Journalism – Chang Frick – Arbetarklass mot viss ”journalistadel”

Chang Frick angriper i sin artikel ”Hata och hota journalister på rätt sätt – så gör du” och bjuds in till Riks. Frick menar att en viss ”journalistadel” har ett förakt mot arbetarklassen, samt menar att de måste få uppleva vad de utsätter arbetarklassen för.

Frågan är om denna Maoistiska hållning, om att man inte vet hur det sura äpplet smakar, förrän man biter i det själv, kommer fungera på denna manipulerande ”journalistadel”, som uppenbarligen ser sin egen dubbelmoral som en dygd?

Räcker deras intelligens? I klippet ser man tydligt hur poängen inte landar i teflonskallen. Poletten trillar inte ned. Jag ser detta som ett evidens för att det förmodligen inte kommer fungera. De bryr sig inte om andra människors barn, så frågan är ju om de ens bryr sig om sina egna barn? Tveksamt.

Denna ytliga narcissistiska ”journalistadel” kommer sannolikt aldrig förstå sin egen belägenhet. Lektionen i moral  och anständighet kommer med all sannolikhet gå in i ena örat och ut i det andra, tror jag. Det kortsiktiga egenintresset styr.

Jag tror att det enda som kan få slut på masspsykosen, hos det drabbade folket, är att väcka människor genom att få dem att förstå hur man skiljer på lögn och sanning så att arbetarklassen skrotar journalistadelns dumheter, inte länkar till dumheterna, inte prenumererar på lögnerna, inte hjärntvättar sig med villfarelserna, samt berättar exakt varför för varann.

Fuljournalister och fulmedier som inte håller sig till evident sanning och inte vill rapportera objektivt, inom ramarna för journalismens etiska regler, måste helt enkelt bli av med inkomster och jobb, men helt utan att utsätta deras barn för någonting alls, för deras barn är helt oskyldiga.

Det är allas vår uppgift att få det att ske. Ja. Det krävs lite karaktär i början att bryta invanda fulmedia-mönster, men belöningen är att vi vinner ett fritt, öppet och skeptiskt sinne. Ditt ansvarstagande kommer garanterat att öka din intelligens också, kanske inte upp till Chang Fricks nivå, men ändå till högre höjder.

Smickret av Frick är helt uppriktigt menat, helt oavsett om Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet får uppmärksamhet tillbaka eller ej, men visst vore det kul. Vi är ju helt mörkade av fulmedia.

Mer intressant:
https://nyheteridag.se/darfor-vill-jag-hjalpa-frida-boisen-att-forsta/
https://nyheteridag.se/ramberg-och-strandhall-rasar-mot-chang-frick-i-svt/

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s