Personer i polisuniformer i Västerås vägrar legitimera sig och misshandlar 72-åring

72-åringen, som misshandlades av personer iförda svarta polisuniformer, är den välkände dokumentärfilmaren Börje Peratt, även känd för sin politiska gärning genom Demokraterna, som jag härmed bjuder in till valsamverkan om de är för direktdemokrati. Vi är några partier som har en e-postlista som ev. kan förändra Sverige redan 2022.

Personerna i polisuniformer är fortfarande okända för mig, men finns på video inför framtida folkdomstol, där de kommer kunna förhöras om händelsen, i fall rättsystemet inte fungerar enligt folkviljan redan. SVT är ”fejk news”, enligt Peratts vittnesmål. Källa: https://vimeo.com/613359805

Personligen undrar jag hur poliserna vågar? Rätt vad det är kommer de misshandla fel person, som inte kommer acceptera övergrepp från de som skall skydda oss och numera cirkulerar det en massa illegala vapen i samhället, p.g.a. decennier av politisk ignorans. Och om nu Covid-19 är en risk för 72-åringar och poliser, varför bär de inte skyddsmask som skyddar poliser och 72-åringar vid ingripande?

Polis, som angriper 72-åringar och andra hederliga medborgare som dokumenterar vad som sker i den egna sfären och därigenom i min mening följer lagen, kan jämföras med ett immunsystem som angriper hjärnan och kroppen. Inget bra att ha. Sådana delar av ett immunsystem bör kroppen och hjärnan ersätta med bättre kamrater i ren självbevarelsedrift.

Kanske överdriver Peratt? Filmen verkar vara klippt, tyvärr. Själv tycker jag t.ex. inte att poliskvinnan ser en tiondel så ond ut som polismannen som förmodligen skadar den 72-årige Peratt, snarare att hon verkar rädd som inte vill identifiera sig, men vilket problem är det att identifiera sig och att tala snällt med en äldre man på 72 år, även om denne är lite bångstyrig?

Bör inte vem som helst få dokumentera sitt samtal med modiga vänliga självsäkra poliser och veta vilken polis man talar med, om det så bara är ett polisnummer för att t.ex. skydda polisen mot importerade vildar?

Vad har skett med Sverige, där poliser brukade gå på gatorna i ljusblå skjorta och tala vänligt med folket? Är det något planerat fel i hur man väljer ut individer i polisutbildningen eller är det bara brist på människor som inte vill arbeta på det här viset? Är det polischeferna som är dåliga? Man undrar.

Mer intressant
Börje Peratt intervjuas av Perspektiv TV: https://www.youtube.com/watch?v=qFIu9lvQBto

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s