Dr Astrid Stuckelberger vittnar om vad som pågår i WHO

Snaran dras åt kring de bedragare som helt evident har planerat den s.k. ”pandemin”. I ett Bitchute-klipp vittnar Dr Astrid Stuckelberger inför en panel av jurister om chockerande saker som pågår i WHO och i Schweiz. Hon påstår att en ekonomisk intressent har sökt status som nation och hur ett företag har getts total rättslig immunitet.

Videon som är på engelska ligger på Youtube, där automatisk textning till svenska finns att tillgå, men jag länkar inte dit med tanke på dess historik av makaber censur, data-mining och övervakning. Jag behöver själv inte textning så jag har laddat ned ”Audition with Dr Reiner Füllmich for international lawsuit Nuremberg” via Bitchute på mp4.

Min egen tanke om videon är att, om de skyldiga inte kan dömas i vanliga domstolar, så kommer de nog enbart kunna dömas i folktribunaler efter revolutioner, för om regeringar och rättsstat går ifrån att utkräva ansvar för bedrägeri mot och massmord, av det folk de är valda att beskydda, så är de naturligtvis själva korrumperade bedragare.

I en demokrati utgår makten från folket, men inga regeringar har getts mandat av folket att bedra folket. Därför kan folket/polis/militär med all moralisk rätt följaktligen arrestera bedragarna och döma dem när helst de vill, både politiker och de som har korrumperat dem.

Faktum är att den som INTE medverkar till att bedragarna utdöms straff, på det ena eller andra viset, indirekt blir medhjälpare till massmord. Därför vore det extremt märkligt, i min mening, om inte polis och militär, som anser sig arbeta för folket, antingen leder (eller åtminstone stödjer) folkets revolution mot de odemokratiska korrupta bedragarna. Det är ju faktiskt vi, folket, som betalar skatt till deras löner.

Mer intressant:

Jag har nu även skickat länkar till tyska vänner om https://corona.film/ . Detta är en utmärkt film om Covid-19, helt på tyska, som är utmärkt för de av oss svenskar som fick den enorma fördelen av att lära oss tyska i skolan.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s