Hederliga läkare kritiserar Svenska barnläkarföreningen, Svenska skolläkarföreningen och Smittskyddsläkarföreningen

Hederliga läkare med karaktär tycks vara en ovanlighet, men här har vi några läkare som helt tydligt inte går läkemedelsbolagens ärenden, men modigt står upp mot dem. Läkarna menar att Vaccin från 12 år inte är att rekommendera enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.

Läkarna som bör hedras för sitt initiativ heter:

Magnus Burling, specialist i allmänmedicin, Hans Zingmark, specialist i intern- och lungmedicin, Sture Blomberg, specialist i anestesi och intensivvård; docent, Maria Papadopoulou, ögonspecialist, Ida Höglund, specialist i kirurgi, Hans Sjögren, specialist i anestesi och intensivvård, Carina Ljungfelt, specialist i allmänmedicin, Ann-Cathrin Engwall, immunolog och virolog; doktor i molekylär cellbiologi med immunologisk inriktning, Ragnar Hultborn, specialist i onkologi; professor emeritus, Susanna Hartmann-Petersen, specialist i dermatologi; disputerad, Boris Klanger, specialist i allmänmedicin; verksamhetschef, Christina Malm, specialist i allmänmedicin, Bo Jonsson, specialist i allmänpsykiatri; med dr, Anette Stahel, fil mag i biomedicin, Ludwig Hellmundt, specialist i anestesi, smärtläkare, Nina Yderberg, specialist i barn- och ungdomspsykiatri, Anna Maria Wiedemann, specialist i allmänmedicin, med dr, Gabriel Winsnes, läkarstuderande, Kristian Holmberg, specialist i allmänmedicin, Dinu Dusceac, specialist i kardiologi; disputerad, Margareta Andersson, specialist i allmänmedicin, Lilian Weiss, specialist i allmänkirurgi; docent, Mac Åberg, specialist i ÖNH, Nils Littorin, leg läkare; doktor i klinisk mikrobiologi.

Går detta att lösa enbart genom att skriva i läkartidningen eller genom de plattformar som ägs av samma banker som äger läkemedelsbolagen? Jag är öppen för att det kan gå vägen, men tyvärr skeptisk, med tanke på evidens om att allt det som framkommit hittills inte har bitit på dem det minsta.

Och det är därför vi bör organisera valsamverkan och direktdemokrati tillsammans! Här kan ni läsa mer om min egen version av en mer vetenskaplig och sann direktdemokrati. Om ni är motiverade att organisera något som utmanar politikeradeln på allvar, så välkomna att kontakta mig för möte via Jitsi Meet i kommentarsfältet nedan! Jag kan även spela in och föreviga er på Internet Archive om så önskas. (Likt Richard Stallman gillar vi varken Facebook eller Youtube så vi undviker att använda dem.)

albert_einstein_80x80”De flesta säger att intellektet är vad som
kännetecknar en stor vetenskapsman.
De har fel: Det är karaktär.”
/Albert Einstein

Mer intressant:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/?s=covid-19
https://lakaruppropet.se/project/gp-3-4/
https://annikadahlqvist.com/2021/09/23/lakartidningen-vaccin-fran-12-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet/
https://checkfact.org/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet-20-specialistlakare-immunologer-m-fl-i-lakartidningen/
https://www.thenhf.se/vetenskap-och-beprovad-erfarenhet-begreppet-anvands-som-harskarteknik/
https://nyadagbladet.se/debatt/varfor-ignoreras-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet-i-strategin-mot-covid-19/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s