Gäng hånar funktionsnedsatt kvinna vars bil brunnit upp och hetsar mot TV3

Länkar inte direkt till Youtube, eftersom jag inte tror på den klandervärda plattformen, men länkar via Jenny Pipers kommentarsfält till videon: https://jennypiper.blog/2021/05/24/dansk-rasismdebatt-efter-att-familj-utsatts-for-verbal-attack/comment-page-1/#comment-40690

Min fråga till läsarna är om ni tror att den här rasismen mot kvinnan skulle pågå idag utan massinvandringen kombinerat med segregeringen och den högt uppdrivna arbetslösheten som politikeradeln har skapat, vilket folket har röstat för i tre decennier?

Vetenskapliga partiet skulle aldrig ha skapat den här makabra situationen. Dels skulle vår politik inte öppnat gränserna för kriminella gäng eller extrema sekterister, men enbart för riktiga flyktingar och barn som vill ta till sig svensk kultur, dels hade vi kastat ut kriminella, dels har vi inte för avsikt att fortsätta med den här segregeringen, den radikalfeministiska diskrimineringen, arbetslösheten och ”mångkulturen” som skapar intolerans och ännu mer kriminalitet. Vi är för ett enhetligt samhälle helt utan religiösa oljud eller religiösa symboler, eller radikalfeminism som skapar splittring mellan män och kvinnor, istället för sund jämställdhet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s