Kritik – Granskning av mordfrekvens – Trump har rätt enligt statistiken, men …

Ett får i keps och solglasögon
Ett betydligt vitare får.

I en bloggpost från Jenny Piper läser jag att Sverige är på god väg att bli Europas svarta får och att Trump raljerar återigen mot Sverige.

Så illa kan det inte vara tänker jag och Trump överdriver uppenbarligen ibland, så jag gör en kritisk granskning och slår upp en lista på hur illa det är ställt ungefär med mordfrekvensen i världen.

I källhänvisningarna till den artikeln finner jag även data om mordfrekvensen i världen från FN. Trump verkar tyvärr ha rätt enligt statistiken. Jämför man Sverige med Nordamerika och resten av EU så ser det inte så bra ut inuti Sverige sedan 2015.

Jag spekulerar i att orsaken förmodligen är en kombination av människor som George ”Open society” Soros, politiker som Reinfeldt med s.k. ”öppna hjärtan”, samt alla sex ständigt regerande partiers införsel av en allt högre nivå av ojämlikhet och arbetslöshet genom EU:s race to the bottom, medan de höjer sina löner, allt medan vi andra blir fattigare och att kriminaliteten dessutom tilltar.

Vad vi behöver är följaktligen lite mer nationalism vad gäller gränsen, samt utvisningar eller inlåsningar av kriminella element, men även lite mer jämlikhet, t.ex. gå ur EU, dela på jobben och dela på inkomsterna innanför nationsgränserna, d.v.s. sådant vi lär barnen på dagis, d.v.s. att de som är fredliga, hjälps åt och delar med sig får vara med, för annars blir det kaos.

Bild på Fredrik Reinfeldt med texten Kaos och elände? So sue me...

Trump hade visserligen rätt, men…

… notera att varken Trump, hans republikaner, Demokraternas krigshökar eller andra kycklinghökar, är så duktiga på sådant vi lär barnen på dagis. (fred, hjälpas åt och dela med sig) Det är heller inte våra svenska EU- och Nato-slickande politiker, som folket har valt i val efter val.

Räknar man in ”mordfrekvens” i ”svåra humanitära katastrofer orsakade av USA:s aggressiva krig mot andra länder”, så blir siffrorna betydligt högre för USA och de som har varit USA:s lakejer i EU. Tyvärr har Sveriges politiker ofta varit aktiva lakejer i dessa krigsförbrytelser.

Alltför många godhetssignalerande svenska lakejer har i realiteten varit för etnisk rensning, massmord på människor av andra raser, samt uppspolade barn på Medelhavets stränder, tvångsgiftermål med barn och slaveri.

Kompensera för vad ni är medskyldiga till, om ni minns något av det som ni lärde er på dagis!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s