Video – Jag uppmärksammar återigen direktdemokrati och valsamverkan

Via Valsamverkanspartiets öppna fria blogg uppmärksammade jag i går kväll direktdemokrati och valsamverkan genom en video, som har publicerats på det fantastiska Internet Archive (MP4-18MB och MP3-6MB). I videon har jag bjudit in Ulf Bejerstrand, men han dök tyvärr inte upp. Videon har jag även textat på Fultuben, så att de med dålig hörsel också ska kunna ha chansen att ta del av den innan jag plockar bort den därifrån.

På Fultuben håller alla fulingar till, i syfte att gynna den inkompetent galna makt som äger och kontrollerar den och vill ni inte längre vara fula gubbar eller dumma kärringar, så får ni gärna ändra på den saken!

Så den fuling som envisas med att ständigt publicera enbart på Fultuben eller Facebook, trots att denne blivit upplyst om sin belägenhet, ska ni fan inte lita på, i min mening! Vem jobbar den personen för, egentligen? Försöker de i själva verket krossa direktdemokrati och valsamverkan? Inte omöjligt. Demokratin har faktiskt väl definierade antagonister.

Ursäkta om jag verkar paranoid, men jag har lärt mig den hårda vägen att inte vara naiv. Var inte naiva, gott folk! Var skeptiska, men också positiva och konstruktiva! Förkovra er, meditera, tänk och handla med god karaktär! Och framförallt valsamverka med nya partier, när infiltratörer, demagoger och despoter lyckas ta över dem! De vill inte att du ska höras, och de vill inte att du ska få vara med och bestämma!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s