Var det professor Ralph S. Baric i USA som skapade och släppte ut SARS-CoV-2?

Vi har väl alla hört Donald Trump repetera ”The China virus”, men hur sant är det? Ville konspiratörer i USA släppa ut viruset i Kina och skylla på Kina, men tjäna pengarna själva på tester och vacciner? En hel del tyder på det i denna video från Vimeo. Om detta stämmer så är SARS-CoV-2 som kan ge Covid-19 att betrakta som ett kombinerat biovapen och propaganda-attack.

Med tanke på den låga dödligheten av denna influensa, faktiskt en så pass låg dödlighet att man har tvingats avliva äldre medelst morfin och intubera, samt fiffla med PCR-testcykler och statistik, samt tvingats skrämma folk via medierna med antalet fall och antalet döda, men utan att jämföra med tidigare influensor, samt har undanhållet möjligheterna till profylax för sköra människor, så är dock ”biovapen” kanske en överdrift? ”Biovapen” skulle rimligen innebära att det hade varit en äkta pandemi, enligt definitionen som fanns i WHO innan 2008, men så är det definitivt INTE.

Till saken! Uppgifterna i videon verkar ha sammanställts i Kina och är intressant ”propaganda”/information som verkar motverkar Trumps ”propaganda”/information. Enligt videon fick nyligen en professor vid namn Ralph S. Baric, från University of North Carolina, väldigt stor uppmärksamhet för att han arbetat med coronavirus-relaterad forskning under väldigt lång tid.

I ett brev till WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus meddelades FN:s kontor i Geneve, av den kinesiske ambassadören Chen Xu, att laboratorierna i University of North Carolina och Fort Detrick var i brådskande behov av en ”transparent undersökning”. Baric’s namn har ofta använts av Kinas utrikesdepartement i pressmeddelanden.

Jag anser att ”Cui Bono” pekar på oligarker i USA som profiterar. Den första indikationen på en konspiration från ”djävulens synagoga” (som den hedervärde juden Jesus kallade dem) fick jag via Kollaget på The Economist 2015, men förstod vid tidpunkten inte någonting om vilken slags brottslighet dessa djävulsdyrkare planerade. Nu verkar det klarna.

Numera är detta brott mot mänskligheten för mig helt evident. Jag ser inte hur de kommer kunna slingra sig vid en Nürnbergprocess 2.0. ”Djävulens hantlangare” verkar ha sina fingrar djupt ner i syltburken. Kommer de dömas för sina brott? Det är nog oundvikligt. Ju förr desto bättre för framtidens generationer, anser jag.

De skyldiga oligarkernas rikedomar, som då kan kompensera alla världens folk för de massmord de har utsatts för, kan t.ex. satsas på bättre beredskap inför verkligt farliga influensor, såsom Spanska sjukan (som förmodligen kom från Kansas i USA och var resultatet av zoonos mellan flyttfåglar och domesticerade grisar).

Frågan är väl bara om dagens ”rättssystem” har förmåga att häkta, processa och utdöma rimliga straff för de skyldiga oligarkerna och deras medlöpare, innan allt fler biverkningar tillåts kallas för delta-omega-varianterna? Tveksamt, men kanske finns det ett annat sätt att få stopp på illusionisterna, t.ex. valsamverkan för mer direktdemokrati och inrättande av folkdomstolar? Vad tror du?

Om du hjärntvättar dig med fulmedia varje dag så kan jag enbart rekommendera dig att lyda order och ta så många sprutor med okänt innehåll som möjligt! Jag är inte emot det alls. Inte alls. Planeten har nämligen överbefolkning och enligt vetenskapen så är det inte bra för framtidens generationer. Försök bara inte få mig att lyda fulmedia! Det är fullkomligt utsiktslöst. Min tillit till fulmedia har legat på noll väldigt länge nu.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s