Giljotinen är inte lösningen – Den är alltför mild, men du är för lydig och feg

När en man i Frankrike olydigt reser en giljotin med alla namn på de politiker som förtrycker och förstör samhället så är det olagligt och många ojar sig. Jodå. Det är ett ”hot”. Visst. Det är kanske t.o.m. en lag som accepteras av folket som drabbas av politikernas korruption, för folket är snällt och vill inte skada någon, vill inte orsaka lidande eller döda, samt vill att alla ska må bra. Fråga vem som helst!

Men ingen ställer sig frågan hur vi bäst avskräcker dessa psykopat-politiker från att starta krigsförbrytelser, massmigration från elände, förtryck och förstörelse av samhället, så att alla människor kan må bra. Ingen frågar sig varför inte straffet för politiker borde motsvara konsekvenserna av deras politik? Varför gör vi inte det?

Vem tar hänsyn till alla de människor som knäcks i spåren av politikeradelns nedstängningar, i den arbetslöshet och ojämlikhet som politikerna skapar, i den dåliga ekonomi de skapar medan de höjer sina egna löner, eller de drogproblem som de uppmuntrat till genom sin politik? Det är droger som människor ibland lurats att ta för att glömma den bistra verkligheten, men den försvinner inte så lätt.

Vem tar hänsyn till att människor drabbas av att gränserna läcker illegala vapen och droger som såll? Det ökade våldet? Vem tar hänsyn till den ofta frånvarande vården som folket behöver, vilket alltför ofta leder till utdraget lidande och död?

I min mening är giljotinen ett alltför milt straff för den politikeradel som utsätter folket för utdraget lidande och död. Det står inte i proportion till förbrytelsen. Inte alls.

Giljotinen innebär nämligen alls inget lidande. Chopp chopp chopp, så har den klandervärda politikeradeln, som folket inte behöver, fått kila vidare. Detta är inte rättvisa!!! Giljotinen uppfanns inte för att vara ett straff, men för att vara s.k. ”human”. Men vad är det för humant med detta med tanke på framtidens generationer? Hårt arbetsläger och daglig tortyr vore faktiskt mer rimligt, eftersom det skulle avskräcka framtida politikeradel att hitta på något liknande igen mot folket!

Giljotinen avskräcker inte någon. Evidens är naturligtvis att politikeradeln inte fruktar folket alls idag. De går emot folkviljan, på punkt efter punkt, i val efter val. De är helt säkra på att fulmedia kommer hjälpa dem att fortsätta med detta utan att journalisterna ställer kritiska frågor eller tar upp rimliga alternativ till diskussion.

Du, de gamla, de arbetslösa och barnen ska fortsätta att bli rektal-penetrerade av politikeradeln och du kommer lyda, dra ner byxorna och ligga still i båten och t.o.m. rösta för ännu mer av samma behandling, fastän det gör riktigt ont där bak, och du kommer muttra eller skrika negativt med nävarna hårt nerkörda i byxfickorna. Eller hur? Det har du nästan alltid gjort.

Till din granne kommer du muttra eller skrika att man kan ändå inte göra något. Naturligtvis är detta en stor fet lögn. Vi kan göra nästan vadsomhelst, om vi bara vill och inte är så djävla fega. Jag säger inte att Breivik gjorde rätt att agera både domare och bödel, men att man KAN göra något år en förrädisk korrumperad politikeradel är helt uppenbart, även om just Breivik som enskild förmodligen inte påverkade helheten särskilt mycket ändå. Alla revolutioner är också evidens om att man KAN göra något mer varaktigt OM man organiserar sig.

Men politikeradeln är övertygad om att du kommer lyda passivt och rösta på något av de 8 alternativ som de har kontrollen över, och folket aldrig får tillgång till, för om folket går med i partier och har en åsikt som avviker det minsta från politikeradelns gemensamma plan så utesluts de med olika osanna och bisarra motiveringar. Detta är naturligtvis inte ”demokrati”, men åsiktsförtryck. Att avskaffa sådan ful och falsk politikeradel vore faktiskt ytterst demokratiskt.

Politikeradeln vet också att småpartierna (allra oftast) är för korkade för att valsamverka mot 4%-spärren, som politikeradeln också har skapat. Politikeradeln vet att du är för korkad för att stödja eller rösta på partier som faktiskt valsamverkar. Du är deras lydiga lilla slav. De vet om det och du vet om det, eller hur? Du kommer inte vara motiverad att vara olydig, eller hur? 7 personer med karaktär röstade för bred valsamverkan 2018. Vad kommer du göra fram tills 2022? Hur många vill du att vi ska bli?

Mer intressant:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/05/09/olika-former-av-logn-del-22-uppfostran-i-att-agera-som-ett-lydigt-djur/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s