Hjärtat i farozonen – Anette Stjernströms son allvarligt drabbad av cocktailen

https://rumble.com/vnorr5-ystein-rnne-186-varfr-fortstter-ni.html?mref=6zof&mrefc=2

Stjernström är en fin och modig människa som delar sin upplevelse med oss alla. Jag prenumererar på hennes inlägg och delar nu detta som jag lovade henne. Önskar att hennes son överlever och får hälsan åter.

Nå nu ut till ännu fler på gator och torg! Det gör jag med Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet. Vi kan sannolikt rädda många med våra egna upplevelser, berättelser, kunskaper och erfarenheter, tror jag.

En bra sak att börja med är att säga att man tror att de flesta vaccinationer kan vara fördelaktiga, särskilt om de är testade och godkända, därefter peka på att all vaccination medför vissa risker och att alla måste få göra en avvägning själva utan att pressas eller stressas.

Rekommenderar därefter snälla frågor om vad de känner till och vad de själva har undersökt och vad de tycker själva. När man vet lite mer kan man fråga om de har lyssnat på podden Modiga människor eller så.

Även om vissa misstänker att det rör sig om ett ”biovapen” så är det nog olämpligt att använda det som en slägga, tror jag.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s