Covid19 – Det är inte kul när konspirationsteoretikerna får rätt

Man vill ju tro att världen är god, inte att ondskan styr. Man vill ju tro att de som varnar oss har fel och bara har drabbats av en släng paranoia, eller bara har analyserat lite fel. Samtidigt måste vi kritisera konspirationsteoretiker som sväljer uppenbar bluff i sin egen narcissistiska vilja att väcka känslor eller att framstå som rebeller. Det är ju alls inte sanningssökande de håller på med.

Dessa klandervärda konspirationsteoretiker ropar efter vargen när det inte finns någon varg och det är i min mening ett folkförräderi, eller om det drabbar oss i ett ännu okänt biovapen-krig så är även detta extrema ropande efter vargen ett fruktansvärt landsförräderi.

Likväl så var det inte enbart galna konspirationsteoretiker som varnade oss om virusets ursprung, men även en Nobelpristagare i mikrobiologi/medicin från Frankrike m.fl. som innehar kompetens på området.

Nu verkar det dock stå klart att alla som fördömde konspirationsteorin om ett virus skapat i laboratorium som har läckt ut, eller har släppts ut, förmodligen vilseledde oss, medvetet eller omedvetet. Jag ser det inte som en konspirationsteori längre. Teorin verkar vara korrekt och brottslingarnas konspiration är avslöjad.

De skyldiga, Fauci och andra med ekonomiska intressen av pandemi, visste mycket väl vad de pysslade med och försökte, helt evident, dölja sin egen inblandning och att viruset sannolikt var skapat i laboratorium, så en mycket ondskefull konspiration ligger med all sannolikhet bakom.

Döms inte alla de som har medverkat till döden, för massmord och folkmord, så finns det ingen rättsstat och ingen rättvisa. Vill folket se rättvisa och den aldrig kommer så har vi heller ingen demokrati.

Det finns fler med kompetens inom mikrobiologi och virologi som varnar för att vaccinationerna kan vara ett biovapen. Bör vi avfärda dem som galna konspirationsteoretiker eller ta vaccinerna? Det är upp till dig. Ingen får tvinga dig till medicinsk behandling. Det är förbjudet enligt Nürnbergkoden.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s