Öystein Rönne – Covid-19 – Foliehatt, konspirationsteoretiker eller lagom nivå av misstänksamhet?

När jag tittar på Öystein Rönnes senaste inlägg som han har automatöversatt (ofta felöversatt) med hjälp av Googles servrar och publicerat på Rumble, där något som liknar en feminiserad Daesh-arab i svart klänning intervjuar, så tänker jag först att det här är foliehatt i kubik…

… men om man ska kalla sig vetenskaplig så måste man vara både öppen och skeptisk och inte döma folk för snabbt, för annars hamnar man lätt i VoF-träskets sekteristiska hållning där s.k. ”vetenskap” gjorts om till en religion som skall bankas in i folkets huvuden och där det raljeras mot människor med andra hypoteser.

Vetenskap är ingen religion. Det är främst en metod. Vetenskaplig metod. En av de främsta metoderna kallas för hypotetisk-deduktiv metod, en metod som innebär öppenhet inför nya hypoteser som man sedan försöker falsifiera.

Inom vetenskapen råder inte ”konsensus” eller ”demokrati” och det är medvetet så, eftersom detta är ett välkänt argumentationsfel som kallas för ”ad populum”, vilket kan liknas vid tanken på att alla flugor inte kan ha fel. Skit smakar gott.

Det är ofta så att en vetenskapsman kommer okonventionella hypoteser, vilka genom experiment inte har gått att falsifiera, vilket gör att denne vetenskapsman ofta lyckas förändra den gängse uppfattningen… tills någon kommer med en ny hypotes och experiment som falsifierar den till förmån för en bättre modell som stämmer ännu bättre med verkligheten.

Det är detta som Robert O. Young försöker göra. Hans sätt att resonera avviker till stor del från det gängse sättet att se verkligheten, samtidigt som han välkomnar och uppmanar till falsifikation, men en hel del gängse kunskap används också i hans hypoteser OCH hans hypoteser går att falsifiera av andra forskare om de vill försöka, vilket är ett krav inom vetenskapen. Att Wikipedias politruker raljerar mot honom är för mig en signal om att Youngs hypoteser kan vara av intresse.

Klippet innehåller dessutom patentansökningar såsom US10786570B2, vilket sammantaget med kunskapen om hur psykopater tänker och människors godtrogenhet inför manipulerande psykopater kanske kan förklara varför viljan att injicera precis alla godtrogna, p.g.a. en influensa med låg dödlighet, är så pass stor som den faktiskt är?

Vid influensor med betydligt högre dödlighet än Covid-19 har denna vilja att injicera alla inte alls funnits. Då har man främst erbjudit sköra människor vaccin och rekommenderat isolering. Det har heller aldrig varit tal om att genom tvångsåtgärder stänga ner hela samhällen, samt aldrig varit på tal att injicera fullt friska barn och riskera allvarliga biverkningar hos dem, bara för att rädda människor över 80 år som redan är nära döden.

En annan sak som jag frågar mig är varför munblöjor, som bevisligen inte filtrerar bort tillräckligt med virus, rekommenderas och används överallt, istället för ordentliga masker och ordentliga filter som filtrerar både inandningsluft och utandningsluft? Kan det vara så att om inte influensan skapar registrerade fall så finns det heller ingen pandemi, och finns det ingen pandemi kan man heller inte injicera människor? Bara en tanke.

Alltså finns det i min mening all anledning att vara vaksam! Det jag efterfrågar nu är att fler forskare och läkare sparar och undersöker de tomma vaccinbehållarna och blodpropparna hos liken och därigenom kan bekräfta eller dementera att de innehåller grafen eller grafenoxid, andra metaller eller parasiter!

Välkomna till Vetenskapliga partiet med era kommentarer, iförd folie, eller utan folie, samt var gärna med på en intervju via Jitsi Meet och sänk gärna hela hypotesen medelst evidens som vi gladeligen publicerar på Internet Archive! Vi tolererad det mesta, utom t.ex. intolerans eller massmord av oskyldiga.

Mer intressant:
https://fragor.lakemedelsverket.se/org/lakemedelsverket/d/finns-det-grafenoxid-i-vacciner-mot-covid-19/
Light on Conspiracies – The Best Exposing Corona Scandemic Video Ever

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s