Björn Hammarskjöld

Den fantastiska Zoia Zakariasdotter intervjuar Björn Hammarskjöld, assisterande professor i pediatrik i Strömstad och f.d. överläkare i pediatrik, filosofie licentiat i biokemi, virolog och molekylärbiolog som har skrivit vetenskapliga artiklar i mer än 50 år.

Även om ljudnivån är ojämn i videon och tyvärr inte är textad, så är det intressant att lyssna om man justerar volymen med jämna mellanrum.

Hammarskjöld har arbetat i laboratorium med DNA och RNA, samt PCR-teknik och berättar pedagogiskt hur det fungerar.

Hammarskjöld tar upp etiska hänsyn och en begäran till Etikprövningsmyndigheten om allt som handlar om Covid-19, men inget tycks röra vaccinerna.

Hammarskjöld menar att våra lagar kan, bör och ska appliceras på det som sker och anser att åklagare måste kontaktas direkt och att pensionärer spelar en viktig roll eftersom de inte behöver frukta för att förlora jobbet.

Hammarskjöld tar upp Helsingforsdeklarationen som föreskriver etiska regler för forskning på människor. Patientsäkerhetslagen tas upp, såväl som grundlagen, EU-rätten, grundlagen, regeringsformen och brottsbalk.

Hammarskjöld nämner forskningsfusket som har ökat de senaste 20 åren, bl.a. angående för låg konsumtion av salt och påföljande högt blodtryck och hur Livsmedelsverket är med på lurendrejeriet som har resulterat i 2,5 miljoner svenskar på blodtryckssänkande medicin som utgör en enorm kassako för läkemedelsindustrin och en enorm belastning på vården, samt leder till förtida död.

Hammarskjöld ger bra räkneexempel på hur stora mängder Vitamin D3 som man bör äta (om man inte får vitaminet via UVB-strålning) och varför det är rimligt att göra det. Han menar att 99% av folket har brist på vitamin D3 och hur intaget bör justeras efter kroppsvikten, samt hur en låg nivå av D3 hos mamman leder till dålig dos i bröstmjölken. Han menar att rätt mängd vitamin D3 är bättre än att ta vaccin mot Covid-19 samt kan minska massvis med sjukskrivningar.

Antalet fall av hudcancer (exklusive malignt melanom) i Sverige har ökat med 59 procent de senaste tio åren enligt Strålsäkerhetsmyndigheten.

Till skillnad från Socialstyrelsen så misstänker Hammarskjöld att ökade fall av hudcancer INTE beror på den nyttiga solstrålning som skapar D3 i huden, men att hudcancern beror på användningen av solkrämer som innehåller olika bensenderivat som vi vet är cancerframkallande.

Möjlig användning av Grafen.

Domareden

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s