Jimmy Dore intervjuar Robert Malone, uppfinnare av mRNA-vaccin-teknologi.

En av våra favoritamerikaner, Jimmy Dore, intervjuar Robert Malone. Se den upplysande intervjun: EXPLOSIVE Truth About Vaccines & COVID w/Inventor Of mRNA Vaccine Technology, Robert Malone som kan översättas automatiskt till svenska, genom rätt inställning, om så önskas.

Robert Malone är en amerikansk virolog och immunolog. Malones arbete fokuserar på mRNA-teknologi, mediciner och forskning om återanvändning av mediciner.


För övrigt. Nej. Covid-19 går inte om spanska sjukan i allvarlighet. Det är Fake News. Om man fifflar med dödligheten genom att förvägra gamla människor syrgas, dödar dem med morfin, skickar hem dem utan behandling eller kallar död genom biverkningar av vaccin för ”Covid-19”, samt inte ger profylax eller INTE ger de vitaminer som stärker immunförsvaret, eller inte använder HEPA-filter för att skydda sköra, så är INTE viruset i sig allvarligt, men hanteringen av den s.k. ”pandemin” allvarlig.  Under spanska sjukan dog inte sköra eller spädbarn, men fullt friska vuxna människor. Det är raka motsatsen med Covid-19.


Mer intressant:

Youtube & BitchuteThe Intellectual People podcast – Dr. Robert Malone, Inventor of using ”RNA as a drug” and core mRNA and DNA vaccine technologies.

Youtube & Podtail – Dr. Robert Malone 2017 – Repurposing Drugs to Tackle Emerging Infectious Diseases.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s