Hur kan man förebygga Covid-19? Genom att få in Zink i cellen?

Jag snubblade över denna svensktextade video, med Vladimir Zelenko om receptfria läkemedel mot Covid-19, som förmodligen går ut på att sälja hälsopreparat, för sådan är kapitalismen, men om vi antar att läkaren ändå vill väl, samt studerar saken lite djupare, så sammanfaller det med att äta nyttigt i allmänhet, så trovärdigheten ökar därför i min mening, eftersom jag mår toppen när jag äter nyttigt.

”Quercetin är en växt-flavonol” … ”Den återfinns i många frukter, grönsaker, blad, frön, och spannmål; rödlök och grönkål är vanlig mat som innehåller avsevärda mängder quercetin.”

”Quercetin is a plant flavonol” … ”It is found in many fruits, vegetables, leaves, seeds, and grains; red onions and kale are common foods containing appreciable amounts of quercetin.” Source: https://en.wikipedia.org/wiki/Quercetin

När Snopes klankar ned på läkaren så ökar trovärdigheten för läkaren, anser jag, för vi vet ju vilka intressenter som ligger bakom alla dessa ”faktagranskare”, d.v.s. de som vill sälja vaccinationer.

Intressant är att:

Vi redan vet att lök är nyttigt och att grönt te hjälper mot stress, samt att stress sänker D-vitamin-nivåerna och att D-vitamin skyddar mot Covid-19. Zink finns i många saker, men man ska tydligen se upp med fytinsyra som motverkar Zink-upptaget och därför fermentera bort fytinsyran, t.ex. genom att göra, eller köpa, surdegsbröd i vilken spannmål, malda nötter och frön fermenteras.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s