Alternativ analys – Innan du tar vaccin mot Covid-19

Nationalkapitalisterna på SwebbTV, är visserligen patrioter som försöker rädda oss medborgare, även om de tillhör den politiska högern som gärna ser ett ojämlikt samhälle och polisstat, men de upplyser ändå om de sannolika monopolkapitalistiska och globalistiska orsakerna bakom frånvaron av kända behandlingsalternativ mot Covid-19, samt den sannolika orsaken till användandet av okända vaccin med kraftiga biverkningar:

https://swebbtv.se/w/442fb87e-3142-49c3-89e4-04d4a9e7ec46

Det är intressant. Men varför är då dessa nationalkapitalister emot monopolkapitalismens psykopati?  -Jag gissar att vi har att göra med kapitalister med viss moral, trots att de gärna vill skapa ett ganska ojämlikt samhälle. Jag tror inte att det beror på att vi har att göra med kapitalister som inte lyckades ta för sig tillräckligt för att nå monopolställning själva. Nej. Det är inte avund, men snarare medkänsla med egna familjemedlemmar, vänner, bekanta och svenskar som jag tror vi ser här.

Den som tror att den här ”pandemin” inte var planerad och orkestrerad av psykopatiska illusionister bör i min mening ta en titt på kollaget för The Economist 2015!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s