Michael Yeadon – Vaccinpass och sedan massmord? Psykopati?

⁣⁣⁣Intervju med Michael Yeadon (med svensk undertext). Yeadon har arbetat 32 år i läkemedelsindustrin och bl.a. varit vice VD och chefsforskare på Pfizer, där han arbetade i 16 år.

Yeadon redogör för sin ståndpunkt om pandemin, vaccinet, frågan om virusvarianter, påfyllnadsvaccin och inskränkningarna i våra medborgerliga fri- och rättigheter. Detta är en vädjan från honom till världen om att vakna och agera innan tiden runnit ut.

– Hur man räknar dödsfall
– Nedstängningar (Lockdown)
– Asymtomatisk smittspridning
– PCR-test
– Forskare vågar inte säga något
– Nedstängning/lockdown
– Mindre farligt än influensa, för de allra flesta
– Hur du kan veta att jag är ärlig och uppriktig
– Pengar styr forskningen
– Antikroppar och T-celler
– Hur farligt är viruset?
– Flesta åtgärderna onödiga
– Alternativa mediciner mot Covid-19
– Virusvarianter/mutationer
– Varför tillverkas ”påfyllnadsvacciner”?
– Den som haft smittan är immun
– Vaccinpass – slutet på friheten
– Hur nå ut med informationen?
– Samma resultat oavsett åtgärder (exempel: USA och Europa)
– Nöd-godkända vaccin och medicinskt experiment
– Det är dags att säga NEJ


Personligen misstänker jag att viljan till den totalitära kontrollen är sannolik, med tanke på att totalitära psykopater alltid har sökt sådan makt genom historien, samt att ”massmordet” sannolikt är riktat mot kvinnors äggstockar för att skapa infertilitet, eftersom ett alltför synligt massmord skulle avslöja agendan och skapa revolution, i vilken de totalitära psykopaterna och deras lakejer förmodligen riskerar utdragen tortyr till döds, i syfte att avskräcka framtida psykopater från liknande bravader.

Vad de vill är sannolikt att minska populationen långsamt, utan att det märks, samtidigt som de tar ännu fler marknadsandelar. Det är inget moraliskt fel att minska populationen till balans med naturen, enligt forskning om ekologisk hållbarhet, enligt Population Matters, men då ska vi komma ihåg att de människor som håller i makten idag är manipulativa psykopater utan moral, vilket ofta syns i deras beslut.

Deras manipulativa psykopati är förmodligen också anledningen till att glyfosat, och andra gifter ännu inte har förbjudits, medan eliten självt med all sannolikhet äter ekologiskt. Psykopatin leder sannolikt också till att man inte informerar tydligt om faran med mobilstrålningen och rimliga åtgärder.

Psykopaten ser inget problem med cancersjukdom hos andra, eller infertilitet hos merparten av alla kvinnor. Tvärtom så kan de njuta av att andra plågas av kemoterapi eller infertilitet, medan de själva tjänar pengar på lidandet, med ett leende.

 

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s