Covid-19 – Vaccination av barn – Hej kära objektiva SVT!

Tittade på https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/knackfragan-varfor-ska-vi-vaccinera-barnen

Den undersökande och högt prisade journalisten Johan Bergendorff säger något väldigt motsägelsefullt, d.v.s. att vaccineringen av barn förväntas få lika många biverkningar som vuxna har fått. Det finns data som visar lindriga och allvarliga biverkningar. Dödsfall och svåra skador går under ”allvarlig” i statistiken, OM lilla jag har förstått saken korrekt. Ändå avslutar Bergendorff med ”100% skydd för barn”. Märkligt. Det är ju evident i sig självt av det han säger inledningsvis att det inte är sant. Varför blåljuger Bergendorff på slutet? Har ni frågat honom om detta?

Kommer lilla jag nu bli ”Årets ögonöppnare” ”Årets granskare” som s.k. medborgarjournalist? Tveksamt, men det finns en mycket berömd journalist från USA som kanske förtjänar priset? Jag har översatt hans senaste artikel. Definitivt något för en grävande journalist på SVT, tycker jag, som säkert kan bli prisad när det hela är över. Här har ni mitt eget översättningsarbete:

https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/08/08/paul-craig-roberts-sa-orkestrerades-covid-pandemin/

Lilla jag vill även upplysa er om att det även finns många svenska läkare som framträder via podden och tuben ”Modiga Människor”. Det är också otroligt intressant för alla svenska TV-tittare och skattebetalare, anser jag. Varför intervjuar ni inte dem?

Vore kanske kul med lite undersökande opartisk journalism innan morden på barnen börjar, eller ska man bara köpa popcorn och luta sig tillbaka i någon liten Dorf eller Hof uppe i de nazistiska tyska bergen, med en fet check från läkemedelsbolagen som säljer de ”nödgodkända” vaccinerna?

Vad kommer domen att bli för SVT:s journalister när/om Nürnbergrättegångarna 2.0 blir verklighet, tror ni? På tal om det så har redan den berömde juristen Dr. Reiner Fuellmich tagit tag i saken om bedrägeriet med PCR-tester som ger alltför många falska positiva. Det var förresten han som fick VW fällda för fusk i USA. Har ni rapporterat om detta? Om inte, så varför inte?

MVH
Martin Gustavsson
Vetenskapliga partiet

Annons

2 reaktioner till “Covid-19 – Vaccination av barn – Hej kära objektiva SVT!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s