt. Män döms för våldsamheter, så även våldsamma kvinnor. Vad sägs om ett bättre fokus? Talade ex. med en kvinna med utländsk härkomst som ville skärpa straffen för barnvåldtäkt. Vem skulle inte rösta för det lagförslaget? 1%? Barnvåldtäktsmän? Vissa sekterister som vill gifta sig med och vill våldföra sig på flickebarn? Katolska präster?

Bra återigen att visa hur Miljöpartiet ignorerar den lokala/nationella biten vad gäller EU:s fiskekvoter, vilket dränerar lokalsamhällen på arbeten och dränerar Sverige på skatteintäkter. Att EU inte är najs, ja riktigt bajs, det har V fattat, men det är tyvärr monstertrålare, som den på bilden, som är problemet, så butikerna gör givetvis helt rätt som vägrar ta in småsillen.

tecknad flicka som leker medveslösWow. Ökat klassmedvetande i feministiska kretsar, men ändå liksom alltihop i fittilurium-rosa och en massa identitetstjafs som tar bort fokuset från klassperspektivet… ? Jag får minnesbilder från genusprofessorn från Spanien. Var är den röda färgen? Varför inte slänga ut den överbetalda genusprofessorn, som lever på sin gräddhylla uppe i Örebro? Kasta ut henne ur tidningen och ta istället in riktiga arbetare, sjuka, gamla och andra bidragstagare, män och kvinnor, sida vid sida, så ni får fokus på jämlikhet och klass igen! D.v.s. det som attraherar era naturliga väljare i skola, vård och omsorg, och andra delar av samhället.

9 reaktioner till “Åsa Mattsson, Vänsterpartiet : ”Hör av dig till Rött!”

 1. Tråkigt att du Martin kopplar samman politiska händelser ( och dess människor som är involverade i händelsen/ händelser ) med rövhålet. Vetenskapliga Partiet borde ha vetenskapliga ordformuleringar. Höj ribban ! För övrigt är det intressant att studera dina texter.

 2. Your rant will be for deaf ears, man! Du står emot en hel vägg av korkade feministhönor som klänger om varann.

  Vänsterpartiets hönor är så korkade och så grundlurade att det är synd att du hjälper dem, men trots att du försöker hjälpa dem, vilket är djävligt dum-snällt av dig för det du talar om är ju för helvete kommunism(!!!), så är jag säker på att de inte kommer plocka ur luddet ur öronen och börja lyssna och inte kommer be om ursäkt för vad de har gjort och inte kommer bjuda tillbaka allt intelligent folk som de har uteslutit, för i politiken är en enda sak viktigare än hederlighet och sanna argument, nämligen den där falska godheten och den ytliga narcissismen. För de förskrämda hönorna så är det viktigaste lydnad under de narcissisistiska hönorna. Din uteslutning har gjort dem ännu mer förskrämda och ännu mer lydiga.

  1. Du har rätt i mycket. Kanske är jag för snäll, men jag kryddar i vart fall med lite sanningens ord.

   Ludd i öronen och ”Cancel culture” är inte ovanligt i dagens makabra odemokratiska sekteristiska kultur.

   Massvis med förvirrade hönor vill inte ens diskutera rimlighet, om man inte har exakt samma åsikt som de har, vilket är vidöppna gränser för alla, helt oavsett skäl.

   Ett mer jämlikt och självständigt samhälle, med mycket låg invandring och fungerande integration/assimilation, som vi hade under Olof Palme, är i min mening demokratisk socialism, inte ”kommunism”. Där tycker jag inte att du har helt rätt.

 3. Gillar dig, Martin. Underbart att du finns. Visst finns det ”mansgrisar” men en sådan verkar du inte vara. Du är helt tydligt för jämställdhet. Radikalfeminister som infiltrerat V arbetar förmodligen fullt medvetet för att göra V till ett mycket frånstötande parti åt högern. Ibland känner jag dessa kalla högervibbar från dem. De saknar hjärta och är inte människor. Andra är lurade av dem. De vet vad de ska säga men har kalla ögon. De använder feminismen för att skaffa sig positioner och saknar skam. Vissa verkar hata alla män. Många är lesbiska och gör sina försök, men när män gör samma sak så är det ”masgris”, ”äckligt” och ”skamligt”. Dubbelmoral. Det rör sig om ren sociopati. Dessa sociopater arbetar ihop likt några slags galna hyenor. ”Kvinnogrisar” kallar jag dem för, men vad kan jag som ”normal” kvinna göra åt detta? De har dränkt partiet i sin feminism. Det handlar inte om jämställdhet. Det handlar om samma gamla förtryck som jag gick med i V för att motverka. I V förtrycks män. Punkt. Sjöstedt verkar ha varit tvungen att anlägga ett feminint beteende. För mig som älskar män var det hemskt att se. Jag lider i tysthet men vågar inte göra något åt deras framfart. Då blir jag nog utesluten. Det är jag helt säker på. Av ekonomiska skäl kan jag inte stödja dig idag, men om du lyckas få med dig fler så ska jag rösta på dig. Börjar det gå riktigt bra så går jag med i ditt parti, så ge inte upp! Fortsätt! Du behövs!

  1. Tusen tack kära Vänsterkvinna från Stockholm. Det värmer. Kul att någon i V har både hjärnan och hjärtat på rätta stället. Önskar dig ekonomisk trygghet, även om V inte lyckats skapa den i politiken än, men alltid verkar misslyckas att locka väljare, till glädje för S, MP, SD och den andra blåfrusna högern.

   Meditera, andas djupt, och föreställ dig gärna att 12 riktiga vänsterkvinnor (som du) går med i Vetenskapliga partiet och gör exakt som jag, d.v.s. med mod läser lusen av den falska radikalfeministiska vänstern och därigenom skapar en äkta ny vänster som sänker den falska!

   Det är exakt vad Vetenskapliga partiet ämnar göra!

   Vi, till skillnad från V, använder vetenskapliga argument för jämlikhet som sänker mordfrekvens, vilket skapar ett tryggare samhälle för barnen, samt jobb till alla, vilket naturligtvis även leder till rättvis jämställdhet mellan alla medborgare.

   Vad gör V? Tjatar om att importera reaktionära sekterister (som ser ner på jämställdhet), tänker skaffa 12-barnsfamiljer och vill gå på bidrag, samtidigt som V är emot marknadshyror som ökar byggandet? Hur kommer detta minska misären för de stackars barnen som blir resultatet och sedan inte får boenden?

   Hur vore det att bekämpa reaktionära sekter till barnens förmån, gynna öppet fritt tänkande barn och ha en politik för 0-3 barn per familj för barnens skull, samt förespråka Swexit och statliga subventioner till byggandet av billiga boenden åt alla, så att ungdomarna får chans börja sina liv på ett normalt sätt?

   Meditera, sök sedan likasinnade i V, med det ökade medvetande du kommer få! Du behövs!

   1. Tack för beröm. =) 12 som mig finner jag nog inte i V men kanske 3 och eventuellt några som har lämnat? Jo. Varför V inte talar mer om Swexit och statligt subventionerat byggande i kommunal regi är ett mysterium för mig. Jo. Reaktionära sekter är förfärligt för oss sekulära och ateister och för barnen som påtvingas sekterismen.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s